Nie składam takich deklaracji że w ogóle, po prostu nie ma czasu, chęci ani energii, trzeci tydzień leci chyba.Triceratops pisze:Ale calkiem? Dzieci to nie powod do odstawiania z alko. Jak dorosnie to bedzie sie chcial z toba napic i bedzie mial pretensje, ze nie trenowales ;)
Jak obchodzicie święta?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Jak obchodzicie święta?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
no. szukałem tematu, ale nie mogłem znaleźć. dobrze, że ktoś pomógł.
jeśli o mnie chodzi, to święta na trzeźwo, bo zasadniczo gardzę pijakami i mam nadzieję rozpocząć nowy rok na trzeźwo, ale... w ostatnich dniach tego skrajnie zajebistego dla mnie roku, opierdolę, na zakończenie, 0.7 cytrynowego absoluta za wasze zdrowie. pozdrawiam i życzę pomyślności
jeśli o mnie chodzi, to święta na trzeźwo, bo zasadniczo gardzę pijakami i mam nadzieję rozpocząć nowy rok na trzeźwo, ale... w ostatnich dniach tego skrajnie zajebistego dla mnie roku, opierdolę, na zakończenie, 0.7 cytrynowego absoluta za wasze zdrowie. pozdrawiam i życzę pomyślności
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wszystkiego po trochu, jedzenie, trening, masa gości, delikatny clubbing, mecze, muzyka. W zasadzie sporo relaksu i odcięcie się od typowego szarego dnia wśród szarej masy szarych ludzi. Miałem zamiar wypić piwo ale zapomniałem :)
Jebać żuli.
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Triceratops
- Prodi
- postuje jak opętany!
Widzę tego gifa i mi się przypomina pewna fraza z piosnki Kazimierza S.
"[...] Jest jesień - niedługo święta już
Nie znoszę tych katolickich póz...
Co z Bogiem może mieć wspólnego
że ludzie żrą jak świnie ?
to szybko minie [...]
hłe hłe hłe
"[...] Jest jesień - niedługo święta już
Nie znoszę tych katolickich póz...
Co z Bogiem może mieć wspólnego
że ludzie żrą jak świnie ?
to szybko minie [...]
hłe hłe hłe
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Bloodcult
manieczki, Plastuś, spełniło się ? :DBloodcult pisze: Paniczowi manieczki (szanuję panicza !) życzę udanego zabiegu i powrotu na forume !
Plastkowi życzę chuja w dupę !
- morbid
- rasowy masterfulowicz
no właśnie co tam u smyka manieczki słychać ??? ktoś coś ???? chętnie wybiorę się z nim na koncert ALCEST
- uglak
Niemcy juz przygotowani do sylwestra w duchu multikulti. maja nawet namioty dla molestowanych kobiet,
https://www.bz-berlin.de/berlin/mitte/d ... utz-bieten" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.bz-berlin.de/berlin/mitte/d ... utz-bieten" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
- Ascetic
[youtube][/youtube]
bardzo dobre życzenia
przyłączam się do nich i tego samego Wam życzę.
bardzo dobre życzenia
przyłączam się do nich i tego samego Wam życzę.
lys på slutten av lys
- Ascetic
b. dobrze obchodzę.
to znaczy mając dwa dni świąteczne pod rząd tak ja aktualnie, mogę na legalu (dwa dni te właśnie pod rząd) się najebać. czym chcę i jak chcę. a nawet trzy, bo w przyszły piątek idziemy rytualnie wpierdolić tatara i obrzygać przystanek albo jakieś taxi. się zobaczy co się odpierdoli w głowach dużych chłopców . a na legalu, bo bez smętnego pierdolenia za uszami, że, patrz R. miesiąc temu pierdolnął. taki fajny chłopak był. i nie stary (44 latek miał). taki wysportowany. taki sraki i owaki. i ty też, coś tam coś tam. i nie pójdę Ci/ Tobie po browara, bo coś tamcośtam. nic. korzystam.
reasumując. dobrze obchodzę.
to znaczy mając dwa dni świąteczne pod rząd tak ja aktualnie, mogę na legalu (dwa dni te właśnie pod rząd) się najebać. czym chcę i jak chcę. a nawet trzy, bo w przyszły piątek idziemy rytualnie wpierdolić tatara i obrzygać przystanek albo jakieś taxi. się zobaczy co się odpierdoli w głowach dużych chłopców . a na legalu, bo bez smętnego pierdolenia za uszami, że, patrz R. miesiąc temu pierdolnął. taki fajny chłopak był. i nie stary (44 latek miał). taki wysportowany. taki sraki i owaki. i ty też, coś tam coś tam. i nie pójdę Ci/ Tobie po browara, bo coś tamcośtam. nic. korzystam.
reasumując. dobrze obchodzę.
lys på slutten av lys
- nagrobek
- zahartowany metalizator
hehe szanowna małż. widze zmieniła front:)
- Ascetic
taaa ;-) ... na front zachodni* ....nagrobek pisze:hehe szanowna małż. widze zmieniła front:)
pewnie dlatego, że ze 3tyg temu zadeklarowałem, trzeźwy i nieprzymuszony, że tera to ja jeste rili und trv ascetic (arbait, młoda, książka do snu/ mleko & ćwiczenia gimnastyczne, eny-alko-coffi-forum). i niestety mocno za mocno się przywiązała się do tej myśli. zapominając przy tym, że jedyną niezmienną rzeczą u mnie jest zmienność.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Front_zachodni_(II_wojna_" onclick="window.open(this.href);return false;światowa)
lys på slutten av lys
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
żarcie, chlanie, sranie
bz, nic nowego, czyli jak co roku
bz, nic nowego, czyli jak co roku
- Triceratops
- uglak
-
- postuje jak opętany!
Poszedlem z zona na pasterke poprosic zeby nowotwor sie nie odnowil. Zebysmy mogli pocieszyc sie tym wszystkim razem jeszcze troche. Jutro i pojutrze zwiedzanie paru miejsc objazdowo ze znajomymi.