Obsługa klienta/call center ale bez sprzedaży, tylko infolinia.Pan_Kimono pisze:jaka branza?est pisze:I dla równowagi u mnie cały czas tragedia:)
Gdzie pracujecie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Gdzie pracujecie
-
- rasowy masterfulowicz
A ja dla odmiany napiszę, że zewnętrzne szkolenie chuja Ci pomoże. Po pierwsze nie wiesz jakiego SAPa będziesz uzywał (BI, CRM, ERP, hgw, itepe), po drugie na zewnętrznym szkoleniu nie poznasz charakterystyki firmy w której przyjdzie Ci pracować. Każda jedna inaczej parametryzuje swój system, kładzie nacisk na inne dane i ma inna strukturę zarządzania.Morph pisze: A, to chyba, że tak. To wtedy szkolenie typu:
Może być OK.Alsvartr pisze:Do tej pory myślałem, że takie szkolenie może polegać na czymś w stylu: "aby wykonac operację taką i taką muszą państwo odnaleźc moduł ten i ten, wprowadzić wartości i zatwierdzić" i tak dalej i tak dalej. Ale widzę że jest to raczej bardziej rozwinięte zagadnienie.
Jeśli się szkolić, to wewnętrznie, juz w obrębie danej firmy, w zakresie danych przez nią używanych.
- empir
- zahartowany metalizator
dobrze kojarzę że coś z AGD masz wspólnego?est pisze:Obsługa klienta/call center ale bez sprzedaży, tylko infolinia.Pan_Kimono pisze:jaka branza?est pisze:I dla równowagi u mnie cały czas tragedia:)
-
?
Skąd to AGD? Nr-y telefonów za granicą.
-
- rasowy masterfulowicz
otoz to. teraz uzywam wersji, z ktora nie mialem wczesniej doczynienia.Pelson pisze:A ja dla odmiany napiszę, że zewnętrzne szkolenie chuja Ci pomoże. Po pierwsze nie wiesz jakiego SAPa będziesz uzywał (BI, CRM, ERP, hgw, itepe), po drugie na zewnętrznym szkoleniu nie poznasz charakterystyki firmy w której przyjdzie Ci pracować. Każda jedna inaczej parametryzuje swój system, kładzie nacisk na inne dane i ma inna strukturę zarządzania.Morph pisze: A, to chyba, że tak. To wtedy szkolenie typu:
Może być OK.Alsvartr pisze:Do tej pory myślałem, że takie szkolenie może polegać na czymś w stylu: "aby wykonac operację taką i taką muszą państwo odnaleźc moduł ten i ten, wprowadzić wartości i zatwierdzić" i tak dalej i tak dalej. Ale widzę że jest to raczej bardziej rozwinięte zagadnienie.
Jeśli się szkolić, to wewnętrznie, juz w obrębie danej firmy, w zakresie danych przez nią używanych.
Moje nowe miejsce pracy bardzo sobie chwale:) rozmowa kwalifikacyjna chyba najbardziej merytoryczna jaka mialem. W innych firmach wygladalo to tragicznie
KVLT lizania CZASZKI
- empir
Tak mi się skojarzyło. Czyli pudło.est pisze:?
-
Jedyny plus tej roboty, że nie muszę wciskać odkurzaczy babciom, ale za to czasami muszę się namęczyć, żeby wytłumaczyć, że Warszawa to też Polska.
- empir
To w jakiej branży robisz?
-
No napisałem wyżej, że infolinia z numerami zagranicznymi. Wyszukiwanie, wybieranie, łączenie, sprawdzanie, placówki dyplomatyczne za granicą itd.itp. To usługa TP (teraz Orange niby). Dodam, że usługa na zdechnięciu.
- empir
no ale teraz napisałeś wyczepująco :)
- Glene
- weteran forumowych bitew
O widze, ze jestesmy kolegami z korporacji:Dest pisze:No napisałem wyżej, że infolinia z numerami zagranicznymi. Wyszukiwanie, wybieranie, łączenie, sprawdzanie, placówki dyplomatyczne za granicą itd.itp. To usługa TP (teraz Orange niby). Dodam, że usługa na zdechnięciu.
-
W tej korporacji kolegów nie ma;) A Ty gdzie?
- Glene
Orange Klienci Biznesowi :D
- brb
- postuje jak opętany!
cecha wspolna wszystkich korporacji ;)est pisze:W tej korporacji kolegów nie ma;) A Ty gdzie?
zreszta w pracy nie ma kolegow, sa tylko znajome twarze
-
Mam pytanie. Czy może ktoś z forumowiczów ma uprawnienia agenta celnego?
- Random Apex
Na co Ci taka wiedza? Chcesz coś odprawić czy pytasz o procedury?est pisze:Mam pytanie. Czy może ktoś z forumowiczów ma uprawnienia agenta celnego?
You've got nothing to lose but your lives.
- Najprzewielebniejszy
Panowie, jaka lokalizacja?Glene pisze:O widze, ze jestesmy kolegami z korporacji:Dest pisze:No napisałem wyżej, że infolinia z numerami zagranicznymi. Wyszukiwanie, wybieranie, łączenie, sprawdzanie, placówki dyplomatyczne za granicą itd.itp. To usługa TP (teraz Orange niby). Dodam, że usługa na zdechnięciu.
:):)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- olo1972
- postuje jak opętany!
Po prawie 1,5 rocznej przerwie od normalnej roboty z umową itp.od jutra wracam:)Cały sezon jakaś robótka na czarno.W sumie w miarę,ale nie zawsze była.Wracam do swojego''fachu''czyli do hurtowni farmaceutycznej:)
-
- zaczyna szaleć
Mnie dzis z nienacka awansowali ze skutkiem prawie natychmiastowym. Bedzie podwyzka i czestsze podroze.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Pogratulować!