Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
bartwa
17-07-2020, 15:32
nicram pisze: ↑17-07-2020, 15:23
Moim zdaniem nic się nie wyjaśniło. Przecież mógł stamtąd właśnie wysłać. Ja wysyłam z bardzo różnych urzędów pocztowych, zależy gdzie jestem. Nie zastanowiło Cię skąd wiedział, że to akurat poczta przy Kaliskim?
Skoro nie mam pewności, to muszę dać wiarę Bloodcultowi, który twierdzi, że to nie on.
A poczta przy Kaliskiej - ja też znam urzędy pocztowe u siebie (fakt, że Łódź jest z deka większa

), i myślę, że jak ktoś często wysyła i odbiera, to musi taką pocztę znać. Otrzymałem tego dnia bodajże 2 przesyłki i to w jakąś z nich się ta Łódź wmieszała.
-
Drone
- mistrz forumowej ceremonii
17-07-2020, 15:33
@Pesten
Już wyjaśniliśmy, że to max. waga paki, która się pojawia w śledzeniu, jak nie wpiszą rzeczywistej

Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
17-07-2020, 15:38
Drone pisze: ↑17-07-2020, 15:28
nicram, nie sądzę. W zeszłym tygodniu przyszła do mnie paka z Devoted Art Prop. i właśnie z WER Łódź, gabaryt XXL i 30kg wagi, a był tam winyl i dwa cedeki.
No tak, ale to nie jest dowód na jego niewinność. Pamiętaj, że po konwersji to jest naprawdę zły i podły człowiek, który jest w stanie posunąć się nawet do takich obrzydwliwych rzeczy jak wyzywanie 5-latka od idiotów, tylko dlatego, że to moje dziecko.
all the monsters will break your heart
-
SODOMOUSE
17-07-2020, 15:40
Drone pisze: ↑17-07-2020, 15:33
@Pesten
Już wyjaśniliśmy, że to max. waga paki, która się pojawia w śledzeniu, jak nie wpiszą rzeczywistej
aha faktycznie, poruszaliśmy już ten temat z podawanymi wagami. Gdy spojrzeć na list przewozowy kuriera, w papierach
okazałoby się , że przewozi busem 20 t. Wynikających tylko z podanej wagi max paczek.
-
Triceratops
17-07-2020, 15:48
Bloodcult pisze: ↑17-07-2020, 13:33
Co nie zmienia postaci rzeczy że ja nic do bartwy nie wysyłałem
od razu wydawalo mi sie to dete. Wysylac jakiemus bartwa pake 30 kilo i po chuj? Poza tym skad mialbys miec jego adres? Sa na forum doxerzy ale panicz Bloodcult sie do nich nie zalicza. Bartwa lepiej sprawdz te pake, pewnie zamowiles dmuchany basen dla latorosli a teraz ci sie odwidzialo, bo znalazles tanszy z Chin.
woodpecker from space
-
Medard
17-07-2020, 16:20
Triceratops pisze: ↑17-07-2020, 15:48
Bloodcult pisze: ↑17-07-2020, 13:33
Co nie zmienia postaci rzeczy że ja nic do bartwy nie wysyłałem
od razu wydawalo mi sie to dete. Wysylac jakiemus bartwa pake 30 kilo i po chuj? Poza tym skad mialbys miec jego adres? Sa na forum doxerzy ale panicz Bloodcult sie do nich nie zalicza. Bartwa lepiej sprawdz te pake, pewnie zamowiles dmuchany basen dla latorosli a teraz ci sie odwidzialo, bo znalazles tanszy z Chin.
Poskładajmy fakty.
Ktoś pociął ogrodzenie Bloodculta i wysłał je Bartwie.
Kolejny krok jaki może zrobić? zamawia 535, żeby zabetonował pozostałości słupków, kupuje krokwie i deski z lasu Tricepsa, zamawia u Nicrama środek do pomalowania, zleca Pacjentowi namalowane gwiazdy dawida na tym rusztowaniu, potem od Drona pożycza baner z napisem jeb... Dudę, który przywozi Wacław i wiesza na tym rusztowaniu. Świat bez końca opisuje całą sprawę w zinie nr 3.
Wchodzi milicja i wszystkich zgarnia za obrazę prezydenta. Nowe metody służb.
Ostatnio zmieniony 17-07-2020, 16:31 przez
Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Triceratops
17-07-2020, 16:30
Nie do konca, teraz mozna sie nazwac niebinarnym i policja ma problem.
woodpecker from space
-
Medard
17-07-2020, 17:11
Triceratops pisze: ↑17-07-2020, 16:30
Nie do konca, teraz mozna sie nazwac niebinarnym i policja ma problem.
W państwie (prawie) totalitarnym taka linia obrony nie zadziała.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
bartwa
17-07-2020, 17:15
Medard pisze: ↑17-07-2020, 16:20
Poskładajmy fakty.
Ktoś pociął ogrodzenie Bloodculta i wysłał je Bartwie.
Kolejny krok jaki może zrobić? zamawia 535, żeby zabetonował pozostałości słupków, kupuje krokwie i deski z lasu Tricepsa, zamawia u Nicrama środek do pomalowania, zleca Pacjentowi namalowane gwiazdy dawida na tym rusztowaniu, potem od Drona pożycza baner z napisem jeb... Dudę, który przywozi Wacław i wiesza na tym rusztowaniu. Świat bez końca opisuje całą sprawę w zinie nr 3.
Wchodzi milicja i wszystkich zgarnia za obrazę prezydenta. Nowe metody służb.
Tak to najprawdopodobniej wyglądało. Dobra, śledcza robota.
-
Bloodcult
17-07-2020, 20:00
nicram pisze: ↑17-07-2020, 15:23
Moim zdaniem nic się nie wyjaśniło. Przecież mógł stamtąd właśnie wysłać. Ja wysyłam z bardzo różnych urzędów pocztowych, zależy gdzie jestem. Nie zastanowiło Cię skąd wiedział, że to akurat poczta przy Kaliskim?

