Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ta pani może zarzucić nogi na moją szyję. Dziękuję jej.
No dobra, trochę ma za duże cycki na tych zdjęciach, ale to jedyny mankamencik. Te czerwone paznokcie to także jedna z rzeczy, która kompletnie miesza mi w głowie
ślicznaDST pisze: ↑01-09-2022, 21:54No dobra, trochę ma za duże cycki na tych zdjęciach, ale to jedyny mankamencik. Te czerwone paznokcie to także jedna z rzeczy, która kompletnie miesza mi w głowie![]()
Marioosh tu masz fajną robotną i chętną. Myśle, że zje tyle ile jej dasz. Nie będzie narzekać.
Cześć!!! Bardzo, bardzo chciałabym dziecko mieć!!! Chętnie chłopaka z Brzostek, z Dębicy, Jasło, Ropczyce, Rzeszów i Tarnów poznam.w wieku od 23 lat do 43 lat!!! Jestem z Dębicy, mam na imię Marysia, mam 44 lata!!! Mam messenger i moją nazwę messenger podam: Marysia Ruda ze zdjęciem w okularach to ja, do pisania na messenger zapraszam!!! Mam też skype i moją nazwę skype podam: qmarysiamarysia00 lub Marysia Ruda, do pisania na skype zapraszam!!!
Jprdle, natura jest okrutna i nieubłagana. Teraz i tak jest takiej babie łatwiej bo ma np messengera i skypa więc hipotetycznie może jeszcze rzucić wyzwanie selekcji naturalnej. Skoro każda zmora prędzej czy później znajdzie amatora to na pewno i zmora z messengera znajdzie konesera.trup pisze: ↑01-09-2022, 23:15Marioosh tu masz fajną robotną i chętną. Myśle, że zje tyle ile jej dasz. Nie będzie narzekać.
https://www.abc.pl/oferta/pani-szuka-pa ... N9XMY.html
Cześć!!! Bardzo, bardzo chciałabym dziecko mieć!!! Chętnie chłopaka z Brzostek, z Dębicy, Jasło, Ropczyce, Rzeszów i Tarnów poznam.w wieku od 23 lat do 43 lat!!! Jestem z Dębicy, mam na imię Marysia, mam 44 lata!!! Mam messenger i moją nazwę messenger podam: Marysia Ruda ze zdjęciem w okularach to ja, do pisania na messenger zapraszam!!! Mam też skype i moją nazwę skype podam: qmarysiamarysia00 lub Marysia Ruda, do pisania na skype zapraszam!!!
Wygląda jakkretoszczur, tylko bez tych zębów wykurwionychAsia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑02-09-2022, 08:22Jprdle, natura jest okrutna i nieubłagana. Teraz i tak jest takiej babie łatwiej bo ma np messengera i skypa więc hipotetycznie może jeszcze rzucić wyzwanie selekcji naturalnej. Skoro każda zmora prędzej czy później znajdzie amatora to na pewno i zmora z messengera znajdzie konesera.trup pisze: ↑01-09-2022, 23:15Marioosh tu masz fajną robotną i chętną. Myśle, że zje tyle ile jej dasz. Nie będzie narzekać.
Mi się podoba. Naprawdę. Widać, że jest poważną kobietą, a nie umalowaną lafiryndą z dyskoteki. Czy ma ktoś może do niej kontakt konkretniejszy?Bonecrusher pisze: ↑02-09-2022, 13:12Wygląda jakkretoszczur, tylko bez tych zębów wykurwionychAsia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑02-09-2022, 08:22Jprdle, natura jest okrutna i nieubłagana. Teraz i tak jest takiej babie łatwiej bo ma np messengera i skypa więc hipotetycznie może jeszcze rzucić wyzwanie selekcji naturalnej. Skoro każda zmora prędzej czy później znajdzie amatora to na pewno i zmora z messengera znajdzie konesera.trup pisze: ↑01-09-2022, 23:15
Marioosh tu masz fajną robotną i chętną. Myśle, że zje tyle ile jej dasz. Nie będzie narzekać.
![]()
Mógłbym mieć z nią dzieci. Z nią i z babką tworzylibyśmy szczęśliwą rodzinę.