HOMOSEKSUALIZM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: HOMOSEKSUALIZM
masa krytyczna (przeciwko ktorej tez jestem :P) trwala godzine czy dwie, a w przypadku biegow i wyscigow mamy spralizowany jakis kawalek miasta (akurat zazwyczaj moj) przez kilka godzin (w najlepszym wypadku) do dwoch dni (ostatnie Tour de Pologne).
Guilty of being right
- Hatefire
Ale możesz zdobyć bidony. Ja w tym roku zebrałem 6 ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
- Bloodcult
Obyś się kiedyś w korku na randkę spóźnił ! :)Hatefire pisze:Jeździłem w katowickiej dopóki była organizowana :-D
- Hatefire
Obecnie nie mam samochodu. Szach mat katolu ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W busie.Hatefire pisze:Obecnie nie mam samochodu. Szach mat katolu ;-)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bloodcult
To już nawet na rowerze miejskim zablokowanym przez inne rowery :)
Byle by Cię sięgnęła ręka sprawiedliwości...
Byle by Cię sięgnęła ręka sprawiedliwości...
- Hatefire
Do roboty jeżdżę pociągiem.Pacjent pisze:W busie.
Jeśli chodzi o wspomniane przez Bloodculta randki, to do centrum miasta mam pieszo 15 minut. Przecież nie będę się umawiał na Giszowcu czy Zarzeczu. Żadna kobieta nie jest tego warta ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Uuu.... Dyskryminacja że względu na pochodzenie...
No ładnie, taką to mamy lewicę w tym kraju :(
No ładnie, taką to mamy lewicę w tym kraju :(
-
Hatefire pisze:Jeździłem w katowickiej dopóki była organizowana :-D
Ty, popatrz, to może się nawet gdzieś tam kiedyś spotkaliśmy ;-)
-
no niestety. kurcze, jak już miałbym być chrześcijaninem (ale bardziej możliwe, że zostanę prezydentem USA) to raczej protestantem. oni są jacyś tacy bardziej ogarnięci. natomiast katolicyzm to jest aberracja taka, jakiej świat nie widział. dno ostateczneHatefire pisze:Akurat po katoliku nie spodziewałbym się niczego innego. Lubicie utrudniać innym wyrażanie swoich poglądów, choćby przez wykorzystywanie art. 196 KK. No, ale ty cenisz tradycję. To świetnie wpisuje się w modus operandi i tradycję twojego wyznania.
- uglak
zwlaszcza ewangelikanie ;-)Heretyk pisze:no niestety. kurcze, jak już miałbym być chrześcijaninem (ale bardziej możliwe, że zostanę prezydentem USA) to raczej protestantem. oni są jacyś tacy bardziej ogarnięci. natomiast katolicyzm to jest aberracja taka, jakiej świat nie widział. dno ostateczneHatefire pisze:Akurat po katoliku nie spodziewałbym się niczego innego. Lubicie utrudniać innym wyrażanie swoich poglądów, choćby przez wykorzystywanie art. 196 KK. No, ale ty cenisz tradycję. To świetnie wpisuje się w modus operandi i tradycję twojego wyznania.
Guilty of being right
-
no ale że co? bo nie wchodziłem w szczegóły nigdy
- Triceratops
Ja w takiej sytuacji wybralbym bycie amiszem hehe takie analogowe zycie mnostwo okHeretyk pisze:no niestety. kurcze, jak już miałbym być chrześcijaninem (ale bardziej możliwe, że zostanę prezydentem USA) to raczej protestantem. oni są jacyś tacy bardziej ogarnięci. natomiast katolicyzm to jest aberracja taka, jakiej świat nie widział. dno ostateczneHatefire pisze:Akurat po katoliku nie spodziewałbym się niczego innego. Lubicie utrudniać innym wyrażanie swoich poglądów, choćby przez wykorzystywanie art. 196 KK. No, ale ty cenisz tradycję. To świetnie wpisuje się w modus operandi i tradycję twojego wyznania.
Oczywiscie nie zadnym wege zjebem, bo to juz degeneracja umyslowa, ale takim keto amiszem jak najbardziej
woodpecker from space
- Hatefire
Podejrzewam że mówiąc o protestantach miałeś na myśli te tradycyjne kościoły luteran i kalwinistów. Tymczasem spora część odłamów protestantyzmu, zwłaszcza wywodzących się z USA to takie świry że człowiek łaskawszym okiem patrzy na polski episkopat ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Hatefire pisze:Podejrzewam że mówiąc o protestantach miałeś na myśli te tradycyjne kościoły luteran i kalwinistów. Tymczasem spora część odłamów protestantyzmu, zwłaszcza wywodzących się z USA to takie świry że człowiek łaskawszym okiem patrzy na polski episkopat ;-)
spoko. już kumam. niemniej wiemy wszyscy z doświadczenia czym jest katolicyzm. kurwa.... że też takie chujstwo w ogóle powstało
-
coś w tym jest, ale też tak nie do końca. ale oczywiście wiem co masz na myśli pisząc o analogowym życiu i jak najbardziej podążam w tę stronęTriceratops pisze: Ja w takiej sytuacji wybralbym bycie amiszem hehe takie analogowe zycie mnostwo ok
Oczywiscie nie zadnym wege zjebem, bo to juz degeneracja umyslowa, ale takim keto amiszem jak najbardziej
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Amiszów szanuję, szczególnie w kontekście ich samodzielności i idei Rumspringa. Tak bym zresztą rad widział przyszłość religii i ludzkości w ogóle: zamiast jakiegoś ogólnego tygla z jednej i nacjopopierolenia z drugiej strony, małe enklawy pielęgnujące konkretną kulturę, w tym religię, otwarte jednak i pozostawiające wybór, zamiast prezentowania swojego modelu jako jedynie słusznego.Triceratops pisze: Ja w takiej sytuacji wybralbym bycie amiszem hehe takie analogowe zycie mnostwo ok
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Medard
Czy żyjąc z amiszami można być ateistą korzystającym z obecnych technologii, czy wtedy wyrzucą ze wspólnoty?WaszJudasz pisze:Amiszów szanuję, szczególnie w kontekście ich samodzielności i idei Rumspringa. Tak bym zresztą rad widział przyszłość religii i ludzkości w ogóle: zamiast jakiegoś ogólnego tygla z jednej i nacjopopierolenia z drugiej strony, małe enklawy pielęgnujące konkretną kulturę, w tym religię, otwarte jednak i pozostawiające wybór, zamiast prezentowania swojego modelu jako jedynie słusznego.Triceratops pisze: Ja w takiej sytuacji wybralbym bycie amiszem hehe takie analogowe zycie mnostwo ok
Die Welt ist meine Vorstellung.
- uglak
wyrzucaja. masz rumspring, zeby sie wyszalec i potem albo zostajesz przykladnym amiszem albo idziesz sluchac podszeptow szatana gdzie indziej ;-)
Guilty of being right