Ascetic pisze:
czy ja dobrze widze ? wspaniali rycerze ku klux klanu ? :) a ten mały powieszony to kto ? :D
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ascetic pisze:
strasznie sie czasy zmienily. W mojej szkole taki fryderyk by nie mial zycia. Chyba bylismy tylko pato, a nie inteligencja.mocny2_3 pisze:[youtube][/youtube]
To do onkologi czy gdzie? wczoraj w tv żem wypatrzył, generalnie to wszędzie o tym pierdolą.
nie chodziłem do batorego, a tylko jakiegoś hujaszczego lo, a i moja córa też pewnie nie trafi < nie ta waga ciężka portfela i relacji>, ale myślę, że akurat w tym konkretnie miejscu takie akcje się dzieją a wręcz odpierdalają . zresztą jako fan kilku tagów na wykopie z lubością przeglądam #narkotykizawszespoko. widzisz. u mnie i u Ciebie waliło się to co było procentowe pod ręką, później wracało obrzyganym do domu i luz. a tera chyba to nie jest specjalnie atrakcyjne dla młodzieży. jest taka paleta używek, tak stymulująca niejednoznacznie i różnorodnie, że i bardziej hamulce po nich puszczają i grubsze się rzeczy dzieją. zresztą to już za moich czasów na studiach wchodziło. np. jazdy ze zgaszonymi światłami z całym autem srogo nawalonego towarzycha + nogi za okno. albo wrzucanie kwasa nieświadomkom na biwaku i oglądanie jakie maja jazdy. tak było wieki temu. teraz gówniaki, w szczególności te z "dobrych domów" mają wszystko na wyciągnięcie ręki. pod warunkiem, że mają kasę. a te akurat mają. i stąd taki obraz w tej piosence ich. zobacz jak napierdala licznik na yt. gówniaki albo się utożsamiają, albo chca być takie. życie.Pan_Kimono pisze:strasznie sie czasy zmienily. W mojej szkole taki fryderyk by nie mial zycia. Chyba bylismy tylko pato, a nie inteligencja.mocny2_3 pisze:[youtube][/youtube]
To do onkologi czy gdzie? wczoraj w tv żem wypatrzył, generalnie to wszędzie o tym pierdolą.
z tego co się czyta to mocarz zabierał młodzież w długie międzygalaktyczne podróże. niektórzy z nich nie wrócili. choć zdecydowanie jako ochlaptus uważam, że w tej sytuacji jak cene wódy będą podnosić to młodzież będzie szukać syropów na kaszel i maści na hemoroidy, którymi będą nacierać sobie nie dupę a noski. > nie bez kozery jakieś właśnie tego typu specyfiki mają być na receptę.immortal69 pisze:Spokojnie. Na prowincji dalej niepodzielnie rządzi "biała" - królowa wszystkich używek.
Tematyka klipu dotyczy wąskiej grupy potomków nowych elit w co najwyżej kilkunastu największych miastach.
mam wrażenie, że to jest po prostu modne. głupie i modne. jak ten kajecik od dilera gwiazd chwilę krążył, przed cudowną jego dematerializacją, to wówczas mówiło się wprost, że jak jesteś w takim a nie innym towarzystwie to musisz robić nos. bo jak nie robisz to ciebie nie stać, a jak ciebie nie stać, to musisz wypierdalać z tego towarzystwa. może u gówniaków to tak samo działa. my się popisywaliśmy zajumanym alko od starego i podebranymi kilkoma fajkami. tutaj są wyścigi na to kto zna jakiego dilera i czym jest przywalony.Pan_Kimono pisze:Zgoda, w zasadzie za moich czasow w ciezkie dragi pchalo sie glownie kompletnie patologiczne towarzystwo, teraz rzeczywiscie to sie stalo bardzo, bardzo powszechne. Obstawiam ze za 10 lat wszscy sie obudza zreka w nocniku
