Rzepak wciaz kwitnie?? To chyba stare zdjecia? BTW ambony mieszkalne widze buduja u was, maja nawet okna, najebany mysliwy moze przysnac od razu.
Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Szczerze mówiąc to myślałem że to rzepak, przez ten żółty kolor i światło wygląda jak południe Francji. Dużo jest ambon w lesie ale z plastikowymi oknami to była tylko ta, ciekawe że często wokół ambon tych w lasach rośnie zborze albo ziemniaki, nie wiem czy służy to dokarmianiu zwierząt czy myśliwi po prostu polują do zwierzyny która tam przychodzi. Jeżdżę tak średnio w promieniu 30 km od domu i im dalej od głównych tras tym ciekawiej.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jedno i drugie, żeby mieć w co strzelać, trzeba to najpierw spaść.
-
- postuje jak opętany!
Że Iga znowu rozjebawszy w Paryżu 
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Byliśmy z żoną w zamku w Nowym Wiśniczu, zjedliśmy dobre wietnamskie żarcie po drodze, na festynie kupiliśmy dobre miodowe piwo, które właśnie piję (tak, wiem, że to nie dla koneserów, nie obchodzi mnie to), i tak sobie po prostu cziluję i czuję się dobrze.
-
Mmnie cieszy skończenie najbardziej pojebanego okresu w pracy w życiu. Parę miesięcy chodzenia wkurwionym i ciągłego zamartwiania się. Ja pierdole -stres rujnuje i niszczy wszystko wokół. TO najbardziej destrukcyjna siła naszych czasów.
A cieszy mnie Byczyna gdzie będzie niezła rozjebunda i 2 tygodnie później gala bokserka gdzie znów będzie możliwość spotkania z forumowymi Kolegami. I to jest piękne.
A cieszy mnie Byczyna gdzie będzie niezła rozjebunda i 2 tygodnie później gala bokserka gdzie znów będzie możliwość spotkania z forumowymi Kolegami. I to jest piękne.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przegryzłem się przez czekające na mnie książki, więc gdy przyszła kolejna, mogłem zacząć ją czytać od razu (nie mam zwyczaju przeskakiwać czekających w kolejne, bo w przeciwnym razie zostają coraz bardziej w tyle i mam coraz mniejszą ochotę je czytać). Może to też fakt, że to dobra, łatwo czytająca się książka, ale czuję jakąś wyjątkową satysfakcję z tego powodu, że mogę bez wyrzutów sumienia wyjąć tom prosto z paczkomatu i zająć się czytaniem bez zwłoki. Muszę dojść do tego samego z muzyką, mam jeszcze ze 20 kaset czekających na swoją kolej i odczuwam podobny mechanizm.
-
Black Silesia dziajaj dobiegła końca, Było wyjebiście Rozmwoa odnośnie myślistwa - , jebane opinie,- co ty się się Tomek jakim pierodoleniem przerjmujejsze, myślistwo to nie rururgi z kremem, strzelasz dla reglamentacji, debile to nie rzrozumieją. Przegadaliśmy o myślistwie 2 godziny bite . Szacunek Chłopaki!!
No .............zajebiscie,chłopaki tu bardzie jsastrzelają ,bo strzelają często- zajebiście się wymienić doświadczeniami.
Nie wspominam o ruszczcie naszej imprezy.
Nie sądziłem ,że chłopaków na takiej imprezie złapie z innych kółek myśliwskich. No mega se pogadaliśmy,
Całą impreza miazga- ja pierdole ile opinie wylenieliśmy wśród ludzi , wartościowych , było kapitalnie. Przedd chwilą zjechaliśmy to też jutro jesteśmy ponownie.
No .............zajebiscie,chłopaki tu bardzie jsastrzelają ,bo strzelają często- zajebiście się wymienić doświadczeniami.
Nie wspominam o ruszczcie naszej imprezy.
Nie sądziłem ,że chłopaków na takiej imprezie złapie z innych kółek myśliwskich. No mega se pogadaliśmy,
Całą impreza miazga- ja pierdole ile opinie wylenieliśmy wśród ludzi , wartościowych , było kapitalnie. Przedd chwilą zjechaliśmy to też jutro jesteśmy ponownie.
