HOMOSEKSUALIZM

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: HOMOSEKSUALIZM

26-03-2019, 22:07

Hatefire pisze:
Ascetic pisze:czyli znów zajumałeś ;-) jak z tym papierem w robocie ;-) brawo
Jeśli chodzi o ten papier i długopisy, to nie była żadna juma czy kradzież. Dokonałem po prostu społecznej i oddolnej redystrybucji kapitału, w postaci środków do pracy, w duchu sprawiedliwości społecznej.

Przekładając, to na język archetypów kultury byłem jak tzw. "dobry zbójca" Janosik czy Robin Hood. Zabrałem bogatym (mój pracodawca), oddałem biednym (ja) ;-)
spoko.
ja sobie też tak wiele rzeczy tłumaczę ;-) grunt to sobie dobrze, z dobrej strony to pokazać/ zrelatywizować. później się lepiej śpi. a jak nie pomoże doraźnie to zawsze jeszcze bezdomnemu bez nogi można wrzucić ze 2 zyle. to zawsze pomaga. poczujesz się jak panicho a i moralniak za grzechy doczesne jakby mniejszy. wszystko rozumiem. stosuje. nagminnie.

a z tą redystrybucją to już grubo przegiąłeś ;-)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

26-03-2019, 22:18

Kurwa, ale byś docenił, że tak ładnie potrafię uzasadnić kradzież. Doceń erudycję, oczytanie i elokwencję ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

26-03-2019, 22:26

Hatefire pisze:Kurwa, ale byś docenił, że tak ładnie potrafię uzasadnić kradzież. Doceń erudycję, oczytanie i elokwencję ;-)
doceniam.
b. poważnie piszę ja.
dlatego z Tobą gadam*. równie poważnie piszę ja.
choć samej kradzież jako takiej nie pochwalam. powiem więcej. ujebywałbym łapy przy samym korpusie ;-) tak po arabsku. a jako potencjalny pracodawca tym bardziej tego nie pochwalam ;-) tych kradziejsko lewicowych zapędów.

*mimo drastycznych różnic światopoglądowych/ cenię też dobry flow.
lys på slutten av lys
535

26-03-2019, 22:28

Bezdomny bez nogi jest bardzo dobry, ale zdecydowanie lepszy jest cygan niemowa i w dodatku paralityk. Szczególnie, gdy po skończonej dniówce opuszcza raźnym krokiem skrzyżowanie rozmawiając ze swoim pobratymcem. Ten widok bardzo pomaga na wszelkie charytatywne odruchy. Polecam.
Awatar użytkownika
Hatefire

26-03-2019, 22:35

Ascetic pisze:mimo drastycznych różnic światopoglądowych/ cenię też dobry flow.
No ale w sumie dzięki temu jest ciekawie. Jak czasem ktoś przejedzie (nie mówię, że ja bo patrząc średnią postów na dzień, to mam słabą) kijem po prętach tej klatki prawicowców, to się robi zabawniej :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Drone

26-03-2019, 22:36

535 pisze:Bezdomny bez nogi jest bardzo dobry, ale zdecydowanie lepszy jest cygan niemowa i w dodatku paralityk. Szczególnie, gdy po skończonej dniówce opuszcza raźnym krokiem skrzyżowanie rozmawiając ze swoim pobratymcem.
Wypisz, wymaluj Staszek Michalkiewicz.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Ascetic

26-03-2019, 22:39

535 pisze:Bezdomny bez nogi jest bardzo dobry, ale zdecydowanie lepszy jest cygan niemowa i w dodatku paralityk. Szczególnie, gdy po skończonej dniówce opuszcza raźnym krokiem skrzyżowanie, rozmawiając ze swoim pobratymcem. Ten widok bardzo pomaga na wszelkie charytatywne odruchy. Polecam.
zaobserwowane.
ale miętkne z wiekiem.

