Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Dowcipy v. n'ta
W zeszłą środę byłem w Trzcianie. 16 kilometrów od Jabłonki. Oddawałem opakowania. W zwykłym sklepie. Wszystko działało. Dziwna sprawa. No ale skoro się nie da? Trudno.
edit
Co do milicyjnych wacików, to aż se sprawdziłem. Mówisz, że mało? Wam zawsze mało. Taka wasza retoryka.
Zgodnie z oficjalnymi informacjami w ciągu 27. Finałów WOŚP Orkiestra zebrała i wydała na wsparcie polskiej medycyny sumę ponad 1,1 mld PLN.
Swoją drogą ciekawe, ile bantustańskie władze wyjebały w tym samym okresie buły na te kurwy w sukienkach?
edit
Co do milicyjnych wacików, to aż se sprawdziłem. Mówisz, że mało? Wam zawsze mało. Taka wasza retoryka.
Zgodnie z oficjalnymi informacjami w ciągu 27. Finałów WOŚP Orkiestra zebrała i wydała na wsparcie polskiej medycyny sumę ponad 1,1 mld PLN.
Swoją drogą ciekawe, ile bantustańskie władze wyjebały w tym samym okresie buły na te kurwy w sukienkach?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
No jak wystarczy, że można oddać butelki po Harnasiu (i paru innych piwach) jako cały system recyklingowy to masz rację! Działa!535 pisze:W zeszłą środę byłem w Trzcianie. 16 kilometrów od Jabłonki. Oddawałem opakowania. W zwykłym sklepie. Wszystko działało. Dziwna sprawa. No ale skoro się nie da? Trudno.
Guilty of being right
Patrząc po okolicy tych butelek leży najwięcej. Rozumiem, że się nie opłaca. Wszędzie się opłaca, tylko w tym zjebanym kraju, zjebanych kmiotów się nie opłaca i się nie da, bo łatwiej wypierdolić za siebie. Może nie trzeba od razu robić CAAAŁEGO systemu i zbawiać CAAAŁEGO świata? Może małymi kroczkami? Czy jednak nie? Dobrze jest jak jest? Jak pan myślisz?uglak pisze:No jak wystarczy, że można oddać butelki po Harnasiu (i paru innych piwach) jako cały system recyklingowy to masz rację! Działa!535 pisze:W zeszłą środę byłem w Trzcianie. 16 kilometrów od Jabłonki. Oddawałem opakowania. W zwykłym sklepie. Wszystko działało. Dziwna sprawa. No ale skoro się nie da? Trudno.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zebrała a wydała to zasadnicza różnica. Po drogie roczny budżet NFZ to ponad 80 mld zł. Po trzecie dawanie na najbardziej nieefektywną instytucję w RP jaką jest służba zdrowia to frajerstwo.535 pisze:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Po pierwsze ja nie daję. Skąd w ogóle taki durny pomysł? Po drugie rozdawanie pięciu stówek wszystkim jak leci to frajerstwo. O braniu bez potrzeby, nie wspominając.
Z drugiej strony bądźmy szczerzy. Przecież tu nie chodzi o to, czy dużo, czy mało. Każdy normalny człowiek reaguje następująco. Albo bierze udział, albo ma to w dupie. Tymczasem sprawa tyczy się wpływów i walki o rząd dusz, co związane jest z "lewaczeniem" pana Jureczka. To z kolei jest nie w smak różnego rodzaju sfrustrowanym zjebom pokroju Staszka żebraka o kościółku świętym nie zapominając i zabawa trwa w najlepsze. Najgorsze jest to, że komentatorzy i uczestnicy tego burdelu raczyli zapomnieć o wspomnianej wcześniej postawie. Po prostu można mieć to w dupie, więc jebał was wszystkich pies.
