GRUBE ROZKMINY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- TheDude
- zahartowany metalizator
Re: GRUBE ROZKMINY
^ Nawet wiadomo jak to wyglądało. Oto autentyczny zapis:
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To skrajny przykład. Fanti całe życie mieszka z matką i jeszcze się tym chwali.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
No to grubo. Kocham swoich rodziców, chętnie w niedzielę wpadam na obiad. Niemniej jako dorosły człowiek nie wyobrażam sobie wspólnego mieszkania. Dostałbym do głowy. Swoją droga ci wszyscy antysystemowcy i wolnościowcy, to banda życiowych niedorajd co mieszkają w piwnicy u rodziny mając 40 lat.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Coś w tym jest. Przykładów mamy całkiem sporo. Nie wiem dlaczego tak jest. Z jednej strony brawurowi i radykalni, a z drugiej "Janku , posprzątaj w pokoju", "Krzysiu wynieś śmieci", "Grzesiu, ciszej, jutro idę do pracy", "Mariuszu opuść deskę w toalecie", " Piotrusiu , a kiedy sobie znajdziesz dziewczynę (albo chłopaka)"... "Staszku, może czas poszukać własnego mieszkania, zająć się czymś pożytecznym i dochodowym?"Tak to mniej więcej wygląda.
-
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
Okej
Jebać ten skurwiały system, który robi z dorosłych ludzi mentalnie upośledzonych (wystarczy zobaczyć losowa wymiane pogladów ludzi
na tym forum) To trzeba rozjebać, rozkurwić, zruchać i zaorać – wtedy możemy pomysleć w ktora strone iść, a teraz…???
Teraz masz założyć maseczke, zamknać pizde i zapierdalać do roboty, bo jak nie to będziesz w oczach systemowych kurew
potencjalnym zagrożeniem hahahah...
Jak tak myśle to juz bardziej prawdopodobne jest, by przylecieli tu kosmici albo sam Chrystus,
aniżeli ludzie sami z siebie mieliby ogarnać to gówno. Ave, strzał w potylice każdej złodziejskiej rządowej kurwie.
- Triceratops
Generalnie Chrystus to wlasnie byl kosmita...,,ale ogolnie to sie zgadzam
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
Powiedzieli mi że jestem po prostu, bydłem tak jak wszyscy. Wiesz co? Dla przeciętnego systemu wartości
jestem ZDECYDOWANIE gorszy!!!
- Triceratops
Spedzenie czasu w warszawskim towarzystwie zaowocowalo kolejna trauma. Uswiadomilem sobie, ze nie chce byc w towarzystwie spasionych przegranych zapijaczonych wegepizdeuszy zamawiajacych jedzenie w pudelkach na dowoz. Zeby nie wiem kto byl z drugiej strony. Tak wspominam spotkanie na tle leniwie meandrujacych zakoli Bugu
woodpecker from space
- Lukass
Cudowne zdanie. No dobra ziomek. Ile machnąłeś? Katarzynę w Gdańsku? Byłeś w Paryżu na gościnnych występach?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- TheDude
To jak to jest z tym corpsepaint'em na stałe? Jakie przewidujecie wady i zalety?
- Medard
To jeszcze nic, są groźni ideologicznie, prawie wszyscy z tego miasta głosują na Rafa.Triceratops pisze: ↑12-07-2020, 00:18Spedzenie czasu w warszawskim towarzystwie zaowocowalo kolejna trauma. Uswiadomilem sobie, ze nie chce byc w towarzystwie spasionych przegranych zapijaczonych wegepizdeuszy zamawiajacych jedzenie w pudelkach na dowoz. Zeby nie wiem kto byl z drugiej strony. Tak wspominam spotkanie na tle leniwie meandrujacych zakoli Bugu
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Bloodcult
Chcą się go pozbyć z Warszawy ?
- Medard
Wręcz przeciwnie, chcą złowic Tricepsa, wtedy przestanie być always trve.
Forum straci, jakby na to nie paczeć.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Lukass
Mam taką przedsenną grubą rozkminę. Po co komu Epitome na winylu?!?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Oni to robią, bo ich stać. Ich kraftowe alkohole i pudełka z jedzeniem są Nie tylko zaspokojeniem podstawowych potrzeb, ale przede wszystkim oznaką statusu materialnego. To nigdy nie są tanie rzeczy. Oni już wygrali i teraz spokojnie wegetują ze świadomością, że są ekonomiczną elitą. Są po prostu lepsi od nas wszystkich. Nie walcz z tym. Zaakceptuj...Triceratops pisze: ↑12-07-2020, 00:18Spedzenie czasu w warszawskim towarzystwie zaowocowalo kolejna trauma. Uswiadomilem sobie, ze nie chce byc w towarzystwie spasionych przegranych zapijaczonych wegepizdeuszy zamawiajacych jedzenie w pudelkach na dowoz. Zeby nie wiem kto byl z drugiej strony. Tak wspominam spotkanie na tle leniwie meandrujacych zakoli Bugu
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Ascetic
Jakoś specjalnie przesądny nie jestem, ale tego "do trzech razy sztuka" staram się trzymać.
Po ostatniej akcji, lotach jak pilot pirx, a wcześniej zebraniu z przystanku przez pana kierowcę i lataniu po płotach, zastanawiam się, czy jednak nie zmienić tego czego się trzymam. Z "do trzech", na "co ciebie nie zabije to" albo w drugą mańkę na "kuć żelazo póki". Muszę to dogłębnie przeanalizować.
Po ostatniej akcji, lotach jak pilot pirx, a wcześniej zebraniu z przystanku przez pana kierowcę i lataniu po płotach, zastanawiam się, czy jednak nie zmienić tego czego się trzymam. Z "do trzech", na "co ciebie nie zabije to" albo w drugą mańkę na "kuć żelazo póki". Muszę to dogłębnie przeanalizować.
Poro