w kontekście podwiniętej/ doklejonej nogi do pleców. ostatnio miałem taką akcję:

wysiadam z wozidła. objuczony jak bawół jakimiś siatami. wiadomo dobroć wszawska. poza tym warzywka są objętościowe. np. taka kapusta. pcham się na kwadrat. podchodzi kobieta i pyta, czy mogę jej dać. właściwie nie zrozumiałem o co jej chodzi. stawiam siaty i wyciągam chleb. ser. daje. ta ogląda. i mówi, że je tylko chleb sitkowy. że kupuje w hali banacha, bo tam najlepszy. no to skwapliwie chowam do siaty. myślę, to, żeś się kurwa biedaku wypuścił. kulinarny znawco. później bierze pleśniaka z jakiegoś lidla i mówi, że też nie teges. nastąpił krótki wykład, że w tych serach to zbyt szybkie dojrzewanie. z lekka wkurwiony wróciłem do biedaauta. jak zbity pies. wziąłem piątaka na parkometry i wręczyłem Damie. żona ubawiona była rewelacyjnie. bo ja to taki specjalnie niewyrywny do pomocy byłem. i mnie się zachciało. a tu taki plaskacz.

a dwójaka dałem wczoraj, jak kupiłem żarcie dla kota. 100 dla niego. 2 dla Pana, który naprawdę serdecznie i po lolsku podziękował.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

26-03-2019, 22:45

Hatefire pisze:
Ascetic pisze:mimo drastycznych różnic światopoglądowych/ cenię też dobry flow.
No ale w sumie dzięki temu jest ciekawie. Jak czasem ktoś przejedzie (nie mówię, że ja bo patrząc średnią postów na dzień, to mam słabą) kijem po prętach tej klatki prawicowców, to się robi zabawniej :-)
tyle, że to dość łatwe jest.
prawaki mają ten problem, że woda w czajniku im się jakoś szybciej gotuje ;-) a gwizdek napierdala ze dwa razy głośniej.

w lewicy zawsze lubiłem też ten pijacki luz. taki Olin. czerwona świnia. taka rzeźna. ale zabawny zawsze. i to chyba nawet na trzeźwo. albo uszaty. no można Pana rzecznika nie lubić, wręcz nienawidzić. ale jak pokazuje basen z obrazami najświętszej panienki to wiem, że gościa żadna guma nie ściska. ta nowa lewica taka już nowoczesna. choć nasz przyszły prezydent zawsze taki uśmiechnięty. i jak go nie lubić.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Hatefire

26-03-2019, 22:55

No, ale to czyja wina, że się gotują?

Co do nowej lewicy, to mi to trochę przeszkadza. Zawsze na sztywno, zawsze na poważnie, zawsze poprawnie politycznie. Pojechali by grubo, obrazili kogoś. Po co, to udawanie i mizianie się po fiutach.

Napisałem kiedyś taki post w dyskusji z Pacjentem
Hatefire pisze:Wiesz jest powód żebyśmy się nie szanowali, mamy zupełnie inny światopogląd. Nie lubię tego miziania się "różnijmy się pięknie". Uczciwie powiem, że nie szanuję twoich poglądów co do zasady (w szczegółach może jakiś tam punkt styczny by się znalazł), nie wymagam też, żebyś ty szanował moje. Oczywiście w ramach dyskusji warto zachować jakieś zasady, żeby dało się w ogóle rozmawiać. Niemniej nie rżnijmy głupa z tym szacunkiem.
I zgodził się, z tym. Bo po co udawać,że kogoś lubisz i cenisz jak tak nie jest?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

26-03-2019, 23:06

Hatefire pisze:No, ale to czyja wina, że się gotują?

Co do nowej lewicy, to mi to trochę przeszkadza. Zawsze na sztywno, zawsze na poważnie, zawsze poprawnie politycznie. Pojechali by grubo, obrazili kogoś. Po co, to udawanie i mizianie się po fiutach.

