Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Mnie cieszy, że wróciłem właśnie z zakupów piwerko już się chłodzi, muzyka już leci i zaraz włączam Bilbao Girona pod powyższe rozrywki 
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Cieszę się, że na powrocie z pracy odebrałem dwie przesyłki
Everyone loves you when you are dead
-
- postuje jak opętany!
Mam ostatnio trochę bezproduktywnego czasu przy komputerze w robocie, więc wykupiłem subskrypcję Legimi i nadrabiam sobie zaległości książkowe co mnie bardzo cieszy
W tamtym roku udało się 42 książki przeczytać, w tym liczę na zbliżony wynik aczkolwiek na razie lecę z takimi które nierzadko ponad 1000 stron mają więc może nie być łatwo
W tamtym roku udało się 42 książki przeczytać, w tym liczę na zbliżony wynik aczkolwiek na razie lecę z takimi które nierzadko ponad 1000 stron mają więc może nie być łatwo
-
- rasowy masterfulowicz
Dobra chwilę mnie nie było,bo prawie wygrałem wycieczkę do lasu i trzeba było to szybko naprostować xD ale już jest si
Stay clean! 

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Plywalem dzisiaj w oceanie w rafie koralowej, dotykalem wielkich zolwi i widzialem murene. Bawilem sie krabami pustelnikani, znalazlem fajne kawalki korala, troche muszelek i super patyk. Oprocz tego zrzygalem sie za burte bo nalykalem sie za duzo wody. Ulzylo mi.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Żułek
nie moje klimaty ale widze że urlopik udany 

nie dość że zbok to jeszcze zarzyganyŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-02-2024, 19:30dotykalem wielkich zolwi. Oprocz tego zrzygalem sie za burte bo nalykalem sie za duzo wody.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rasowy masterfulowicz
Coraz to lepsze pomysły mają skurwysyny
takiego maila dostałem

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Cos tam po mnie pozostanie gdy ja juz odjade.Żułek pisze: ↑20-02-2024, 19:54nie moje klimaty ale widze że urlopik udany
nie dość że zbok to jeszcze zarzyganyŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-02-2024, 19:30dotykalem wielkich zolwi. Oprocz tego zrzygalem sie za burte bo nalykalem sie za duzo wody.![]()
- DST
- rasowy masterfulowicz
- DST
- rasowy masterfulowicz
Jak byliśmy z dziewczyną na rejsie w celu oglądaniu wielorybów w Monterrey w USA to po wypłynięciu na Pacyfik cała wyprawa zmieniła się w taki festiwal (niemalże orgię) rzygania, że chyba ze trzy osoby tylko to przetrwały bez szwanku. Ja o dziwo zniosłem temat na luzie, ale moja luba bujała się ze zwieszoną głową i na wieść o tym, że właśnie wieloryb wypłynął mamrotała tylko "super" czy coś takiegoŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-02-2024, 21:49Cos tam po mnie pozostanie gdy ja juz odjade.Żułek pisze: ↑20-02-2024, 19:54nie moje klimaty ale widze że urlopik udany
nie dość że zbok to jeszcze zarzyganyŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-02-2024, 19:30dotykalem wielkich zolwi. Oprocz tego zrzygalem sie za burte bo nalykalem sie za duzo wody.![]()

-
- w mackach Zła
Czyszczenie ucha udane, teraz słyszę w HD.
Podobno laryngolog świadczy usługi udrażniania, ale ja jak to ja - samowystarczalność i niezależność,
strzykawa poszła w ruch i powiem tak: masakra co tam może się kryć
Podobno laryngolog świadczy usługi udrażniania, ale ja jak to ja - samowystarczalność i niezależność,
strzykawa poszła w ruch i powiem tak: masakra co tam może się kryć

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Rozwiń tematSamborWilk pisze: ↑21-02-2024, 06:37Czyszczenie ucha udane, teraz słyszę w HD.
strzykawa poszła w ruch i powiem tak: masakra co tam może się kryć![]()
-
- postuje jak opętany!
Uszy niemyte byly, co tu rozwijac 

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No dorba, ale co to za strzykawka, nie wiem jak Ty ale ja nigdy strzykawka uszu nie czyściłem
-
- rasowy masterfulowicz
Takie czyszczenie jest bolesne?
-
- weteran forumowych bitew
właściwie mnie śmieszy osiem miesięcy temu kupiłem gramofon. założenie było by na płytach winilowych zgromadzić metal top 20 życia. dziś metal top 20 rozrósł do metal top 90 i rośnie 

"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
- postuje jak opętany!
Ani razu nie prowadzali Cie rodzice za dzieciaka do laryngologa z bolacym uchem? C`monŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑21-02-2024, 08:51No dorba, ale co to za strzykawka, nie wiem jak Ty ale ja nigdy strzykawka uszu nie czyściłem

- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Ja miałem taki spray na receptę jak miałem kiedyś zapalenie ucha środkowego. Strzykawek nie stwierdzono.
-
- postuje jak opętany!
Nie. Ale trzeba z głową. Większość laryngologów w taki sposób przepłukuje uszy. Odpowiednia temperatura wody i nie walić 10 atm w ucho

Jeśli wystąpi ból, przestać i do laryngologa.
Jeśli występuje stan zapalny, laryngolog.
Jeśli nie jesteśmy pewni, najlepiej udać się do laryngologa na płukanie uszu.
-
- rasowy masterfulowicz
no mi chodziło właśnie o laryngologa xD sam bym sie za to nie zabrał, zresztą uszy od młodego czyszczę poprostu myjąć sie jak normalny człowiek + patyczkami co jakiś czas delikatnie po ściankach bez wpychania do środka.Nie pisać mi że nie można patyczkami bo ja wiem sam co można a co nie.
Słuch mam zajebisty więc zapytałem raczej z ciekawości
Słuch mam zajebisty więc zapytałem raczej z ciekawości