- uglak
Najwięcej wala się małpek - to oczywiste.535 pisze:Patrząc po okolicy tych butelek leży najwięcej. Rozumiem, że się nie opłaca. Wszędzie się opłaca, tylko w tym zjebanym kraju, zjebanych kmiotów się nie opłaca i się nie da, bo łatwiej wypierdolić za siebie. Może nie trzeba od razu robić CAAAŁEGO systemu i zbawiać CAAAŁEGO świata? Może małymi kroczkami? Czy jednak nie? Dobrze jest jak jest? Jak pan myślisz?uglak pisze:No jak wystarczy, że można oddać butelki po Harnasiu (i paru innych piwach) jako cały system recyklingowy to masz rację! Działa!535 pisze:W zeszłą środę byłem w Trzcianie. 16 kilometrów od Jabłonki. Oddawałem opakowania. W zwykłym sklepie. Wszystko działało. Dziwna sprawa. No ale skoro się nie da? Trudno.
Co do opłacalności to to nie taka prosta sprawa jak się wydaje. Za wyjątkiem dużych producentów to się nikomu nie opłaca - gdyby się opłacało to za granicą nie realizowali by tego przymusem. Mimo wszystko recepta jest prosta: piwo obowiązkowo w NRW, wódkę obowiązkowo w te klasyczne butelki po wódce, majonez i ogórki też ustandaryzować. A jak ktoś bardzo chce niestandardowe to musi zapłacić solidny dodatek ekologiczny. Może to ukróciłoby np. Heinekeny kierowane do superekologicznej młodzieży ze strajków klimatycznych (w butelkach bezzwrotnych).
Guilty of being right
-
Nie do końca. Chodzi o pewną tresurę na takiej licencji:535 pisze:Z drugiej strony bądźmy szczerzy. Przecież tu nie chodzi o to, czy dużo, czy mało. Każdy normalny człowiek reaguje następująco. Albo bierze udział, albo ma to w dupie. Tymczasem sprawa tyczy się wpływów i walki o rząd dusz, co związane jest z "lewaczeniem" pana Jureczka.
http://niezwykle.com/pomoc-zimowa-winterhilfswerk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie od dziś wiadomo, że Owsiak po prostu kontynuuje tę tradycję a główny cel WOŚP to tak naprawdę wskrzeszenie Adolfa Hitlera.Pacjent pisze:Nie do końca. Chodzi o pewną tresurę na takiej licencji:535 pisze:Z drugiej strony bądźmy szczerzy. Przecież tu nie chodzi o to, czy dużo, czy mało. Każdy normalny człowiek reaguje następująco. Albo bierze udział, albo ma to w dupie. Tymczasem sprawa tyczy się wpływów i walki o rząd dusz, co związane jest z "lewaczeniem" pana Jureczka.
http://niezwykle.com/pomoc-zimowa-winterhilfswerk/" onclick="window.open(this.href);return false;
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Opłacalność rozumiana jako zysk finansowy? Chcesz kilka ujęć z mojej okolicy? Są miejsca, gdzie nie postawisz nogi, żeby nie stanąć na butelce. Uważasz, że należy ten temat olać i dopuścić, by ludzkie ścierwo zasłało cały teren swoimi odchodami? Lepiej przy każdym krzaczku postawić milicjanta, a do każdej butelki dołączyć patrol straży miejskiej, czy po prostu napisać konkretną ustawę i zmusić zarówno producentów, jak i konsumentów do stosownego zachowania? Ciekawe, że w różnych sprawach politycy oraz obywatele nie mają podobnych skrupułów pozwalając na marnowanie talarów. W tej sprawie sami fachowcy z pokrętną logiką w zanadrzu.uglak pisze: Co do opłacalności to to nie taka prosta sprawa jak się wydaje.
