HOKEJ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: HOKEJ
szwecja znow mistrzem swiata, ale helweci pokazali klase. genoni w meczu z kanada obronil ponad 40 strzalow, niczym hasek w swoich najlepszych latach. bardzo fajny final.
kanada bez medalu. ruskich polozyli,ale pewnie to ich nie satysfakcjonuje:)
kanada bez medalu. ruskich polozyli,ale pewnie to ich nie satysfakcjonuje:)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no niestety :/ Tampa wstała lewą nogą ;)ggfh pisze:pewnie dzis sie washington odgryzie tampie i wszystko rozstrzygnie sie w 7 meczu
ale ja nie o tym
i ja sie pytam czemu on tylko rok grał w Red Wings ?Jeden z najbardziej znanych hokeistów w lidze NHL Marian Hossa kończy karierę w wieku 39 lat po 19 sezonach spędzonych na lodowiskach za oceanem. Powodem są problemy zdrowotne Słowaka, który trzy razy zdobył Puchar Stanleya z Chicago Blackhawks.
Decyzję, mimo ważnego kontraktu na następne trzy lata, przekazał słowackiej gazecie "Novy Cas". W minionym sezonie nie wyjechał na lód w żadnym meczu, był na liście kontuzjowanych, a po raz ostatni grał w kwietniu 2017 roku.
Powodem rezygnacji z gry są problemy dermatologiczne. – Przed rozpoczęciem sezonu zostałem wysłany do kliniki w Minneapolis i specjaliści orzekli, że nie ma już możliwości, bym grał dalej, biorąc wszystkie, antyalergiczne lekarstwa. Dlatego podjąłem decyzję o zakończeniu kariery – powiedział Słowak, który w kończącym się sezonie był jednym z czterech aktywnych zawodników NHL, który przekroczył granicę 500 goli i asyst (odpowiednio 525 oraz 609, czyli 1134 pkt w 1309 meczach).
Puchar Stanleya wywalczył z Chicago w latach 2010, 2013, 2015.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
niestety :/
rozpiska
rozpiska
May 28 Washington Capitals 8:00 p.m. Vegas Golden Knights
May 30 Washington Capitals 8:00 p.m. Vegas Golden Knights
June 2 Vegas Golden Knights 8:00 p.m. Washington Capitals
June 4 Vegas Golden Knights 8:00 p.m. Washington Capitals
June 7 Washington Capitals 8:00 p.m. Vegas Golden Knights
June 10 Vegas Golden Knights 8:00 p.m. Washington Capitals
June 13 Washington Capitals 8:00 p.m. Vegas Golden Knights
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek
ja tak se myśle że bedzie 4:3 albo 4:2 dla Vegas
co mnie bardzo cieszy ;)
co mnie bardzo cieszy ;)
- pr0metheus
alez to byl mecz. cios za cios, zmiany prowadzenia, non stop atak. miod
- ggfh
- w mackach Zła
to prawda. trzeba zauwazyc, ze LV rozegralo dopiero 16 spotkan przy 20 waszyngtonu.
no i dawno nie bylo remisu. dzis chyba w koncu remis bedzie. ale wygra LV :D
p.s. wiadomo co sie dzieje z Subbanem - bramkarzem? nie pokazywali go na lawce przed meczami ostatnio
no i dawno nie bylo remisu. dzis chyba w koncu remis bedzie. ale wygra LV :D
p.s. wiadomo co sie dzieje z Subbanem - bramkarzem? nie pokazywali go na lawce przed meczami ostatnio
-
- postuje jak opętany!
ggfh pisze: p.s. wiadomo co sie dzieje z Subbanem - bramkarzem? nie pokazywali go na lawce przed meczami ostatnio
Malcolm Subban (undisclosed) remains day-to-day, according to coach Gerard Gallant.
Gallant is hopeful that Subban will be ready to play soon, but it's unclear if he will be ready for Game 1 of the Stanley Cup Final. The 24-year-old netminder hasn't been available since Game 2 of the Western Conference Final because of an undisclosed injury. If he isn't ready then Maxime Lagace will continue to serve as Marc-Andre Fleury's understudy. May 22 - 5:06 PM
- Żułek
a nawet dwa :/ ehggfh pisze:i po dwoch zajebistych tercjach LV dalo sobie spokoj z gra.... no to bezzebny sie cieszy w koncu z pucharu. szkoda.... mogliby jeszcze jeden mecz zagrac.
- Żułek
no nic Capitals se zrobili ładny prezent akurat na 20-lecie poprzedniego finału
jak to mówią shit happens :P
jak to mówią shit happens :P
- pr0metheus
Żułek pisze:ja za Flyers i Kaczki
pr0metheus pisze: Przewiduje ze podobnie jak rok temu największa bitwa na lodzie rozegra się pomiędzy penguins i capitals.
pr0metheus pisze: capitals teraz nie ma za bardzo z kim przegrac, wiec jak nie zdobeda pucharu bede bardzo zdziwiony
Żułek pisze:a niech se Tamta wygra ;) w sumie lubie ich ogladać w tym rokupr0metheus pisze:
Bo poza capitals nie widze innych poważnych pretendentów
pozdrawiam żułka ktory zawsze blednie typuje, a ja mam zawsze racje:)
- Żułek
pr0metheus pisze:pozdrawiam żułka ktory zawsze blednie typuje, a ja mam zawsze racje:)
powiedz to pingwinom :P