Wybitnie mnie cieszy, że ścierwo jakim jest puff diddy jest właśnie spłukiwane w kiblu. Ta afera ma szansę poważnie potrząsnąć biznesem hiphop w US. Następni w kolejce jay z, beyonce i kupa innych wielkich nazwisk. Popcorn przygotowany. Mówi się nawet, że tą pseudo muzykę stworzyły amerykańskie służby, żeby nie spadała populacja więzienna, a więziennictwo to ich biznes. Będzie grubo.
Gene Deal, jego były ochroniarz puszcza sporo farby:
I'd rather be poor than diddy rich
slow nickel vs fast dollar
Gene Deal, jego były ochroniarz puszcza sporo farby:
I'd rather be poor than diddy rich
slow nickel vs fast dollar
-
Mam już zmontowany filmik na Galę gdzie połowa Gromadziarzy wystepuje. Wrzucę to w eter w poniedziałek jak po Byczynie dojdę do siebie. Bilety też są już wydrukowane,
Możliwie ,że Artur wrzuci to pierwszy.
https://www.facebook.com/artur.kubiak.142/?locale=pl_PL
Możliwie ,że Artur wrzuci to pierwszy.
https://www.facebook.com/artur.kubiak.142/?locale=pl_PL
-
Łazar wziął maszynkę i se głowę ogolił na naszą galę.
Kurwa no jest to niekonwencjonalna forma promocji. Wrzucimi pewne jeszcze dzisiaj film do internetu.
29 w Poznaniu jest cała Gromda więc serdecznie zapraszam.
Kurwa jutro o 10 mam vivdeo konferencję z cała Polska a ja jestem najebany po Byczynie.
Kurwa no jest to niekonwencjonalna forma promocji. Wrzucimi pewne jeszcze dzisiaj film do internetu.
29 w Poznaniu jest cała Gromda więc serdecznie zapraszam.
Kurwa jutro o 10 mam vivdeo konferencję z cała Polska a ja jestem najebany po Byczynie.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Wybitnie mnie cieszy, że zmieniłem pracę, gdzie mam mniej niż poprzednio obowiązków, a płacą jeszcze więcej.
jedyny problem to dojazdy (16 km), ale to żaden problem... 

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- TheDude
^Gratuluję i zazdraszczam! Sam akurat jestem w trakcie poszukiwań czego lepszego.
- Sgt. Barnes
Po 13 latach przyszło otrzeźwienie, bo byłem już kompletnie wypalony...
- TheDude
U mnie po krótszym czasie, ale to branża turystyczna (z przypadku), więc nie każdy nadaje się do ciągłego obcowania i bycia miłym dla ogromnej ilości obcych ludzi.
- Sgt. Barnes
Ja pracuję w samorządzie, po ostatnich wyborach otworzyło się wiele "okienek transferowych" i się "wstrzeliłem"
. Póki co, jest zajebiście.
Poprzednia praca to była ubojnia, cały czas "gaszenie pożarów", a nie mam zadatków na strażaka...

Poprzednia praca to była ubojnia, cały czas "gaszenie pożarów", a nie mam zadatków na strażaka...
-
O tyle dobrze, ,że jestem szefem wszystkich szefów. Pewnie wyjebali by mnie z pracy na drugi dzień. Bo jestem niereformowalny. Chwała Szatanowi.
I nikogo specjalnie w kraju nie srawdzam chyba ,że ktoś mnie mocno wkurwi. Daję bardzo dużio przyzwolenie swoim pracownikom w kraju ,bo sam jestem pierdolnięty.
Jutro 10 rano mam vdokonferencę 0 10 rano(dużo mediów) a ja jestem najebany w tej chwili.
I nikogo specjalnie w kraju nie srawdzam chyba ,że ktoś mnie mocno wkurwi. Daję bardzo dużio przyzwolenie swoim pracownikom w kraju ,bo sam jestem pierdolnięty.
Jutro 10 rano mam vdokonferencę 0 10 rano(dużo mediów) a ja jestem najebany w tej chwili.
- ozob
Koncert Rüim w przyszłym roku.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.