też tu się zgodzę, że "kultura rapowa" wtłacza gówniażerce taką zajebistą stylówę. koks. dziwki. na łatwo i przyjemnie. i żeby nie było, że lecę pacjentem. z dużą przyjemnością słucham rogall dll, proble8, fazi, piernikowskiego, czy ostatnio jetlagz z tych większych nazw. tyle, że pewnie taki bezpośredni przekaz jak trafia do nastolatka to może się umiarkowanie śpiewnie skończyć. kurwa. ale jestem stary po tym wpisie ....TheDude pisze:^ Dodajmy do tego obecnych idoli słuchaczy rapu i co sobą reprezentują. Co chwilę słychać o śmierci jakiegoś rapowego grajka z USA z powodu przedawkowania specyfików na receptę w ilościach hurtowych. Jaranie zielska i koks to już trochę retro styl dla tych szczyli i innych kretynów. Nie wspominając o jakichś dodatkowych zajawkach, typu deska, graffiti czy breakdance. Teraz sportem jest poznawanie niuansów branży farmaceutycznej :)
+1 w dodatku ostatnio dowiedzialem sie ze w polskim hh modne jest teraz promowanie twardych dragow. w sensie benzo, fentanyl itpTheDude pisze:^ Dodajmy do tego obecnych idoli słuchaczy rapu i co sobą reprezentują. Co chwilę słychać o śmierci jakiegoś rapowego grajka z USA z powodu przedawkowania specyfików na receptę w ilościach hurtowych. Jaranie zielska i koks to już trochę retro styl dla tych szczyli i innych kretynów. Nie wspominając o jakichś dodatkowych zajawkach, typu deska, graffiti czy breakdance. Teraz sportem jest poznawanie niuansów branży farmaceutycznej :)
Rok 2019
PiS dalej odbiera smak życia
Tym razem padło na Żabki
Wchodzi ustawa, że tylko sklepy z dewocjonaliami mogą działać w niedziele
SmutnaŻaba.xD
Niedziela kilka dni później
Wracam z rodziną z kościoła, bo trzeba
Widzę zielony neon, pod nim tabliczka otwarte
Ociebaton.jpg
Podbiegam sprawdzić, matka drze ryja, że mielone u babci
Mały tłum ludzi z niedowierzaniem zerka do sklepiku
Ekspedientka pomiędzy gumami do żucia a hot-dogami rozkłada różańce
Konflikt zażegnany
Kilka miesięcy później
HeHe Mati, teraz to mamy tego płaza
Wchodzi ustawa, że w niedziele tylko sklepy co są na terenie miejsc kultu
Jakoś dwa dni później obok pieczywa układają pierwsze kapliczki
Jezus jest zielony
Maryja trzyma gazetkę z promocjami za żapsy
Zysk rośnie, bo część ludzi wpada się pomodlić i od razu kupują rzeczy
Polska zatrzęsła się, jak KK ogarnął co i jak
Trzask.wav
Zwołali jakieś nocne posiedzenie
Nuncjusz grzmi z mównicy, że herezje
Ministerstwo Sprawiedliwości zaczęło nawet płacić stażystom, żeby coś wymyślili
Ustawa_3.pdf
Tylko osoba ze święceniami może sprzedawać w niedzielę
Żabka była już przygotowana
1/3 księży została podkupiona wcześniej
Połowę pracowników wysłali do seminarium
I jeszcze zarejestrowali związek wyznaniowy
W mediach mowa o wojnie
Sejm przepycha kolejne ustawy
Każda gorsza od poprzedniej
Żabka zaczyna prowadzić spowiedź
Za każdy grzech dostajesz 10 żapsów
Msze są codziennie o 8 i 15
Śluby są w alejce obok alkoholi
W zamrażarce z lodami trzymają trupy do pogrzebów
Już 3 lata biją się o to
Żabki to jedyne działające firmy w kraju
Państw zablokowało wszystko inne kolejnymi ustawami antypłazowymi
Nawet USG jest łatwiej z Żappki ogarnąć
Prezydent zwołuje orędzie
Mamy prezydenta?
A no tak, były wybory
W żabce, bo lokale nie miały odpowiednich pozwoleń xD
Andrzej Duda staje w telewizji
Jest ubrany w zielony garnitur
Czekaj, on nie był z PSLu
Cały kraj obserwuje to co zrobi
Prezydent uśmiecha się
Wyciąga telefon i pokazuje zieloną aplikację
W tym tygodniu długopisy w wielosztuce
Żaden dowcip, tylko szacun,Triceratops pisze:http://orka.sejm.gov.pl/osw9.nsf/0/6476 ... 9P_360.pdf