Ostatnio zmieniony 25-02-2020, 16:51 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Po prostu pacjent. I wszystko jasne. Ciężko musi się żyć z takim "bagażem".Nerwowy pisze:Nie od dziś wiadomo, że Owsiak po prostu kontynuuje tę tradycję a główny cel WOŚP to tak naprawdę wskrzeszenie Adolfa Hitlera.Pacjent pisze:Nie do końca. Chodzi o pewną tresurę na takiej licencji:535 pisze:Z drugiej strony bądźmy szczerzy. Przecież tu nie chodzi o to, czy dużo, czy mało. Każdy normalny człowiek reaguje następująco. Albo bierze udział, albo ma to w dupie. Tymczasem sprawa tyczy się wpływów i walki o rząd dusz, co związane jest z "lewaczeniem" pana Jureczka.
-
Tu w ogóle nie chodzi o narodowy socjalizm i o Hitlera. Widać, że nie znasz sprawy i istoty pomocy zimowej, ale jest pierwszy do tępej szydery.Nerwowy pisze:Nie od dziś wiadomo, że Owsiak po prostu kontynuuje tę tradycję a główny cel WOŚP to tak naprawdę wskrzeszenie Adolfa Hitlera.
- Hatefire
Szczerze to długo nie dawałem, nie do końca mnie z różnych względów Owsiak przekonywał i jak co wolałem wesprzeć inne inicjatywy. Niemniej jak prawicowa menażeria kilka lat temu wyskoczyła z tym przypinaniem Owsiakowi swastyki to zacząłem, choćby na złość tym świrom.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
To ja może przypomnę, bo widzę, że się przykurzyła. Licencja. Licencja na tresurę, rzecz jasna.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dVuz10wpkx0[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dVuz10wpkx0[/youtube]
-
Najlepsze jest to, że lewactwo myśli, iż chodzi tutaj o przypinanie Owsiakowi swastyki i cieszy mordę z prawactwa aż mu fragmenty jedzenia widać. Tymczasem chodzi tylko o pewien chwyt socjologiczny zastosowany podczas pomocy zimowej i przy WOŚP, ale skoro jesteście takimi bystrymi analitykami to sami się domyślcie.Hatefire pisze:Szczerze to długo nie dawałem, nie do końca mnie z różnych względów Owsiak przekonywał i jak co wolałem wesprzeć inne inicjatywy. Niemniej jak prawicowa menażeria kilka lat temu wyskoczyła z tym przypinaniem Owsiakowi swastyki to zacząłem, choćby na złość tym świrom.
Ten jaki yntelygent. Sprawa jest banalna. Nasz żebrak, dobry żebrak, a ich żebrak to żebrak niedobry.
-
Nic z tego, murarzu.535 pisze:Ten jaki yntelygent. Sprawa jest banalna. Nasz żebrak, dobry żebrak, a ich żebrak to żebrak niedobry.
Żebracy zawsze napierdalali się między sobą i mieli swoich tępych kibiców, wyznawców, czy jak ich tam nazwać.Staszek dobrze wam tam pierze te puste łby.
Tymczasem ja widziałbym to tak. Mniej więcej. Jeżeli pusty , sprany łeb jest w stanie cokolwiek z tego pojąć.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Mqxt1eMfDQg[/youtube]
Tymczasem ja widziałbym to tak. Mniej więcej. Jeżeli pusty , sprany łeb jest w stanie cokolwiek z tego pojąć.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Mqxt1eMfDQg[/youtube]
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
Pacjent pisze:Nie do końca. Chodzi o pewną tresurę na takiej licencji:535 pisze:Z drugiej strony bądźmy szczerzy. Przecież tu nie chodzi o to, czy dużo, czy mało. Każdy normalny człowiek reaguje następująco. Albo bierze udział, albo ma to w dupie. Tymczasem sprawa tyczy się wpływów i walki o rząd dusz, co związane jest z "lewaczeniem" pana Jureczka.

: D
rzułf
- Ascetic

dokładnie. KARA kurwy jedne za zlewaczenie, pedalstwo und żarcie trawy. zdychać.
ok. ok. ok .... jak skruszejecie do kościółka marsz. to się wam może odpuści. albo i nie. ku... jedne.
Poro