Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
.
Ostatnio zmieniony 09-02-2024, 18:45 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
-
- mistrz forumowej ceremonii
Tomasz, Tomasz i nie wkurwiaj się tym wszystkim- to niczemu nie pomaga. Waidomo- dużo w rękach lekarzy ale ja to zawsze powtarzam dużo też w głowie. czego Ci życzyć? Zdrowia Chłopie, żebyśmy się spotkali i jakaś wódkę obalili pod klubem. Wszystkiego dobrego. I nie wchodź na forum jeśli ktoś Ci ciśnienie podnosi- to nie jest tego warte, nigdy nie było.
- Hatefire
Widzę już dziś drugi taki strumień świadomości na miarę Ulissesa Joyce'a xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
.
Ostatnio zmieniony 09-02-2024, 19:04 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- Ascetic
Myślisz, że jakieś frajerstwo z forume jest w stanie kogoś wkurwić? Bez przesady. Wpis jest w dziale "wybitnie mnie cieszy", także lampka wina na bok, dla zdrowia. To też tak po koleżeńsku.tomaszm pisze: ↑09-02-2024, 18:16Tomasz, Tomasz i nie wkurwiaj się tym wszystkim- to niczemu nie pomaga. Waidomo- dużo w rękach lekarzy ale ja to zawsze powtarzam dużo też w głowie. czego Ci życzyć? Zdrowia Chłopie, żebyśmy się spotkali i jakaś wódkę obalili pod klubem. Wszystkiego dobrego. I nie wchodź na forum jeśli ktoś Ci ciśnienie podnosi- to nie jest tego warte, nigdy nie było.
Poro
-
Myślę Tomasz ,że nie powinno Cię to wkurwiać. Po prostu to olej. My się możemy napić wódki przy jakieś okazji.
-
- rasowy masterfulowicz
-
Ciekawe rzeczy tu opowiadasz. Policja ,prokuratura i straż miejska a to jakiś czynnik niepowodzeń?
-
Nieważne Bartek. Ważne, żeby Ci los sprzyjał. Pochodzimy z totalnie innych światów- wkurwiasz mnie totalnie ale Cię nawet polubiłem.
-
- weteran forumowych bitew
Tomek spokojnie, musimy zrobić obóz żeby pokazał nam tą optimal milf:)
-
Z młła chęcia. Ja mam fiksacje na poziomie starszych kobiet. Ja po prostu kocham kobiety starsze od siebie:) Nromalny człowiek w moim wieku gania za włodszymi kobietami. Ni chuja, mi sie gada dobrze z kobietami starszymi albo w moim wieku. Absoutnie nic już nie wyprawiam. Życie mnie tak przeciorało. Ale kocham starsze kobiety. KOcham z nimi rozmawiac,- bez głupich podtekstów:D
Jak się ludzie patrzą na moją ekipe- wtf tu każdy po 50 to nikt nie może uweirzyć w wiek naszego zespołu.
Ja chujowo wyglądm no bo kurwa wiecznie walka. W wiek naszych dziewczęt nikt nie iwerzy- najmłodsza 44 lata -najstarsza 58? Mogłem coś pojebać.
Jak ktoś mnie pyta -to jest kurwa niemożlwie- zanim powiesz niemożliwe skontaktuj się ze mną. Dlaczego Ci ludzie co mają po 40-50 lat wyglądają jakby mieli 20-30. Satanistyczne siły:D
Nie po prostu masoni.
Siły satanistyczne, spirytualne, nikt nie wierzy często
w wiek np mojej prawej ręki ,bo uważają to za coś odrealnianego.Spijamy krew z ludzi i stad czerpiemy energię:)
Ja uważam często gęsto ,że może faktycznie z jakiegoś diabelstwa jestem nadany?
oczywiście żarty, zawsze żarty
Widziałem taki dokument ,że koleś z jakieś sekty każdą babę posuwał. ja pierdole.
U mnie dziewczyny wyglądają zajebiście,bo dbają o siebie, Jedna drugiej- kurwa to tamto , takie kosmetyki a tai wycier z ślimaka.
Nie wiem nie znam się na tym ,zazwyczaj wyglądam jak gówno przemęczone.
generalnie to tak wygląda ,że ludzie co do mnie przyjeżdżają nie moga uwierzyć ,że wiekszość ekipy to ludzie po 50 i jestem tam jednym z najmłodszych.Dla nich to surralizm. I efekt diabła.
Tak se myśle, w sumie nic mądrzejszego do głowy mi nie przyjdzie
W sumie oczym ja pierdole. Skupiam się na gali bokserskiej w spodku z koćem roku. tam b dzie impreza- nie wyobrażam sobie że by ktoś ,ktoś kto jest z okolic Katowic nie byl na tym przedsięwzięciu. Pomożemy Dzieciakom z Onkologii- straszne historie, ale to bohaterowie naszych czasów- Pomóc trzeba. Koniecznie. Zróbmy razem coś dobrego
