Girls, girls, girls v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Girls, girls, girls v.2
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- trup
Dziambor walił niemca po kasku do animowanej króliczki to czemu nie wirtualna modelka w playboyu? 

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Panowie, zejdźcie na ziemię:

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- rasowy masterfulowicz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Czy ta ostatnia ma zespół Downa?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
W takim ujęciu to chyba mało istotne.
-
- postuje jak opętany!
Jeśli w typie kogoś jest Emma Stone i chcecie popatrzeć jak jest dymana przez pół filmu na wszelakie sposoby to oglądnijcie sobie nominowany do Oskara film Poor Things 

- swetrwser
- postuje jak opętany!
No właśnie obejrzałem, bo Emma i mam tak bardzo mieszane uczucia. Wizualnie - super. Fabularnie, no kurwa chyba nie, aczkolwiek do przemyśleń.
-
- postuje jak opętany!
No mnie też fabularnie film nie powalił ale ona jest główna kandydatką do Oskara dla aktorki pierwszoplanowej, zakładam że za to dymanko
-
- postuje jak opętany!
No i dostala oskara, jednak pukanko zawsze na propsie nawet w mainstreamie 

- DST
- rasowy masterfulowicz
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
zerknąłem wczoraj, nieszczególny to film, kobita z mózgiem dzieciaka, która uwielbia dymanko,
obecnie jest to przepis na zdobycie oskara
Die Welt ist meine Vorstellung.
- DST
- rasowy masterfulowicz
I tak zapewne lepsze niż amerykański film propagandowy pod tytułem Oppenheimer.
- Medard
oglądałem Oppenheimera i zdecydowanie lepszy, skonstruował bombę, ale się nie cieszył,
co prawda za mało o samych pracach nad bombą, a za dużo komisji, przesłuchań itp. oraz płaczu jak to Oppi został pokrzywdzony przez państwo, tymczasem taki był klimat tamtych czasów i typ mógł prezentować się podejrzanie wg ówczesnych standardów,
ciekawy człowiek, wart dobrego filmu, mogło być inaczej, dla mnie byłoby lepiej
Ostatnio zmieniony 11-03-2024, 14:44 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- postuje jak opętany!
Z tych nominowanych do oskara mi zdecydowanie najbardziej podobal sie Anatomia Upadku, najbardziej wciagajacy.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem, dla mnie ten film był pełen takiego amerykańskiego patosu i scen pokroju dwóch kolesi patrzących się na siebie i rzucających linijki pokroju "Mankind is at the crossroads, but we're doing what's necessary for the glory of American nation". Wymyśliłem se to w głowie teraz, ale chyba wiesz o jaki klimat mi chodzi. A to, że zrzucili bombę na Hiroszimę, ale było im przykro, to właśnie szczyt propagandy.Medard pisze: ↑11-03-2024, 14:38oglądałem Oppenheimera i zdecydowanie lepszy, skonstruował bombę, ale się nie cieszył,
co prawda za mało o samych pracach nad bombą, a za dużo komisji, przesłuchań itp. oraz płaczu jak to Oppi został pokrzywdzony przez państwo, tymczasem taki był klimat tamtych czasów i typ mógł prezentować się podejrzanie wg ówczesnych standardów,
Fajny wątek historyczny z tą komisją McCarthy'ego no i obiektywnie ładnie zrobiony film, ale nic więcej wg mnie. "Anatomy of a Fall" to była petarda.
- Medard
ten temat ma ogromy potencjał, który trochę został zaprzepaszczony,DST pisze: ↑11-03-2024, 17:04Nie wiem, dla mnie ten film był pełen takiego amerykańskiego patosu i scen pokroju dwóch kolesi patrzących się na siebie i rzucających linijki pokroju "Mankind is at the crossroads, but we're doing what's necessary for the glory of American nation". Wymyśliłem se to w głowie teraz, ale chyba wiesz o jaki klimat mi chodzi. A to, że zrzucili bombę na Hiroszimę, ale było im przykro, to właśnie szczyt propagandy.Medard pisze: ↑11-03-2024, 14:38oglądałem Oppenheimera i zdecydowanie lepszy, skonstruował bombę, ale się nie cieszył,
Fajny wątek historyczny z tą komisją McCarthy'ego no i obiektywnie ładnie zrobiony film, ale nic więcej wg mnie. "Anatomy of a Fall" to była petarda.
typ nietypowy jak na tamte czasy i stanowisko, które piastował, porównajmy amerykańskich generałów tego okresu, jeden z ważniejszych zobaczył Koloseum w Rzymie i myślał, że to amerykańska artyleria je zniszczyła

-
- postuje jak opętany!
Ruska zwolenniczka wujka Władimira, ale podglądam właśnie jej mecz na Indian Wells
i prezentuje się niczego sobie, chociaż troszku za bardzo glonojad jak na mój gust (powiększanie ust mogłaby sobie darować).
Chybe że to taki naturalny glonojad co sądzicie?

i prezentuje się niczego sobie, chociaż troszku za bardzo glonojad jak na mój gust (powiększanie ust mogłaby sobie darować).
Chybe że to taki naturalny glonojad co sądzicie?

- Stoigniew
- zahartowany metalizator
nie wiem co to ale yutube mi wyjebało na pierwszej stronie 
jest tego więcej

jest tego więcej