hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Ja sie tylko podzieliłem dobrymi fotami, nie tylko polska flota jest, inne państwa również sie pojawiają u niego.Akurat korzystam głownie jako źródło do przełożenia później śladów eksploatacji na modele w skali 1:48.
Ja sie tylko podzieliłem dobrymi fotami, nie tylko polska flota jest, inne państwa również sie pojawiają u niego.Akurat korzystam głownie jako źródło do przełożenia później śladów eksploatacji na modele w skali 1:48.
Nie no, luz chłopie. Zdjęcia bdb, mój niewinny żarcik nie był wymierzony ani w Ciebie, ani w fotografa.
koniec ciumkania i mlaszczenia na wizji, kopyra zwija majdan, koniec piwnego blogu, ostatni browar jaki oceniał z tego co widzę, to szczególna teoria mętności, rewelacyjne piwko z browaru gwarek, lane z kija do przenośnego baniaczka smakuje wybornie, warzone u nepomucena;)
najczęściej oglądałem bez dźwięku;) przez to mlaszczenie;) ale wiem że żalił się odnośnie oglądalność tych filmików, jak wątki z polityką to pokilka dobrych tysięcy, jak tylko piwo to cieniutko
najczęściej oglądałem bez dźwięku;) przez to mlaszczenie;) ale wiem że żalił się odnośnie oglądalność tych filmików, jak wątki z polityką to pokilka dobrych tysięcy, jak tylko piwo to cieniutko
Co by nie mówić to w sporej mierze właśnie dzieki niemu rynek piwa kraftowego jest tu gdzie akurat jest. Nikomu już po prostu nie chce się oglądać kolejnej degustacji w internecie, a kto ma ochotę idzie po prostu do pobliskiego spożywczaka albo marketu i wybiera co mu pasuje na podstawie wyrobionych preferencji.
No ale trochę dobrego materiału z patostreamów zostało
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.