Co teraz pijecie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Co teraz pijecie?
Zajebiste jest to, jedyna korzysc ze zbudowali netto, biere cale zgrzewy
woodpecker from space
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
mam takie strzały pojebane, do każdego markjetu, po coś innego zapierdalam, czego nie ma w innym.... Do Nettu , praktycznieTriceratops pisze: ↑12-12-2021, 12:46Zajebiste jest to, jedyna korzysc ze zbudowali netto, biere cale zgrzewy
tylko po to.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Triceratops
na ja tez tylko po to, bo tam kurwa nic wincy ni ma albo ceny z dupy, zero promek , jeszcze smietanke 30% bjere tam, bo sie pojawila calkiem dobra
woodpecker from space
- maciek z klanu
Najlepsze ajerkoniaki to...?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Przyjechałem do teściow wypity. Taksówka mnie zawiozła. Ja na pewno mój styl prowadzenie nie zmienię. Chcieli panicza to mają. Dziadka jade pożegnać po 16. Wcześniej jest jebany klecha a kurwa brzydzę sie katolskich kurew.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
-
-
Wróciłem od dziadka. Ostatnie momenty. Przejebane. Zrobiłem mu koktajl z piwkiem, miodem i dałem parę kropel mocniejszego. Uśmiechnął się na moment. Ja sam przegadałem całe życie z moją lubą i która jest najwspanialszą kobietą na świecie. Poklachaliśmy sobie o życiu. Ważne jest to żeby ludzie nie odchodzili w samotności. Dziadek już nic nie mówi ,bo jest praktycznie na drugim świecie ale to nie ma znaczenia. Ważne jest to ,że najstarszy wnuk mu całe popołudnie opowiadał i ,że czuje ,że ktoś jest przy nim.
- Lukass
- zahartowany metalizator
A zatem dobry z Ciebie wnuk.tomaszm pisze: ↑12-12-2021, 20:12Wróciłem od dziadka. Ostatnie momenty. Przejebane. Zrobiłem mu koktajl z piwkiem, miodem i dałem parę kropel mocniejszego. Uśmiechnął się na moment. Ja sam przegadałem całe życie z moją lubą i która jest najwspanialszą kobietą na świecie. Poklachaliśmy sobie o życiu. Ważne jest to żeby ludzie nie odchodzili w samotności. Dziadek już nic nie mówi ,bo jest praktycznie na drugim świecie ale to nie ma znaczenia. Ważne jest to ,że najstarszy wnuk mu całe popołudnie opowiadał i ,że czuje ,że ktoś jest przy nim.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Przede wszystkim mój dziadek to jak najlepszy kompan życia:) Na wszystkie imprezy chodziliśmy razem, bo kochał imprezowy styl życia. Kochał wódkę i kobiety. Wszędzie Go było pełno. We wrześniu na weselu od mojej siostry już w ciżekim stanie na wózku inwalidzkim jak szliśmy do knajpy uszczypnął moją Anie w pośladek, Ania zawstydzona co tam? a dziadek kiedy dasz mojemu wnukowi dziecko czy ja mam to zrobić. Hehe
Siedziałem sobie tak dzisiaj z nim i koszmarne myśli mi przychodziły na myśl. Zęby wziąć poduszkę i pomoć mu z zakończeniem życia. Nie mogę kurwa patrzeć jak się obrzyguje krwią. Poszliśmy na fajkę z luba i jej o tym powiedziałem. ta mnie zjebała od moich pomysłow a ja jestem zdania ,że w tej sytuacji mam rację, Na pewno chłop się tak męczyć nie chce.
Siedziałem sobie tak dzisiaj z nim i koszmarne myśli mi przychodziły na myśl. Zęby wziąć poduszkę i pomoć mu z zakończeniem życia. Nie mogę kurwa patrzeć jak się obrzyguje krwią. Poszliśmy na fajkę z luba i jej o tym powiedziałem. ta mnie zjebała od moich pomysłow a ja jestem zdania ,że w tej sytuacji mam rację, Na pewno chłop się tak męczyć nie chce.
Ostatnio zmieniony 12-12-2021, 21:33 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- Lukass
Ha, moich dziadków zapamiętałem jako bardziej statecznych. Ale nie żyją od lat, może nie miałem pełnego obrazu.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- weteran forumowych bitew

w porównaniu z letnimi warkami zdecydowanie na +
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- nicram
Porter podbity śliwką z Manufaktury Piwnej. Jak zwykle - bdb.
all the monsters will break your heart
- devastator77
- Ascetic
- Block69
Z tańszych bardzo ok jest Dałkowski Advocaat. Z trochę droższych Baczewski Ovovit i Dębowa Golden Eggs.
PENIS METAL
- Block69
Wygląda bardzo ciekawie. Wrzuć lepsze foto + jak będziesz miał już postawione kilka butelek. Jestem ciekaw efektu.tomaszm pisze: ↑12-12-2021, 00:25Druga osoba po prawej to jo. Cała ta ściana jakkolwiek dupna jest realizacja moich morzeń. Black metall całym zyciem w wersji dla paniczów:D Cała ta ściana bedzie zastawiona alkoholemie. Nie da się już bardziej na bogato . Hailisa.
Niektórzy kpili,śmiali, kpili ze mnie- nieppotrzebnie- teraz zapraszam do siebie, jesli ktoś ma porównywalny na całym śląsku popój picia w luksusowym klimacie. Zrobiłem to. Mogę iść spaść pijany. Its done.
PENIS METAL
-
Jeszcze to potrwa z 2 tygodnie bite przeprowadzka. Muszę tony dokumentów przeniesć i się z resztą zadomowić. Wkleję na pewno z biegiem czasu. Na razie walka z przeprowadzką trwa w najlepsze.
-
- weteran forumowych bitew
w sumie to nieważne w jakich warunkach aby sponiewierało
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
- rasowy masterfulowicz
Prawilna meblościanka.
- Ascetic