Wlasnie, myslalem, ze kazdy rozumie takie oczywizmy ...Alsvartr pisze:Przeciez to zdjęcie nie ma nic wspólnego z siłownią...
Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Masa mode ON ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ja nie rozumiem takich oczywizmów bo jak widzę napakowaną łysą małpę, to mi sie to kojarzy automatycznie z siłownią.
a wysiłek fizyczny jest godny plebsu, a nie Nadczłowieka ;D nie no, jaja sobie robię. jak pracowałem w magazynie to faktycznie zmęczenie całym dniem fizycznej roboty było na swój sposób przyjemne, ale ogólnie preferuję niezdrowy i siedzący tryb życia :) jestem żywym zaprzeczeniem człowieka pełnego energii :)
a wysiłek fizyczny jest godny plebsu, a nie Nadczłowieka ;D nie no, jaja sobie robię. jak pracowałem w magazynie to faktycznie zmęczenie całym dniem fizycznej roboty było na swój sposób przyjemne, ale ogólnie preferuję niezdrowy i siedzący tryb życia :) jestem żywym zaprzeczeniem człowieka pełnego energii :)
Przy siedzącym trybie życia, upodobnienie się do "napakowanej" łysej małpy jest tylko kwestią czasu.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
trafna riposta
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jesteś kapciem. Typowym chłopem pracującym w biurze w gorącym swetrze i nowej koszuli z banami i herbatami wokół biurka. Spójrz na tych zdrowych prawdziwych mężczyzn i się ucz!yossarian84 pisze:ja nie rozumiem takich oczywizmów bo jak widzę napakowaną łysą małpę, to mi sie to kojarzy automatycznie z siłownią.

Raz się zje, raz się nie zje.
- Lykantrop
Słuchajcie mędrca!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Clochard
- weteran forumowych bitew
swoją drogą co do przybrania masy to ryż+śmietana+cukier, zawsze.
kasza+jajka+dodatki (cebula, pomidor) + chleb razowy z masłem i ketchupem, na zmianę ryż zamiast kaszy
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
Jakiej masy? :Dmaciej pisze:swoją drogą co do przybrania masy to ryż+śmietana+cukier, zawsze.
-
- zahartowany metalizator
ciemnej
- Clochard
jak ćwiczysz to mięśniowej bo dużo węglowodanów :P
- Lykantrop
To jest chyba przedwojenna szkoła kulturystyki. :D
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Clochard
Ale są efekty. ;)))
- Lykantrop
Jeśli zadowala Ciebie myśl, że gdzieś tam te mięśnie pod fałdami tłuszczu są to spoko :D
- Clochard
Tak serio to, z 75 do 90 przytyłem, tyle, że ciężko tyrałem to od razu tłuszcz rzeźbiłem w mięso ;)
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
opowiem wam kawał odnośnie kulturystyki i tego tematu nad którym myślałem całe południe. Nad tym kawałem:
" Przychodzi John do siłowni, rozbiera się aż do takich obcisłych majtek jakie noszą kulturyści z nogawkami i zaczyna robić przysiady. Nagle obok idzie Mark ze swoją torbą w której ma picie, odżywki i ręczniki i kiwa głową bardzo poważnie i z uznaniem na Johna. Kiwając przy tym głową ma bardzo poważną twarz i taką kamienną... "
" Przychodzi John do siłowni, rozbiera się aż do takich obcisłych majtek jakie noszą kulturyści z nogawkami i zaczyna robić przysiady. Nagle obok idzie Mark ze swoją torbą w której ma picie, odżywki i ręczniki i kiwa głową bardzo poważnie i z uznaniem na Johna. Kiwając przy tym głową ma bardzo poważną twarz i taką kamienną... "
-
Nie da sie zmienic tluszczu na mieso. ;Dmaciej pisze:Tak serio to, z 75 do 90 przytyłem, tyle, że ciężko tyrałem to od razu tłuszcz rzeźbiłem w mięso ;)
Poza tym jesli ten misiek z avatara to Ty to wciaz masz chyba wiecej tluszczyku niz jakiejs dobrej rzezby. ;D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
dlaczego misiek? uważam że maciej jest naprawde przystojny. Jest takim w sumie miśkiem, napewno jest silny jeśli je mięso, kartofle i chłopskie jedzenia.

- Clochard
To bylo 5 lat temu. ;) Hm, bym wrzucił fotę, ale to pedalskie więc odpuszczę. ;)[V] pisze:Nie da sie zmienic tluszczu na mieso. ;Dmaciej pisze:Tak serio to, z 75 do 90 przytyłem, tyle, że ciężko tyrałem to od razu tłuszcz rzeźbiłem w mięso ;)
Poza tym jesli ten misiek z avatara to Ty to wciaz masz chyba wiecej tluszczyku niz jakiejs dobrej rzezby ;D
@mariusz: u nas na mazurach wiemy co to dobre jedzenie i gospodarka.
- megawat
Powiem Wam, że też niezbyt się interesuję sportami i ich uprawianiem, ale bez wysiłku fizycznego zwyczajnie można opiździeć. Gdziekolwiek bym nie pracował, na jakimkolwiek stanowisku, to zawsze trzeba było przynajmniej trochę potyrać i za to chwała. A w hurtowni mięsa to już w ogóle był zapierdol, po trzech miesiącach spokojnie ciągałem po 150 kg / 10 pojemników kury i waliłem nimi jak stary. I po tych trzech miechach fizycznie czułem się dużo lepiej i mocniej. Rozumiem, że ktoś może lubić chodzić na siłkę i interesować się bodybuildingiem, ale sam o wysiłek się nie proszę, ni chuja. Po górach wolę połazić, w jeziorku popływać, generalnie aktywny wypoczynek w lato a nie tylko browary chlać.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".