czyli nigdy :D ale fajnie :PDzień dobry.
Tak jak Pan zauważył, aby dyskusja była zamknięta musi mieć status rozwiązanej. W przypadku nierozwiązanej dyskusji cały czas będzie miał Pan możliwość udziału w niej.
Konto Sprzedającego jest ograniczone pod względem funkcjonalności, nie może on wystawiać towarów na sprzedaż, nie zmieni się to do momentu wyjaśnienia Pana sprawy.
Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
z allegro
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
wstałem sobie o piątej, wypiłem kawę, zjadłem jajecznicę. pogoda piękna, czuję się świetnie. tak do północy będzie mnóstwo czytania, słuchania a i pewnie po górach się przejdę. jutro i pojutrze to samo. nic więcej nie potrzebuję do szczęścia
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Po pierwsze, kupiłem sobie bardzo wygodny, bawełniany w 100% dres.
Po drugie mój nowy dres jest cały granatowy, z malutkim znaczkiem pumy, a nie jakieś tam paski, napisy na pół pleców i inne sroły.
Po trzecie lubię mieć świeżo ogolony łeb. Gilette Mach 5 pro glide to jedno z lepszych technologicznych dokonań ludzkiej rasy.
Po czwarte, siedzę sobie w moim nowym dresie ze świeżo ogolonym łbem, sączę tripla Chimay, pociągam 55% poitín i właśnie przeczytałem, że Kazio Marcinkiewicz chce zostać męczennikiem faszystowskiego reżimu, wręcz naprasza się do pierdla. No i może pójdzie:D
Po drugie mój nowy dres jest cały granatowy, z malutkim znaczkiem pumy, a nie jakieś tam paski, napisy na pół pleców i inne sroły.
Po trzecie lubię mieć świeżo ogolony łeb. Gilette Mach 5 pro glide to jedno z lepszych technologicznych dokonań ludzkiej rasy.
Po czwarte, siedzę sobie w moim nowym dresie ze świeżo ogolonym łbem, sączę tripla Chimay, pociągam 55% poitín i właśnie przeczytałem, że Kazio Marcinkiewicz chce zostać męczennikiem faszystowskiego reżimu, wręcz naprasza się do pierdla. No i może pójdzie:D
Kerosene keeps me warm.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
W grudniu spierdalam w góry, cisza spokój, las i nasze pagórki w śniegu (mam nadzieję)
Jebać miasta i ludzi!
Jebać miasta i ludzi!
Jebać żuli.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Kilka dni wolnego, siłka, lekkie % wypad na miasto i może nawet szydera z wszawych. W poniedziałek zaś świętowanie i beka z polactwa.
Jebać żuli.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Wybitnie mnie cieszy, że za kilka dni urlop i wzorem dzikich gęsi udam sie na wypoczyn do ciepłych krajów ;)
- Triceratops
Takie akcje
https://nczas.com/2019/11/24/hit-intern ... sku-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://nczas.com/2019/11/24/hit-intern ... sku-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
reczne wybijanie glupot z glowy bdb.Triceratops pisze:Takie akcje
obstawiam ze ten w kominiarce wyrazil niezadowolenie z hajpu na alt prawice , a kierowca mu zrobil gimmick
niech to miejsce niebawem zniknie
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Fajna fototapeta Wacku. Tylko ten napis bym wyjebał, bo trochę zasłania.Wacław pisze:
- pr0metheus
nowa dziarka jest , bedzie prezenie sie przed loszkami w kurortach ;)
udanego wypoczynu, daj znac jak pogoda, bo listopadowe kanary ponoc moga brzydko zaskoczyc.
udanego wypoczynu, daj znac jak pogoda, bo listopadowe kanary ponoc moga brzydko zaskoczyc.
niech to miejsce niebawem zniknie
- TheDude
Wróciłem do Dark Souls 3. Wczoraj wreszcie pokonałem The Abyss Watchers. Pierwszych kilka podejść to było szaleństwo ale jak rozgryzłem schemat ich ataków i gdzie robić uniki to poszło całkiem spoko. Dziś jadę dalej. Przede mną level Catacombs of Carthus. Hailsa !
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Wacław pisze:
a co z ascezą ? potem ? :)
- Triceratops
- TheDude
po strasznie pechowym i zjebanym tygodniu zasiadłem z drinkiem i słucham Six Feet Under. Hailsa !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Żułek
wywiad z Engelem
https://futbolnews.pl/newsroom/18137,je ... ej-na-euro" onclick="window.open(this.href);return false;
najlepsze na końcu :P
https://futbolnews.pl/newsroom/18137,je ... ej-na-euro" onclick="window.open(this.href);return false;
najlepsze na końcu :P
Gdzie według pana reprezentacja Polski może dojść na Euro?
Myślę, że do strefy medalowej. Byliśmy bardzo blisko na poprzednich Mistrzostwach Europy, właściwie dzielił nas od tego jeden karny. Poza tym, ta reprezentacja jest już bardziej doświadczona, ma za sobą turnieje i doskonale wie, czego potrzeba, aby znaleźć się w półfinale. Mam nadzieję, że w 2020 roku to osiągniemy.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- dzik
Jurek Engel już jakiś czas temu stracił kontakt z rzeczywistością.
dobry kościół to kościół spalony
- Żułek
nasz kadra dojdzie do 1/2 tak jak Polonia wróciła do ekstraklasy :P
- Triceratops
Kocham lewice za takie akcje, widac lewica, gowin jeden huj
Proponuję spróbować się utrzymać w Warszawie za 6,5 tys. zł na rękę i dietę 2,5 tys. zł – mówi Interii poseł Marcin Kulasek, sekretarz generalny SLD.
woodpecker from space
-
Jak wszyscy, którzy wysyłają na mistrzostwa drużynę pod dowództwem Brzęczka.dzik pisze:Jurek Engel już jakiś czas temu stracił kontakt z rzeczywistością.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.