Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Ale osochozi?
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
O wszytko . Jak byłem gnojem to babcia wzieała mnie na wychwaniue Rodzicie byli zbyt skłoceni żzeby chłopaka wiążć na wychowanie. Wiesz jak czuje si ęgówno do spuszenia w kiblu..........I co te dziecko przeżyło. Mając na wzgledzie rodzic.ów-szmaty
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
-
tomaszm
Wiesz pierwszy raz w zżyciu zostałem uwigłany w jakiś eko poerdoleńców
-
tomaszm
To jak z tymu krowami. Cała trawę zeżrą. KOchają pojejść. Co siię poxniej dzije z nimi-zabijam je 4/5 trafaia na mieso.Zawsze mamm wyrzuty sumenia.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jezus Maria, co za bełkot, niech ktoś tego człowieka odklei od butelki bo to żal czytać, tu nie ma nic śmiesznego.
Find your flow
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
wprost przeciwnieŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑03-10-2024, 23:06Jezus Maria, co za bełkot, niech ktoś tego człowieka odklei od butelki bo to żal czytać, tu nie ma nic śmiesznego.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Stary Metal
- Żułek
w sumia nawet nie wiem kiedy ale przekroczyłem tysiaka, masakra

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Triceratops
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W sumie dziwie sie, ze tylko tyle, jak co chwila wrzucasz zdjecia z nowymi plytami. 1000 to na pewno za duzo dla ludzkiego mozgu, by miec wszystko dobrze osluchane i moc powiedziec cos o kazdej plycie, ale przypuszczam tez, ze taka jest mniej wiecej srednia udzielajacych sie tutaj. Sam mam z 600, bo od kiedy zaczalem sluchac DS, to nie sprzedalem prawie nic, ale trzymam je w wiekszosci w skrzynkach, moze kiedys cos to bedzie warte.
Find your flow
- Dragazes
- weteran forumowych bitew
Nie sądzę aby true hobbysta miał taki problem. Jak słuchasz muzyki od lat to imho 1000 albumów możesz mieć ogarnięte tak aby o każdym coś powiedzieć. Wiadomo, niektóre utwory możesz pamiętać lepiej inne gorzej, ale coś tam zawsze zostaje w głowie.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Żułek
wiem, dlatego w tym roku wyjątkowo będzie postanowienie noworoczne 
- Triceratops
Postanow, ze zakladasz kanal Maria Zulkowicka, bede oglondal, obiecuje
woodpecker from space
-
Bless this tongue
- weteran forumowych bitew
lepiej niech zalozy profil z tym co oglada, to bedzie szal pizdy w internetach 
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Niespecjalnie w to wierze, ale moze to tylko moje ograniczenia. Napisalem przez ostatnie 5 lat jakies 300 recenzji, kazdego z tych albumow sluchalem przynajmniej jeden dzien, wiekszosc 2-3, w tym przynajmniej raz nie robiac nic innego poza sluchaniem i moge z cala konsekwencja powiedziec, ze na dzien dzisiejszy bylby w stanie opisac w jakims stopniu moze 100, moze mniej, tak zeby powiedziec cos innego niz "fajne". 1000 albumow mozna posluchac, ale niekoniecznie w pelni ogarnac, a juz na pewno nie pamietac ich dobrze, bo pamiec to cos takiego, co ucieka, i nie ma szans na sluchanie ich regularnie (to zwyczajnie matematycznie sie nie zgrywa, jesli ktos slucha do tego nowej muzyki).
Find your flow
- DST
- rasowy masterfulowicz
Wydaje mi się, że, ostrożnie mówiąc, z ponad 700 CD, które mam na półce mógłbym Ci zanucić min. jeden kawałek z około 300. Ostrożnie mówiąc, bo wydaje mi się że realna liczba byłaby większa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-10-2024, 12:29Niespecjalnie w to wierze, ale moze to tylko moje ograniczenia. Napisalem przez ostatnie 5 lat jakies 300 recenzji, kazdego z tych albumow sluchalem przynajmniej jeden dzien, wiekszosc 2-3, w tym przynajmniej raz nie robiac nic innego poza sluchaniem i moge z cala konsekwencja powiedziec, ze na dzien dzisiejszy bylby w stanie opisac w jakims stopniu moze 100, moze mniej, tak zeby powiedziec cos innego niz "fajne". 1000 albumow mozna posluchac, ale niekoniecznie w pelni ogarnac, a juz na pewno nie pamietac ich dobrze, bo pamiec to cos takiego, co ucieka, i nie ma szans na sluchanie ich regularnie (to zwyczajnie matematycznie sie nie zgrywa, jesli ktos slucha do tego nowej muzyki).
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Mozliwe, ale czy zanucenie oznacza, ze zna sie dobrze plyte? Nie wiem, powiedzialbym, ze nie. Moim zdaniem zeby to mialo sens, to nalezy zdefiniowac znanie plyty jako umiejetnosc napisanie o niej kilka zdan.
300 to zreszta calkiem realna liczba, nie klocilbym sie z nia wcale, pewnie tez gdzies kolo tylu bylbym w stanie opisac. Zalozylem notes, w ktorym opisuje najwazniejsze dla mnie plyty i jest tam jakies 110 pozycji, to sa takie najwazniejsze, wiec zalozenie, ze ta liczba jest 3x wieksza dla plyt przynajmniej znanych w dobrym stopniu, jest calkiem realna.
Na pewno jest to wiecej niz 100 i na pewno mniej niz 20 000;)
Find your flow
- dzik
- zahartowany metalizator
Bless this tongue pisze: ↑11-10-2024, 12:05lepiej niech zalozy profil z tym co oglada, to bedzie szal pizdy w internetach![]()
dobry kościół to kościół spalony
-
Br00tal
- postuje jak opętany!
I wlasnie tak w 90% moglby ten profil wygladacdzik pisze: ↑11-10-2024, 13:37Bless this tongue pisze: ↑11-10-2024, 12:05lepiej niech zalozy profil z tym co oglada, to bedzie szal pizdy w internetach![]()
![]()
![]()