SĄD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SĄD
no no z tym podazaniem za trendem to idioci. ale ty Panie Trocki tworzysz trendy i podazaja za toba panny sznurem..
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- twoja_stara_trotzky
żyjesz w interesującej rzeczywistości.
Czy mógłbyś przybliżyć na czym polega ów trend?maciek z klanu pisze:Oczywiscie ze uwazam ze wiekszosc ludzi (jakies 90%) to gowno, nie tylko zamiast mozgu ale w calosci. Fajnie by bylo gdyby wygladalo z wskazowkami tak jak mowisz, ale to utopia. Ludzie glupi zawsze podazali za trendem, a takim trendseterem na Masterfulu jest Trocki.535 pisze:Kolego Ty to napisałeś poważnie ?, naprawdę tak uważasz?, naprawdę uważasz, że ludzie maja gówno zamiast mózgu?, nie obrażąjąc Kolegi P. On daje wskazówki, a wyrocznię ma każdy w swojej głowie i czas to powiedzieć wprost...Miłych snów.maciek z klanu pisze:trocki ma tyle dobrze na tym forum, ze dla sporej czesci jest czyms w rodzaju wyroczni. to po jego osadach ludzie zaczynaja kochac lub nienawidzic plyty.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja sobie dałem spokój po tym jak maksymalnie wkurwił mnie Tricośtam po dyskusji o ortografii. Nabrałem dystansu i teraz wiem, że gość jest dość mocno zakompleksiony (prawdopodobnie szef go nieźle tłamsi w realu) i daje ujście swoim negatywnym emocjom na tym forum, w pseudointelektualnej formie, na którą ci, którzy nie pokończyli podstawówek się łapią. :-) Drone, życie jest obecnie takie przyjemne, dziewczęta chodzą skąpo ubrane, są chętne na chwilę zapomnienia, jest swobodny dostęp do najlepszych alkoholi, więc czy warto tracić tutaj nerwy na gości, którzy nie mają innej perspektywy niż tracenie czasu na pisanie na jakimś forum? :-)
all the monsters will break your heart
- Triceratops
hehe no czlowiek wraca styrany a tu takie jaja, musze pohwalic drona , znakomity temat, pierwszy temat za jaki go moge pohwalic, jakby takie hlopak zakladal to bylby moim najlepszym kolegom. Tak w ogule to troglodyci bendoncy na bakier z ortografiom bardziej dobijajom to foróm insz dórne tematuw.
Tak wogule to zjebal mi sie ram w kompie i dlatego nic nie pisalem, musialem zmienic ram ale kiedy nie bylo ramu w moim kompie nic a nic, to wtedy byl nicram normalnie, czyli komputer bez rozumu
Tak wogule to zjebal mi sie ram w kompie i dlatego nic nie pisalem, musialem zmienic ram ale kiedy nie bylo ramu w moim kompie nic a nic, to wtedy byl nicram normalnie, czyli komputer bez rozumu
woodpecker from space
- mad
- weteran forumowych bitew
Już daruj sobie kampanię wyborczą, bo jeszcze się skuszę i zagłosuję na ciebie...Drone pisze:Jeżeli ja "wygram", to zgodnie z obietnicą przestaję się udzielać na forum przez minimum miesiąc. Zobaczymy, czy to coś zmieni. Jeżeli zwycięzcą będzie ktoś inny, postąpi pewnie według swojego uznania ;)
- twoja_stara_trotzky
nie jedz tak na noc, to stąd te nerwy ;)
- Triceratops
Jakbys nabral dystansu to bys skumal, ze delikatnie ci wytykam twoje braki w wyksztalceniu ortograficznym, ktore cie degraduja jako powarznego dyskutanta i sklaniam do poprawy postepowania. Co do szefowania i tlamszenia, to owszem, sam siebie czasami tlamsze, ale nie mam z tego powodu kompleksow, tylko mocne poczucie obowiazku.nicram pisze:Nabrałem dystansu i teraz wiem, że gość jest dość mocno zakompleksiony (prawdopodobnie szef go nieźle tłamsi w realu)
woodpecker from space
- Triceratops
Polaczenie tunczyka i makaronu wyjatkowo niefortunne, moze to stad zrodlo problemow, chinczycy mowia "kiedy zoladek cierpi czlowiek cierpi podwojnie"twoja_stara_trotzky pisze:nie jedz tak na noc, to stąd te nerwy ;)
woodpecker from space
- evildead
o, przyspieszony kurs e-psychologii ;)nicram pisze:Ja sobie dałem spokój po tym jak maksymalnie wkurwił mnie Tricośtam po dyskusji o ortografii. Nabrałem dystansu i teraz wiem, że gość jest dość mocno zakompleksiony (prawdopodobnie szef go nieźle tłamsi w realu) i daje ujście swoim negatywnym emocjom na tym forum, w pseudointelektualnej formie, na którą ci, którzy nie pokończyli podstawówek się łapią. :-) Drone, życie jest obecnie takie przyjemne, dziewczęta chodzą skąpo ubrane, są chętne na chwilę zapomnienia, jest swobodny dostęp do najlepszych alkoholi, więc czy warto tracić tutaj nerwy na gości, którzy nie mają innej perspektywy niż tracenie czasu na pisanie na jakimś forum? :-)
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Triceratops
- twoja_stara_trotzky
komu ten biedny Ardian tak zawinił?
- Triceratops
mysle, ze jak maciek nie wygra aniety to powinien poleciec za multikonta ;))))))
woodpecker from space
- Adrian696
- zahartowany metalizator
a Ty myslisz, ze sie przejmuje głosami anonimowych misiaczków na czele z jakims doktorkiem, rivenkiem, czy wujkiem lucyferiuszem :D:D no prosze cie :D:D:Dtwoja_stara_trotzky pisze:komu ten biedny Ardian tak zawinił?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no skoro ja jestem Adrian ;)Raf pisze:ale maciek to kto w tym układzie ? ;)Triceratops pisze:mysle, ze jak maciek nie wygra aniety to powinien poleciec za multikonta ;))))))
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Triceratops
zalozyciel tematu ;)Raf pisze:ale maciek to kto w tym układzie ? ;)Triceratops pisze:mysle, ze jak maciek nie wygra aniety to powinien poleciec za multikonta ;))))))
woodpecker from space
- Deathless King