Ty to jesteś jednak walnięty i to zdrowo xD
UP 40 Łódź się często pojawia jak śledzisz przesyłkę. Ogromny węzeł komunikacyjny, 100m od wielkiego Drowca i alei przecinającej całe miasto, no ciekawe dlaczego szerloku. Poza tym na screenie który wstawił bartwa był adres więc doprawdy niesamowite skąd wiedziałem xD
Poza tym gdybym chciał się bawić w takie rzeczy to prędzej tobie wysłałbym 30 kg gówna
nicram pisze: ↑17-07-2020, 15:38
No tak, ale to nie jest dowód na jego niewinność. Pamiętaj, że po konwersji to jest naprawdę zły i podły człowiek, który jest w stanie posunąć się nawet do takich obrzydwliwych rzeczy jak wyzywanie 5-latka od idiotów, tylko dlatego, że to moje dziecko.
Pragnę przypomnieć że Drone wyzywał dziecko Adriana od bachora więc to nie dowód na podłość moją czy Drona tylko na to że tacy pieniacze jak ty czy Adrian potrafią każdego wyprowadzić z równowagi (nawet mnie czy Drona).
-
dzik
- zahartowany metalizator
17-07-2020, 22:42
A "bachor" to niby jakieś wyzwisko?
dobry kościół to kościół spalony
-
Ascetic
17-07-2020, 22:55
eee/ zasadniczo jak rozwydrzony to bachor, choć wiadomix, że dla maminki każda pociecha to ósmy cud świata, geniusz i piękno w jednym.
lys på slutten av lys
-
nicram
18-07-2020, 08:16
Bloodcult pisze: ↑17-07-2020, 20:00
nicram pisze: ↑17-07-2020, 15:38
Pragnę przypomnieć że Drone wyzywał dziecko Adriana od bachora więc to nie dowód na podłość moją czy Drona tylko na to że tacy pieniacze jak ty czy Adrian potrafią każdego wyprowadzić z równowagi (nawet mnie czy Drona).
Zabawny jesteś katolska szumowino o moralności typowego polskiego cebulaka. Jednocześnie wyznaje wartości, które nie pozwalają mu na "czynienie bliźniemu co jemu niemiłe" a co robi? I jeszcze usprawiedliwia to tym, że Drone też tak zrobił (i nie zrównuj się z Dronem, bo to dla ciebie troszkę za wysokie progi). Czyli jak będziesz bił siostrę (bo o żonie możesz tylko pomarzyć, zresztą wiadomo, że wolisz biskupie przydatki) bo sąsiad też napierdala, to usprawiedliwisz to znowu sąsiadem? Hipokryzja wylewa się z ciebie uszami. Pomijając już to że jesteś po prostu głupi i ograniczony i nawet tego nie dostrzegasz. A skoro śmieciu jesteś narażany tutaj co chwilę na wyprowadzanie z równowagi to co jeszcze tutaj robisz?
-
Bloodcult
18-07-2020, 11:52
Wyzywałeś mnie i obrażałeś miesiącami pomimo że nic ci persolanie nie zrobiłem. Kiedy wreszcie odpowiedziałem to się nagle zasłaniasz "że mam nie czynić bliźniemu co mnie nie miłe" xD
Teraz to nagle jestem twoim "bliźnim" a już nie katolską kurwą ?
Masz mentalność psychopaty i najgorszego pieniacza. Reagujesz agresją i wyzwiskami za każdym razem jak ktokolwiek na inne zdanie od ciebie. Teraz oczywiście udajesz skrzywdzonego bo ktoś Ci wytknął ze twoja trudna relacja z własnym synem wynika z fakty że albo odziedziczył charakter po tobie albo tobie już odbiło do tego stopnia że nie dogadujesz się już z najbliższą rodzinom.
Nawet jak stąd zniknę to nie minie tydzień jak znajdziesz sobie nowego wroga xD dzisiaj ja, Triceratops, mad I rumburak. Jutro padnie na kogoś innego bo ktoś ośmieli się mieć inne zdanie niż nadczłowiek któremu pycha i przekonanie o własnej nieomylności nie pozwala iść na terapie