Napisałem kiedyś taki post w dyskusji z Pacjentem
Hatefire pisze:Wiesz jest powód żebyśmy się nie szanowali, mamy zupełnie inny światopogląd. Nie lubię tego miziania się "różnijmy się pięknie". Uczciwie powiem, że nie szanuję twoich poglądów co do zasady (w szczegółach może jakiś tam punkt styczny by się znalazł), nie wymagam też, żebyś ty szanował moje. Oczywiście w ramach dyskusji warto zachować jakieś zasady, żeby dało się w ogóle rozmawiać. Niemniej nie rżnijmy głupa z tym szacunkiem.
I zgodził się, z tym. Bo po co udawać,że kogoś lubisz i cenisz jak tak nie jest?
1. i tu jesteśmy zgodni, że ta nowa lewica to taka nijaka jest. i tu też pewnie prawa strona ma rację, że te postulaty i ci co są w pierwszym szeregu to tacy do odstrzału. jak np. ten gość co z Trzaskowskim podpisywał deklarację. biała grzywka, przytulasek i łapanie za krocze Pana Rafała. no nie. gość jest tak zcfelony, że na sam widok aż dupa boli. albo przywódca Razem. bystry gość. widać, że zjadłby niejednego winniczka na surowo, ale ten kij w dupie i zadęcie. normalnie aż mi się ta jego wada wymowy udziela jak go słucham. z tych staro-nowych lubię Piekarską, fajna babka. taka niezaładna ale z jajem. i Kononowicz, przepraszam Ikonowicz. ten się nie pierdoli w tańcu. choć jak były wybory do wszawskiego rządzenie to sie np. dowiedziałem, że kanalizację lepszą niż w Warszawie mieli rzymianie. czasem płynie, ale wyglada na zaangażowanego a przede wszystkim wyłazi z limuzyny a nie buduje sobie wizję świata na podstawie tłitów.

2. z tą dyskusją z oponentem to ja tam nie wiem. czasem wolę zwyzywać. i tak wszystko sprowadza się do wygłaszania/ oświadczania/ nawet nie argumentowego-przekonywania. takie czasy.

3. z tym szacunkiem to racja. fajny wybieg, żeby zmylić na chwilę przeciwnika tylko po co?
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

27-03-2019, 11:34

Ascetic pisze:
dzik pisze:
Hatefire pisze: te nazistowskie szczekanie, gdzie nawet wyznanie miłości brzmi jak wyrok śmierci ;-)
Świetnie napisane!
Niedawno w Austrii odbywały się Mistrzostwa Świata w narciarstwie klasycznym. Miejscowy spiker napierdalał z pasją w ojczystym języku, tak że brzmiało to identycznie jak płomienne przemówienia wuja Adolfa. Komentator Eurosportu (Igor Błachut chyba) stwierdził "dobrze, że Państwo tego nie słyszą, ciarki po plecach przechodzą". Ale było słychać :)
nie znacie się :-) albo nie macie odpowiedniej konstrukcji psychicznej;-) rozumiem, że dla miętkich faj, ten język jest językiem rozkazów, których się boicie. ja na to patrze z drugiej strony. w sensie, że to wy zaglądacie w lufę.

Trochę źle to interpretujesz. To, że język niemiecki jest specyficzny i kojarzy mi się z rozkazami, marszami i sado-maso, to nie znaczy, że budzi we mnie jakieś lęki. Nic z tych rzeczy. Ma swój urok, podobnie jak francuski, czy hiszpański.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

27-03-2019, 12:00

^ i to jest dobrze postawiona sprawa.
Nasum

27-03-2019, 18:07

Język niemiecki jest piękny.

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
uglak

27-03-2019, 21:09

Obrazek
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

06-04-2019, 20:18

Obrazek
Pacjent

19-08-2019, 20:05

Obrazek

Twarde te pedały.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
uglak

19-08-2019, 23:22

Czarownice, wydry i psy zablokują Marsz Równości?
https://gorzowianin.com/wiadomosc/13695 ... zowie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lista zgromadzeń, manifestacji i innych wydarzeń w sobotę 24 sierpnia

1. "Informacja o współczesnych zagrożeniach" rozpocznie się o godz. 10 przy ul. Piłsudskiego i zakończy się o godz. 20 na placu Jana Pawła II.

