Podoba mi się ten ciąg logiczny. Chińczycy nie wierzą w Bozię ---> kara w postaci epidemii ---> Polacy wierzą w Bozię ---> nie ma epidemii ---> dlatego trzeba głosować na PiSAscetic pisze:
dokładnie. KARA kurwy jedne za zlewaczenie, pedalstwo und żarcie trawy. zdychać.
ok. ok. ok .... jak skruszejecie do kościółka marsz. to się wam może odpuści. albo i nie. ku... jedne.
Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Dowcipy v. n'ta
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- postuje jak opętany!
Genialne w swej prostocie D
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
- Medard
Epidemia we Włoszech trochę nie pasuje.Hatefire pisze:Podoba mi się ten ciąg logiczny. Chińczycy nie wierzą w Bozię ---> kara w postaci epidemii ---> Polacy wierzą w Bozię ---> nie ma epidemii ---> dlatego trzeba głosować na PiSAscetic pisze:
dokładnie. KARA kurwy jedne za zlewaczenie, pedalstwo und żarcie trawy. zdychać.
ok. ok. ok .... jak skruszejecie do kościółka marsz. to się wam może odpuści. albo i nie. ku... jedne.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie psuj zabawy. Nie ma przypadków, są tylko znaki - nie wiedziałeś? Chyba, że akurat nam nie pasują do narracji to wtedy nie xDMedard pisze:Epidemia we Włoszech trochę nie pasuje.Hatefire pisze:Podoba mi się ten ciąg logiczny. Chińczycy nie wierzą w Bozię ---> kara w postaci epidemii ---> Polacy wierzą w Bozię ---> nie ma epidemii ---> dlatego trzeba głosować na PiSAscetic pisze:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Medard
Coś jest na rzeczy, włosi mają karę za tego zboka berlusconiego.
- Nerwowy
No to idąc tym tropem w nas już dawno powinien meteoryt jebnąć za JP2GMD i resztę tej skurwiałej bandy.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- uglak
Jak to nie pasuje? Północ jest zdecydowanie bardziej laicka od religijnego południa. A gdzie we Włoszech mamy wirusa? Szach-mat!Medard pisze:Epidemia we Włoszech trochę nie pasuje.Hatefire pisze:Podoba mi się ten ciąg logiczny. Chińczycy nie wierzą w Bozię ---> kara w postaci epidemii ---> Polacy wierzą w Bozię ---> nie ma epidemii ---> dlatego trzeba głosować na PiSAscetic pisze:
Guilty of being right
- Medard
Na południu też już są przypadki, to akurat kara za uchodźców i mafię.
Kupiłem maseczki dwa dni temu, po odbiorze z paczkomatu sprawdziłem ponownie allegro, okazuje się że ceny już wzrosły 2x
Kupiłem maseczki dwa dni temu, po odbiorze z paczkomatu sprawdziłem ponownie allegro, okazuje się że ceny już wzrosły 2x
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Cebuli trzeba było kupić.Medard pisze:Na południu też już są przypadki, to akurat kara za uchodźców i mafię.
- Medard
Mam worek.535 pisze:Cebuli trzeba było kupić.Medard pisze:Na południu też już są przypadki, to akurat kara za uchodźców i mafię.
I kartofellów też.
Wieczorem jeszcze skoczę do biedry na zakupy i będę prawie gotowy na doomsday.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Czosnku se jeszcze kupcie i gorzoły, abo śpirytusu jakigo.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
właśnie wróciłem z fabryki. wszystko stoi a nawet leży. jakieś zasilacze od chinoli nie doszły a nawet nie dotarły a dizajn włoski się się się jakiś aktualnie niemodny zrobił. podsumowując kabel wyjęty i huj. ale za to na forumkooo kato-wrzuta się spodobała sie. b.milo. ze względu na fakt, że autko kupione, roboty od poniedziałku ni ma, to chyba więcej takich radosnych wysrywów będę znajdywał. coby forumko nie zdechło. nie od koronawirusa, bo ten jak wiadomo do cebulandii nie chce nawet zawitać. jaki kraj takie wirusy.
ps. z tych kurwa nudów na kwadrat wjechały: 30 rolek srajtaśmy, 5 antibakretiali, wódka- tylko do dezynfekcji !, 10 kg ryżu, 10 słoików soczewicy .... itd. trochę sam się martwię, że jak tak dalej pójdzie to mi strop pierdolnie w kuchni.
ps. z tych kurwa nudów na kwadrat wjechały: 30 rolek srajtaśmy, 5 antibakretiali, wódka- tylko do dezynfekcji !, 10 kg ryżu, 10 słoików soczewicy .... itd. trochę sam się martwię, że jak tak dalej pójdzie to mi strop pierdolnie w kuchni.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
jak nie, antypapież lewak :DMedard pisze:Epidemia we Włoszech trochę nie pasuje.Hatefire pisze:Podoba mi się ten ciąg logiczny. Chińczycy nie wierzą w Bozię ---> kara w postaci epidemii ---> Polacy wierzą w Bozię ---> nie ma epidemii ---> dlatego trzeba głosować na PiSAscetic pisze:
rzułf
- WaszJudasz
Ewentualnie, jak jednak pierdolnie w tych dobrych, zawsze można przypomnieć, że Bóg tych szczególnie wypróbowuje, których najbardziej kocha.uglak pisze: Jak to nie pasuje? Północ jest zdecydowanie bardziej laicka od religijnego południa. A gdzie we Włoszech mamy wirusa? Szach-mat!
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kilku męczenników do przodu (kopytami) zawsze na propsie ;-)WaszJudasz pisze:Ewentualnie, jak jednak pierdolnie w tych dobrych, zawsze można przypomnieć, że Bóg tych szczególnie wypróbowuje, których najbardziej kocha.uglak pisze: Jak to nie pasuje? Północ jest zdecydowanie bardziej laicka od religijnego południa. A gdzie we Włoszech mamy wirusa? Szach-mat!
lys på slutten av lys
- uglak
- TheDude
Jak pregnat to grubo :)