Jak się ludzie patrzą na moją ekipe- wtf tu każdy po 50 to nikt nie może uweirzyć w wiek naszego zespołu.
Ja chujowo wyglądm no bo kurwa wiecznie walka. W wiek naszych dziewczęt nikt nie iwerzy- najmłodsza 44 lata -najstarsza 58? Mogłem coś pojebać.
Jak ktoś mnie pyta -to jest kurwa niemożlwie- zanim powiesz niemożliwe skontaktuj się ze mną. Dlaczego Ci ludzie co mają po 40-50 lat wyglądają jakby mieli 20-30. Satanistyczne siły:D
Nie po prostu masoni.
Siły satanistyczne, spirytualne, nikt nie wierzy często
w wiek np mojej prawej ręki ,bo uważają to za coś odrealnianego.Spijamy krew z ludzi i stad czerpiemy energię:)
Ja uważam często gęsto ,że może faktycznie z jakiegoś diabelstwa jestem nadany?
oczywiście żarty, zawsze żarty
Widziałem taki dokument ,że koleś z jakieś sekty każdą babę posuwał. ja pierdole.
U mnie dziewczyny wyglądają zajebiście,bo dbają o siebie, Jedna drugiej- kurwa to tamto , takie kosmetyki a tai wycier z ślimaka.
Nie wiem nie znam się na tym ,zazwyczaj wyglądam jak gówno przemęczone.
generalnie to tak wygląda ,że ludzie co do mnie przyjeżdżają nie moga uwierzyć ,że wiekszość ekipy to ludzie po 50 i jestem tam jednym z najmłodszych.Dla nich to surralizm. I efekt diabła.
Tak se myśle, w sumie nic mądrzejszego do głowy mi nie przyjdzie
W sumie oczym ja pierdole. Skupiam się na gali bokserskiej w spodku z koćem roku. tam b dzie impreza- nie wyobrażam sobie że by ktoś ,ktoś kto jest z okolic Katowic nie byl na tym przedsięwzięciu. Pomożemy Dzieciakom z Onkologii- straszne historie, ale to bohaterowie naszych czasów- Pomóc trzeba. Koniecznie. Zróbmy razem coś dobrego
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wiem, czy mnie to cieszy, ale podzielę się, bo to ciekawe. Siedzę tutaj jak wielu, na masterfulu, od nastu lat, więc nawyk mocno wszedł do otwierania strony, jak u tych szczurów, co to gdy wtykały nos w pudełko, to dostawały dawkę dopaminy, i skończyło się na tym, że robiły to 700 razy na godzinę czy coś takiego (dane przybliżone). Przyłapywałem się na to, że jak tylko pojawiała się jakaś najmniejsza trudność podczas pracy na kompie, coś wymagającego wysiłku, to mózg sam automatycznie otwierał fejsa i masterfula. Więc żeby się trochę skupić lepiej na pracy, wyłączyłem wyłącznie elementy graficzne na stronie, tak że widzę tylko treść, ale już nie emotki, obrazki, awatary itd. Bardzo prosty zabieg. Po zrobieniu tego odkryłem, że mój drive do przeglądania tematów spadł drastycznie. To zabrzmi pewnie cynicznie i niemiło, ale bear with me, że nia mam nic złego na myśli: otwieram stronę z nowymi postami i widzę, że kilka tematów zostało poruszonych, które dotąd otwierałbym bez zastanowienia (chyba że widzę, że wpisał się ktoś, kogo i tak mam zablokowanego i jego życie mnie w ogóle nie obchodzi). A teraz zacząłem tak mieć praktycznie ze wszystkimi, czy raczej na odwrót - otwieram tylko, gdy widzę, że wypowiedział się ktoś, kto potrafi sensownie sklecić kilka zdań, typu uglak, Hatefire albo ten kolega z psychodelicznym awatarem z człowiekiem z dziobem, który ma fajne historie. Tymczasem znamy wszyscy wszystkich i wiemy jakie mają np. poglądy polityczne, i jak widzę dajmy na to, że ostatnia wypowiedź to X, to jednak myślę ,,kurde, w sumie to co mnie obchodzi to, co on ma do powiedzenia o polityce?", albo now playing - to samo, tylko ze słuchaniem. To dziwne, jak zablokowanie elementów graficznych, tych malutkich, niezrozumiałych zastrzyków dopaminy, wpłynęło na mózg. Rozumiem teraz trochę lepiej popularność memów.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Żułek
może to i ciekawe