2. "Obrona tradycyjnych wartości chrześcijańskich odbędzie się w godz. 10-19 na Kwadracie,

3. "Promocja prawdy o człowieczeństwie" odbędzie się w godz. 9-21 na skwerze Wolności przy pomniku Piłsudskiego.

4. "Promocja prawdy o człowieczeństwie" odbędzie się również w godz. 9-21 w parku Górczyńskim

5. "Pikieta przeciwko nadprodukcji dwutlenku węgla" odbędzie się w godz. 11-21 na Kwadracie.

6. "Pikieta miłośników gorzowskich tramwajów" odbędzie się w godz. 11-21 na chodniku przy skrzyżowaniu ul. Borowskiego i Chrobrego.

7. "Manifestacja wyższości starożytnej Grecji nad barbarzyńskim Rzymem" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie Niepodległości.

8. "Pikieta miłośników twórczości Adama Mickiewicza Bursztynowy Świerzop" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie Ofiar Katynia.

9. "Pikieta miłośników science-fiction" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie Piłsudskiego.

10. "Manifestacja fantasy przeciwko science-fiction odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy ul. Czereśniowej i Piłsudskiego

11. "Pikieta pamięci czarownic palonych na stosie" odbędzie się w godz. 10.15-21.50 na chodniku przy skrzyżowaniu ul. Wełniany Rynek i Hawelańskiej

12. "Kordian zamiast Konrada. Pikieta poparcia dla twórczości Juliusza Słowackiego" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy skrzyżowaniu ul. Górczyńskiej i Walczaka.

13. "Pikieta uwielbienia rzeźby kormoranów" odbędzie się w godz. 10-21 na skrzyżowaniu ul. Jagiełły i Warszawskiej.

14. "Pikieta miłośników twórczości Chopina" odbędzie się w godz. 10-21 na skrzyżowaniu ul. Warszawskiej i Dziewięciu Muz.

15. "Manifestacja antychopinowska - tylko Mozart" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie Santockim

16. "Pikieta fanów wydry europejskiej" odbędzie się w godz. 10-22 na chodniku przy rondzie Myśliborskim

17. "Pikieta poparcia dla sieci 5G" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy skrzyżowaniu ul. Walczaka i Jagiełły.

18. "Pikieta miłośników starożytnego Rzymu" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie Górczyńskim

19. "Pikieta miłośników słuchania psa gdy gra" odbędzie się w godz. 10-22 na chodniku przy skrzyżowaniu Al. Konstytucji 3 Maja i Estkowskiego.

20. "Pikieta w obronie disco polo jako muzyki tożsamościowej" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie Kosynierów Gdyńskim.

21. "Pikieta poparcia ogólnopolskiego programu szczepień" odbędzie się w godz. 10-22 na placu Grunwaldzkim

22. "Społeczna manifestacja poparcia dla remontu katedry" odbędzie się w godz. 10-21 na Starym Rynku

23. "Pikieta przeciwko światowemu monopolowi Windowsa - z okazji światowego dnia Windowsa odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie św. Jerzego.

24. "Pikieta poparcia dla Windowsa z okazji światowego dnia Windowsa" odbędzie się w godz. 10-21.30 na chodniku przy skrzyżowaniu ul. Sikorskiego i Chrobrego.

25. „Modlitwa za miasto poprzez śpiew grupy muzycznej” odbędzie się w godz. 11-12.30 na przy ul. Obotryckiej.
wyborny trolling :D ta ostatnia chyba zgloszona przez inne osoby, bo nie trzymaja sie ram czasowych.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

19-08-2019, 23:25

Jakie to żałosne.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

19-08-2019, 23:27

uglak pisze:Czarownice, wydry i psy zablokują Marsz Równości?
https://gorzowianin.com/wiadomosc/13695 ... zowie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lista zgromadzeń, manifestacji i innych wydarzeń w sobotę 24 sierpnia

1. "Informacja o współczesnych zagrożeniach" rozpocznie się o godz. 10 przy ul. Piłsudskiego i zakończy się o godz. 20 na placu Jana Pawła II.

