Kłopoty ze zdrowiem

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Tomaszm3
postuje jak opętany!

Re: Kłopoty ze zdrowiem

14-08-2026, 17:12

Heh po przedawkowaniu tabletek na swoje choroby - 5 rano wychodzę z oddziału z lekarzem na fajkę. I w sumie On do mnie - przeraziło cię.... No. Dlaczego nie myślałeś co robisz.... mogłeś umrzeć..... Nie wiem. Gdzieś pobładzilem. I tego fajka paliliśmy. Cały wieczór nie zapaliłem a pół odziału kopciło z lekarzami. Rano jak się poznaliśmy spaliłem pierwszy fajek z lekarzem.

Ja spierdalam do biura. Od szpitala do Kancelarii ja wiem 300 metrów. Jestem zdewastowany. A to taki lekarz - głos zachrypnięty, fajek za fajka i cały wieczór kurwy i chuje. Czyli normals.

Gość przynajmniej z poczuciem humoru. Ale Tomasz jesteś ućpany słowa na przyjęciu na oddział . No wiem.... chciałbym dotrwać do rana.

I rano paliliśmy fajkę...

Cały oddział palił- pielęgniarki, lekarze.

Mega szacunek dla ludzi z pogotowia. I dla lekarzy. Psioczy się a naprawdę z swojego punktu widzenia mega szacunek.

Przyjechali do mnie do domu, i od samego początku mega opieka. Dziewczyna z pogotowia trzymała mnie za rękę i uspokajała cała drogę w karetce.

Tak się ućpałem że serio myślałem że jest po mnie. Psychoza amfetaminowa w najgorszym wydaniu.

Nieprawdopodobnie jaka opieka otoczył mnie personel. Nigdy złego słowa nie powiem.

Temat o zdrowiu. Poza głową i sianiu zniszczeń żadnych problemów . Zdrowie jak kuń. Ale to przez to ze tak sportowy tryb prowadzę. Z głową bagno niestety. Chuj wie czasem co gorsze.
ODPOWIEDZ