Powtórka z rozrywki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: Powtórka z rozrywki
[youtube][/youtube]
he, he, mocne!
he, he, mocne!
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
stare jednak wciąż na czasie
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
wczoraj w tv ponownie oglądałem
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
BOLEK pisze:[youtube][/youtube]
Zajebisty to był program. Subtelny i inteligentny humor, nie schlebiający jakimś najniższym instynktom, groteska i absurd. Czemu teraz nie ma już tego typu programów? Same jakieś Celebrity splash, gwiazdy tanczą na lodzie czy inne gówna, które niby mają być rozrywkowe....
-
Może zabrzmi dziwnie, ale dla przeciętnego telewidza ten humor jest za głupi. Zbyt absurdalny i celowo bezsensowny, a przy tym za subtelny. Za słabe bodźce.Nasum pisze:Czemu teraz nie ma już tego typu programów? Same jakieś Celebrity splash, gwiazdy tanczą na lodzie czy inne gówna, które niby mają być rozrywkowe....
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Tu nieśmiertelny numer z pułkownikiem Czeszko, blackmetalowy :)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
:D :D :D
Zwierzątko poszło na północ...
Zwierzątko poszło na północ...
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no ale jak kurwa widzę przez kilkanaście sekund jakieś Jersey Shore, Warsaw Shore, festiwale TopTrendy, SuperHITy albo paradokumenty w stylu "Dlaczego Ja?", "Trudne sprawy" czy inne "Pamiętniki z wakacji" to bodźce są tak cholernie silne, że mam ochotę napierdalać w ludzkość atomówkami. Humor? Kurwa to przemielane po sto razy to samo gówno w wykonaniu tych samych dwóch czy trzech kabaretów? Normalnie brzuch mi pęka od kolejnego dowcipu z mizdrzącym się gejem, albo głupim policjantem w roli głównej. Pocieszam się, że to tylko kwestia czasu, że teraz mamy jeszcze jakieś tam pokolenie, które siedzi i marnuje czas gapiąc się tępo w ten szajs (typowe dziumdzie mogą sobie pokrytykować aktualną kondycję i ubiór celebrytek, a Stefan podkręci wąsa, gdy do studia prężnym krokiem wejdzie wodzianka) ale za chwilę główny nurt i klasyczna tv zejdzie na margines, stacje będą musiały diametralnie zmienić politykę, przejść prawie całkowicie na nowe technologie, programy na żądanie i wtedy, mam nadzieję, trend gówna zostanie wyparty. Ale to pewnie tylko moje pobożne życzenie i czeka nas jeszcze coś gorszego niż ten obecny ściek hehe.kenediusze pisze:Może zabrzmi dziwnie, ale dla przeciętnego telewidza ten humor jest za głupi. Zbyt absurdalny i celowo bezsensowny, a przy tym za subtelny. Za słabe bodźce.Nasum pisze:Czemu teraz nie ma już tego typu programów? Same jakieś Celebrity splash, gwiazdy tanczą na lodzie czy inne gówna, które niby mają być rozrywkowe....
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- moonfire
Takie mamy społeczeństwo, że inteligentne dowcipy stały się sucharami. A debile śmieją się z kopa w dupę albo Mariolki.
-
Olo pisze: (...) mam nadzieję, trend gówna zostanie wyparty. Ale to pewnie tylko moje pobożne życzenie i czeka nas jeszcze coś gorszego niż ten obecny ściek hehe.
Chciałbym aby tak było, ale patrząc na coraz głupsze programy które cieszą się sporą, niesłabnącą popularnością, to dochodzę do wniosku że najprawdopodobniej zbliżamy się do poziomu japońskiej tv....Poziom programów rozrywkowych ciągu ostatnich lat to jak słusznie zauważyłeś albo non stop to samo gówno opakowane tylko w bardziej głupszą formę, albo jakieś nowe pomysły, których poziom drastycznie pikuje w dół. Nie wiem skąd to się bierze, ludzie są tak zabiegani w robocie, że rozbawić ich może tylko mizerny żart albo coś, przy czym nie trzeba włożyć nawet minimalnego wysiłku intelektualnego? Obawiam się, że poziom tej telewizyjnej kloaki nadal będzie spadał, chociaż trudno mi sobie wyobrazić coś jeszcze gorszego...
-
Odnalazłem na Youtubie całe odcinki "Za chwilę dalszy ciąg programu" i oglądam od pierwszego odcinka... Czasem bywa tak, że siedzę i śmieję się jak pojebany, to iskrzy się do tego stopnia od absurdalnego poczucia humoru, że śmiało mogę powiedzieć, że to polska wersja Monthy Pythona. Rewelacyjne pomysły na skecze, które są dodatkowo osadzone w polskim klimacie, niektóre z nich, są śmieszniejsze, kiedy przypomnimy sobie jakie programy telewizyjne są w danym momencie parodiowane, a to, że są to programy sprzed lat, które już zeszły dawno z anteny, niekoniecznie wszystkich muszą śmieszyć tak samo... ale nawet pomimo tego, jak zobaczę śmiertelnie poważną minę Manna który strzela jakimś grypsem, to po prostu leżę i kwiczę. Materna wiadomo, czasem parsknie śmiechem, co skłania mnie do postawienia tezy, że w niektórych skeczach, oni chyba improwizowali. Poza tym krótkie, inteligentne żarty wykorzystujące dwuznaczności językowe, podwójne znaczenia niektórych zwrotów, czy rebusy typu jaka to książka czy film - po prostu jak dla mnie, genialne.
Na zachętę:
Na zachętę:
- Wasyl
Prawda to. Niesamowity to był program. Humor dowcipny, ponadczasowy i inteligentny. Dziś rzecz w tv nie osiągalna.
-
[youtube][/youtube]
- Sgt. Barnes
Niezmiennie bawi:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Sgt. Barnes
Gajos mistrz:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
kiedyś to panie kabarety to była potęga śmiechu a tera to nyndza
Prawie jak z Thrash Metalem, tylko teraz to i nyndza i kabaret w jednym. Przynajmniej na tzw. "szczytach".BOLEK pisze:kiedyś to panie kabarety to była potęga śmiechu a tera to nyndza
Oglądam program niejakiego Marcina Wolskiego i zupełnie nie wiem dlaczego, przypomniał mi się ten fragment.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
[youtube][/youtube]
- Maro
- w mackach Zła
cudowne :DBOLEK pisze:[youtube][/youtube]