2. "Obrona tradycyjnych wartości chrześcijańskich odbędzie się w godz. 10-19 na Kwadracie,

3. "Promocja prawdy o człowieczeństwie" odbędzie się w godz. 9-21 na skwerze Wolności przy pomniku Piłsudskiego.

4. "Promocja prawdy o człowieczeństwie" odbędzie się również w godz. 9-21 w parku Górczyńskim

5. "Pikieta przeciwko nadprodukcji dwutlenku węgla" odbędzie się w godz. 11-21 na Kwadracie.

6. "Pikieta miłośników gorzowskich tramwajów" odbędzie się w godz. 11-21 na chodniku przy skrzyżowaniu ul. Borowskiego i Chrobrego.

7. "Manifestacja wyższości starożytnej Grecji nad barbarzyńskim Rzymem" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie Niepodległości.

8. "Pikieta miłośników twórczości Adama Mickiewicza Bursztynowy Świerzop" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie Ofiar Katynia.

9. "Pikieta miłośników science-fiction" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie Piłsudskiego.

10. "Manifestacja fantasy przeciwko science-fiction odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy ul. Czereśniowej i Piłsudskiego

11. "Pikieta pamięci czarownic palonych na stosie" odbędzie się w godz. 10.15-21.50 na chodniku przy skrzyżowaniu ul. Wełniany Rynek i Hawelańskiej

12. "Kordian zamiast Konrada. Pikieta poparcia dla twórczości Juliusza Słowackiego" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy skrzyżowaniu ul. Górczyńskiej i Walczaka.

13. "Pikieta uwielbienia rzeźby kormoranów" odbędzie się w godz. 10-21 na skrzyżowaniu ul. Jagiełły i Warszawskiej.

14. "Pikieta miłośników twórczości Chopina" odbędzie się w godz. 10-21 na skrzyżowaniu ul. Warszawskiej i Dziewięciu Muz.

15. "Manifestacja antychopinowska - tylko Mozart" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie Santockim

16. "Pikieta fana bobra europejskiego" odbędzie się w godz. 10-22 na chodniku przy rondzie Myśliborskim

17. "Pikieta poparcia dla sieci 5G" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy skrzyżowaniu ul. Walczaka i Jagiełły.

18. "Pikieta miłośników starożytnego Rzymu" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie Górczyńskim

19. "Pikieta miłośników słuchania psa gdy gra" odbędzie się w godz. 10-22 na chodniku przy skrzyżowaniu Al. Konstytucji 3 Maja i Estkowskiego.

20. "Pikieta w obronie disco polo jako muzyki tożsamościowej" odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie Kosynierów Gdyńskim.

21. "Pikieta poparcia ogólnopolskiego programu szczepień" odbędzie się w godz. 10-22 na placu Grunwaldzkim

22. "Społeczna manifestacja poparcia dla remontu katedry" odbędzie się w godz. 10-21 na Starym Rynku

23. "Pikieta przeciwko światowemu monopolowi Windowsa - z okazji światowego dnia Windowsa odbędzie się w godz. 10-21 na chodniku przy rondzie św. Jerzego.

24. "Pikieta poparcia dla Windowsa z okazji światowego dnia Windowsa" odbędzie się w godz. 10-21.30 na chodniku przy skrzyżowaniu ul. Sikorskiego i Chrobrego.

25. „Modlitwa za miasto poprzez śpiew grupy muzycznej” odbędzie się w godz. 11-12.30 na przy ul. Obotryckiej.
wyborny trolling :D ta ostatnia chyba zgloszona przez inne osoby, bo nie trzymaja sie ram czasowych.
16. jednoosobowa pikieta kol. devastatora?
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Bloodcult

20-08-2019, 00:08

19. "Pikieta miłośników słuchania psa gdy gra"
ROTFL
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
ODPOWIEDZ