-
nicram
18-07-2020, 12:02
Debilu jest różnica między katolską qrą a kurwą, prawda? Zresztą nieważne. Nic śmieciu nie wiesz o mojej relacji z moim dzieckiem. Wnioskujesz to po tym, że napisałem, że jestem lekko rozczarowany rodzicielstwem, o którym nie masz pojęcia i nigdy nie będziesz miał? Jebnij się debilu w ten zakuty łeb. "Rodzinom". Weź w końcu się wyedukuj, bo jak tylko otwierasz swój ryj to się ośmieszasz mały katolski karaluchu. Już tutaj cię prawie każdy przeczołgał, pewnie wszyscy to pieniacze. Gdzie się pojawiasz tam robisz chlew. Pewnie sobie wtedy robisz dobrze, jak przystało na takie kościelne ścierwo należące do szajki czarnych sukienek.
-
Ascetic
18-07-2020, 12:04
nicram pisze: ↑18-07-2020, 12:02
Debilu jest różnica między katolską qrą a kurwą, prawda? Zresztą nieważne. Nic śmieciu nie wiesz o mojej relacji z moim dzieckiem. Wnioskujesz to po tym, że napisałem, że jestem lekko rozczarowany rodzicielstwem, o którym nie masz pojęcia i nigdy nie będziesz miał? Jebnij się debilu w ten zakuty łeb. "Rodzinom". Weź w końcu się wyedukuj, bo jak tylko otwierasz swój ryj to się ośmieszasz mały katolski karaluchu. Już tutaj cię prawie każdy przeczołgał, pewnie wszyscy to pieniacze. Gdzie się pojawiasz tam robisz chlew. Pewnie sobie wtedy robisz dobrze, jak przystało na takie kościelne ścierwo należące do szajki czarnych sukienek.
nicram. on inaczej rozumie miłość do dzieci. pewnie stąd takie karalusze beczenie.
lys på slutten av lys
-
nicram
18-07-2020, 12:29
Ascetic pisze: ↑18-07-2020, 12:04
nicram. on inaczej rozumie miłość do dzieci. pewnie stąd takie karalusze beczenie.
Zapomniałem, że podejście jego kościółka do dzieci jest specyficzne i nie ma nic wspólnego z normalnością. Dobra, biorę młodego i jedziemy na działkę grać w piłkę, jeździć jego samochodzikiem i generalnie rozwijać te"trudną" relację.

Po tym zapewne będę znowu wieczorem wykończony i znowu lekko "rozczarowany".

-
Ascetic
18-07-2020, 14:31
ta. nad morzem też pięknie. a ja pilnuję słoików. ić pan w uj. dobra. biorę grabki i i∂ę wypierdalać und zobaczyć czy mnie nie ma na zewnątrz.
lys på slutten av lys