ja se nadał słucham muzyczek z bajek
Gumisie, Smerfy, Krół Lew, HujMan, Cip i Dale, Transformers i takie tam różne dziwne
coś ktoś coś poleci/przypomni
ale jednak troche smutneŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-02-2024, 22:38wyłączyłem wyłącznie elementy graficzne na stronie, tak że widzę tylko treść, ale już nie emotki, obrazki, awatary itd.

ja se nadał słucham muzyczek z bajek

Gumisie, Smerfy, Krół Lew, HujMan, Cip i Dale, Transformers i takie tam różne dziwne

coś ktoś coś poleci/przypomni

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Oczywiście.Żułek pisze: ↑10-02-2024, 19:21może to i ciekawe
ale jednak troche smutneŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-02-2024, 22:38wyłączyłem wyłącznie elementy graficzne na stronie, tak że widzę tylko treść, ale już nie emotki, obrazki, awatary itd.
ja se nadał słucham muzyczek z bajek![]()
coś ktoś coś poleci/przypomni![]()
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
To ja to ja!ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-02-2024, 22:38ten kolega z psychodelicznym awatarem z człowiekiem z dziobem
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No Ty Ty, sorry, zapomniałem nicka ale jestem fanem heheLord Gorloj pisze: ↑10-02-2024, 19:51To ja to ja!ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-02-2024, 22:38ten kolega z psychodelicznym awatarem z człowiekiem z dziobem
-
- weteran forumowych bitew
Nie wypowiadaj przy mnie słowa Transformers. Mój dzieciak bez oglądania bajki, tym bardziej filmu bo ma 6 lat tak mnie przeorał że hoho...ale the touch rządzi i cały soundtrack jest świetny.Żułek pisze: ↑10-02-2024, 19:21może to i ciekawe
ja se nadał słucham muzyczek z bajek![]()
coś ktoś coś poleci/przypomni![]()
- Żułek
hmm 
no to może kotki ? mamy tu dużo fanów kotków na forume

no to może kotki ? mamy tu dużo fanów kotków na forume

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- rasowy masterfulowicz
Cieszy mnie niezmiernie dzień wolny,który zamierzam spędzić na odsłuchach
Stay clean!