Panie, panowie, SRT Viper z nową żmiją (Stryker) na masce:

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
... pozazdrościć znajomych ;) W przypadku takich kolesi zwroty " zaciągnąłem ręczny" lub " wolę manualną skrzynię" nabierają nowego znaczenia ;)Blackult pisze:nie wiem czy taki niezwykły, nie dalej jak przedwczoraj widziałem na mieście znajomego który miał wypadek w b. podobnych okolicznościach!!!!:-))
HAHAHAHAHAHA DOKŁADNIE :D POZDRAWIAMY SERDECZNIE BYŁEGO KOLEGE Z KLASY :DBlackult pisze:nie wiem czy taki niezwykły, nie dalej jak przedwczoraj widziałem na mieście znajomego który miał wypadek w b. podobnych okolicznościach!!!!:-))
Zobacz sobie jeszcze brytyjską :DAlsvartr pisze:W końcu, włoska odpowiedź na "cudo" pod tytułem Cayenne :D:D:D
zgadzam sie w 99%Morph pisze:Luksusowe SUVy są tak ordynarnie obleśne, tak pozbawione gustu i smaku, tak bezczelnie wulgarne że po prostu ich nie znoszę. Takie kwiaty jak Q7, X6 czy Cayenne to ekwiwalent woskowanej klaty, skóry po solarce, białego T-shirta i złotego kajdana na neku.
ED: jako tako bronią się małe SUVy/crossovery, Q3 chociażby.
ED2: Jeno Countryman i Evoque to dzieła sztuki.
ED3:Zobacz sobie jeszcze brytyjską :DAlsvartr pisze:W końcu, włoska odpowiedź na "cudo" pod tytułem Cayenne :D:D:D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Morph pisze:Sąsiad ma DB9, zdecydowanie najładniejszy nie-włoski samochód.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
miałem kiedys jazde na takie auta jak Cayenne czy X6 ,ale z powodów o których piszesz m.in mi przeszło.Morph pisze:Luksusowe SUVy są tak ordynarnie obleśne, tak pozbawione gustu i smaku, tak bezczelnie wulgarne że po prostu ich nie znoszę. Takie kwiaty jak Q7, X6 czy Cayenne to ekwiwalent woskowanej klaty, skóry po solarce, białego T-shirta i złotego kajdana na neku.
ED: jako tako bronią się małe SUVy/crossovery, Q3 chociażby.
ED2: Jeno Countryman i Evoque to dzieła sztuki.
ED3:Zobacz sobie jeszcze brytyjską :DAlsvartr pisze:W końcu, włoska odpowiedź na "cudo" pod tytułem Cayenne :D:D:D
drzewo zajebalo w samochoda?535 pisze:Dla wszystkich niewierzących w potęgę natury.
Morph pisze:
Jezu kurwa chryste