HOMOSEKSUALIZM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: HOMOSEKSUALIZM
Akurat po katoliku nie spodziewałbym się niczego innego. Lubicie utrudniać innym wyrażanie swoich poglądów, choćby przez wykorzystywanie art. 196 KK. No, ale ty cenisz tradycję. To świetnie wpisuje się w modus operandi i tradycję twojego wyznania.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
przeciez te zgromadzenia sa rownie powazne jak homo-parady ze zwozeniem ciagle tych samych protestujacych do kolejnych miast. poza tym to duzo lepszy sposob protestu niz kiedy debile ze skrajnej prawej strony i debile ze skrajnej lewej strony nawzajem obrzucaja sie wyzwiskami (czy nawet jakimis przedmiotami).
Guilty of being right
- Hatefire
Jak uważasz, że to to samo, to nie mamy o czym rozmawiać, bo i tak nie dojdziemy do konsensu. Natomiast pomyśl, że druga strona może zastosować tą samą metodę, Oczywiście możesz rżnąć głupa, że te zgromadzenia, to na poważnie, a nie tylko sztuczka prawna, żeby zablokować zgromadzenie tych, z którymi się nie zgadzają. No, ale to tylko świadczy o tobie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Wyluzuj. Zaśmiałem z nazwy i tyle. Te całe parady tylko szkodzą LGBT więc jak chcą niech sobie je robią.Hatefire pisze:Akurat po katoliku nie spodziewałbym się niczego innego. Lubicie utrudniać innym wyrażanie swoich poglądów, choćby przez wykorzystywanie art. 196 KK. No, ale ty cenisz tradycję. To świetnie wpisuje się w modus operandi i tradycję twojego wyznania.
- Hatefire
Historia ruchu LGBT+ dowodzi, że jednak nie. Niemniej jak chcesz żyć złudzeniami to żyj ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
A tak z czystej ciekawości jesteś zwolennikiem art. 196?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Jak ktoś ubiera latexowy strój do BDSM i idzie tak tańczyć na ulicy a potem każe nazywać się "normalnym" to chyba nie pomaga to za bardzo :)Hatefire pisze:Historia ruchu LGBT+ dowodzi, że jednak nie. Niemniej jak chcesz żyć złudzeniami to żyj ;-)
Co do akt. 196 to każdy paragraf na mocy którego Nergal może iść siedzieć jest spoko :)
A tak poważnie:
Mnie osobiście niewiele jest w stanie obrazić ale ten paragraf to jednak jest pewnego rodzaju czerwone światło dla agresywnej części osób którym religia "przeszkadza".
- Hatefire
Dlaczego uważasz że powinieneś być uprzywilejowany i i twoje poglądy powinny być prawnie chronione a moje nie?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Dragazes
- w mackach Zła
Przecież to proste, jedne poglądy wywodzą się z tysiącletniej tradycji kraju a inne są nowe. 196 KK to nic innego jak zakaz siania niepokojów społecznych. Jest to oczywiście kneblowanie ust, ale widocznie społeczeństwo bardziej ceni sobie spokój i zakaz obrażania.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Hatefire
Niemniej nazwijmy rzecz po imieniu. Jest to cenzura i państwo w interesie kościoła katolickiego kontynuuje tradycje komunistycznego urzędu przy ul. Mysiej. Każdy obywatel jak się czuje obrażony musi złożyć prywatny pozew. Katolik wystarczy że zawiadomi prokuraturę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Nie mówimy o poglądach (bo tych nikt nie broni Ci głosić). Mówimy o ochronie przez atakami. W całej Europie istnieją podobne przepisy tyle że tam hatespeech obejmuje religie, pochodzenie, rasę i orientację a w Polsce masz do rozdzielone osobno na religię i dyskryminację.Hatefire pisze:Dlaczego uważasz że powinieneś być uprzywilejowany i i twoje poglądy powinny być prawnie chronione a moje nie?
W czym Cię ogranicza akt. 196 ?
Edit:
Ciekawe czy jakbym przeszedł na Judaizm to czy ktoś by mnie pytał dlaczego jestem uprzywilejowany przepisami zakazującymi negacji holocaustu ? :)
- Hatefire
Po pierwsze nie powinno być to ścigane z oskarżenia publicznego tylko prywatnego. Otwiera to furtkę dla takich świrów jak Nowak co zasrywają prokuraturę donosami. Po drugie wystarczy art. 257. W przypadku zniewagi dyspozycja przepisu jest bardziej klarowna i zobiektywizowana. Nie ulega wątpliwości, że jak napiszę "Bloodcult jest głupim chujem", to wiadomo, że cię znieważam. Niestety obraza uczuć religijnych to orzecznicza szara strefa.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zlikwidowanie tego przepisu uważam za potrzebne. To samo z potworkami postaci "mowy nienawiści", czy "sprawiedliwości społecznej", służącymi do wybiórczego naparzania w określonych przeciwników.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
przypominam, ze dopiero co sie oburzales na pierwszenstwo bobra europejskiego nad LGBT w Gorzowie. chyba trzeba ustalic jakas oficjalna hierarchie ;-)Hatefire pisze:Dlaczego uważasz że powinieneś być uprzywilejowany i i twoje poglądy powinny być prawnie chronione a moje nie?
Guilty of being right
- Hatefire
Nie oburzałem się tylko dziwiłem się że było nie było inteligentny człowiek zachwycony jest takim prymitywnym trollingiem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
prymitywny, ale zabawny. zdedycowanie wole taki sposob walki politycznej niz kontrmanifestacje dazace do starcia. zreszta podobnie jak Pacjent jestem przeciwko tym wszystkim ustawom o zgromadzeniach, mowach nienawisci i innych. przeciwko samym zgromadzeniom tez jestem, ale niech kazdy robia ze swoim czasem na co ma ochote. aaa! i jeszcze przeciwko biegom i wyscigom rowerowym w centrach miast ;-)
Guilty of being right
- Bloodcult
Z tym orzecznictwem bym nie przesadzał. Nergal 17 lat pracował na pierwszy list od prokuratora a włos mu z głowy nie spadł. Nieznalska może i oberwała niesłusznie ale prace społeczne w zamian za rozgłos o jakim inni artyści mogą pomarzyć to chyba się opłacało, nie wiem. Normalnemu człowiekowi nic nie grozi.
Poza tym w Europie też tak jest, bardzo cienka granicą między tym co może stać się mowa nienawiści (np. w dyskusjach emigracji).
Poza tym w Europie też tak jest, bardzo cienka granicą między tym co może stać się mowa nienawiści (np. w dyskusjach emigracji).
- Hatefire
Co do biegów zgoda, ale od wyścigów rowerowych wara ;-)uglak pisze:jeszcze przeciwko biegom i wyscigom rowerowym w centrach miast ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
W Łodzi było coś takiego jak masa krytyczna - rowerzyści blokowali miasto tylko po to aby wkurzyć kierowców. Jak dla mnie to tylko widły i do pieca :)
- Hatefire
Jeździłem w katowickiej dopóki była organizowana :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy