COFFIN pisze:Wejście w podziemia. Schody ciagną się około 3-4 pięter w dół. Dalej nie wiadomo.
fajną masz chate
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
COFFIN pisze:Wejście w podziemia. Schody ciagną się około 3-4 pięter w dół. Dalej nie wiadomo.
się udał dałnowi żarcik ;-) asz oplułem piwem parawanik sasiadów ;-)Lucek pisze:COFFIN pisze:Wejście w podziemia. Schody ciagną się około 3-4 pięter w dół. Dalej nie wiadomo.
fajną masz chate
Jest jeszcze jedna wolna, w sam raz dla Ciebie:-)Lucek pisze:
fajną masz chate
hej hej ja nic nie pisałemAscetic pisze:się udał dałnowi żarcik ;-) asz oplułem piwem parawanik sasiadów ;-)Lucek pisze:COFFIN pisze:Wejście w podziemia. Schody ciagną się około 3-4 pięter w dół. Dalej nie wiadomo.
fajną masz chate
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
jezeli widziales 2,5 metrowego nadczlowieka z ogniem w oczach i lodem w sercu, z ramionami jak u legendarnego Waligóry (czy tam Waligruchy) to moglem byc ja;)hungry_slave pisze:czasem nie byłeś w tą niedzielę w t-shircie Abyssic Hate?
jest to wynik wypracowanej latami marki opiniotworcy na forum masterful.maciek z klanu pisze:pr0metheus pomyka po Ostrawie i wrzucił fotki Rudolfa i już artykuł na Onecie :))
dlaczego?mistrzsardu pisze: ↑07-09-2024, 12:15Widziałem film na internecie o tym obiekcie. Autor twierdził że budowa tego ustrojstwa kosztowała więcej niż elektrowani w Czernobylu. Nie za bardzo chce mi się w to wierzyć, ale w Związku Radzieckim nie takie rzeczy się działy
O Oku Moskwy pisałem.Medard pisze: ↑07-09-2024, 12:36dlaczego?mistrzsardu pisze: ↑07-09-2024, 12:15Widziałem film na internecie o tym obiekcie. Autor twierdził że budowa tego ustrojstwa kosztowała więcej niż elektrowani w Czernobylu. Nie za bardzo chce mi się w to wierzyć, ale w Związku Radzieckim nie takie rzeczy się działy
drugi sarkofag budowały firmy zachodnie, zachowanie standardów kosztuje, płacono więcej ludziom niż w miejscach bez zagrożenia napromieniowaniem, cześć prac robiły skonstruowane specjalnie roboty i automaty,
zresztą byli sponsorzy z Unii, była na to kasa
zorientowałem się już po napisaniu posta, że to nie sarkofag, gdzieś tych ścian brakujemistrzsardu pisze: ↑07-09-2024, 18:06O Oku Moskwy pisałem.Medard pisze: ↑07-09-2024, 12:36dlaczego?mistrzsardu pisze: ↑07-09-2024, 12:15Widziałem film na internecie o tym obiekcie. Autor twierdził że budowa tego ustrojstwa kosztowała więcej niż elektrowani w Czernobylu. Nie za bardzo chce mi się w to wierzyć, ale w Związku Radzieckim nie takie rzeczy się działy
drugi sarkofag budowały firmy zachodnie, zachowanie standardów kosztuje, płacono więcej ludziom niż w miejscach bez zagrożenia napromieniowaniem, cześć prac robiły skonstruowane specjalnie roboty i automaty,
zresztą byli sponsorzy z Unii, była na to kasa