Księża

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

Re: Księża

27-11-2019, 10:24

Ale to przecież klasyczne podejście kościołowych, którzy stanowiąc 70% społeczeństwa są wiecznie prześladowani i oczerniani, bo ludzie mają coraz większy problem z okładaniem ich po łbach tą śmieszną wiarą w żydowskiego separatystę jak cepem.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

27-11-2019, 11:18

O co w ogole te awantury? W socjalizmie ktos musi za darmo dostac, ta opcja zdecydowala, ze dostanie kk, bedzie inna opcja to dostana trannseksualne czarne lesbijki udajace psy przebrane za kobiete udajaca gumowa lale z sexshopu. Ktos musi dostac, bo lewica zawsze musi dac jakims nierobom. Czekajcie cierpliwie na swoja kolej.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

27-11-2019, 11:35

LEWICA JEST NAJSUPEROWSZA, ZAPAMIETAJ SOBIE, TRICEPS OSZCZERCO
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

27-11-2019, 11:51

@Ogre
Niby w czym prowokuje ? Zmieniły mi się poglądy i tyle. Nie pisałem o tym wiele, to wy ciągle wywołujecie mnie do tablicy i każecie przepraszać za każdego księdza.

@Lekcje Religii w szkole
Myślę że to powinno zamknąć temat:
W świetle danych zebranych z diecezji przez Komisję Wychowania KEP w 2015 r. uczestnictwo w lekcjach religii wynosiło 91,5% uczniów szkół podstawowych, w gimnazjach 90,8%, w liceach ogólnokształcących 84,8 %, w technikach i liceach zawodowych 84,6%, a w szkołach zawodowych 89,5%.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

27-11-2019, 11:59

Trochę mało aktualne te dane. Trzeba brać pod uwagę zmianę proporcji między pokoleniem JPII a pokoleniem JPGMD która dokonała się w ciągu ostatnich kilku lat ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Bloodcult

27-11-2019, 12:09

Pokolenie JP2 to mit.

Co by nie mówić to religie w szkole wybrano DE MO KRA TY C NIE (i konstytucyjnie) więc nie do mnie pretensje :)

A tutaj piękny przykład walniętej matki i walniętej córki (o ile to w ogóle prawda bo śmierdzi fejkiem na kilometr):
https://wyborcza.pl/7,95891,21668783,le ... iecze.html

535

27-11-2019, 12:16

Nie wiem, dlaczego się czepiasz małego dziecka? Zjebie.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

27-11-2019, 12:20

Bloodcult pisze:Pokolenie JP2 to mit.
O tym mówię. Obecnej młodzieży JP2 kojarzy się bardziej z pedofilskim zbrodniarzem o żółtej, świecącej mordzie. Zasrywanie przestrzeni publicznej wizerunkiem tej kreatury przez katolików ma w tym znaczny udział.
A tutaj piękny przykład walniętej matki i walniętej córki (o ile to w ogóle prawda bo śmierdzi fejkiem na kilometr):
Tak, trzeba być walniętym żeby posłać dziecko na religię, więc w tej sytuacji matka ponosi pełną odpowiedzialność za jego krzywdę.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
535

27-11-2019, 12:24

Nerwowy pisze:
Bloodcult pisze:A tutaj piękny przykład walniętej matki i walniętej córki (o ile to w ogóle prawda bo śmierdzi fejkiem na kilometr):
Tak, trzeba być walniętym żeby posłać dziecko na religię, więc w tej sytuacji matka ponosi pełną odpowiedzialność za jego krzywdę.
To prawda. Ja nie wiem, czego ta tępa rura oczekiwała, po kontaktach swojej latorośli ze zwichrowanym nierobem?
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

27-11-2019, 12:25

535 pisze:Nie wiem, dlaczego się czepiasz małego dziecka? Zjebie.
Bo ma kisiel zamiast mózgu.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Bloodcult

27-11-2019, 12:25

Jeśli dziecko ma ciężkie problemy emocjonalne to - owszem - nie powinno chodzić na religię, a co więcej powinno być pod opieką psychologa. Brak akceptacji takich zjawisk jak śmierć w wieku szkolnym jak najbardziej wymaga opieki specjalisty a nie srania żalami go GW. Walnięta matka co nie umie zadbać o dziecko z problemami.

Awatar użytkownika
Bloodcult

27-11-2019, 12:26

@535, nicram
Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby 535 i nicrama.

Święta Dymfno, męczenniczko czystości, patronko tych, którzy cierpią z powodu nerwowych i psychicznych dolegliwości, ukochane dziecka Jezusa i Maryi, przyczyniaj się za nimi u Boga.

535

27-11-2019, 12:27

Mam nadzieję, że wkrótce będziesz miał okazję się wykazać i nam to tutaj wszystko pięknie opiszesz. Ekspercie od wychowywania dzieci.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

27-11-2019, 13:06

Bloodcult pisze:@Lekcje Religii w szkole
Myślę że to powinno zamknąć temat:
W świetle danych zebranych z diecezji przez Komisję Wychowania KEP w 2015 r. uczestnictwo w lekcjach religii wynosiło 91,5% uczniów szkół podstawowych, w gimnazjach 90,8%, w liceach ogólnokształcących 84,8 %, w technikach i liceach zawodowych 84,6%, a w szkołach zawodowych 89,5%.
Dlaczego miałoby to zamknąć temat?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Bloodcult

27-11-2019, 13:36

Jest podobno demokracja ? Skoro taki a nie inny odsetek na lekcje religii uczęszcza (choć nie jest ona obowiązkowa) to jest to wyraz chęci uczestnictwa w tych zajęciach.

Jedna z największych wad demokracji jest taka że buli się za to czego chce większość a nie za to co słuszne.

Awatar użytkownika
uglak

27-11-2019, 13:44

Bloodcult pisze:Jest podobno demokracja ? Skoro taki a nie inny odsetek na lekcje religii uczęszcza (choć nie jest ona obowiązkowa) to jest to wyraz chęci uczestnictwa w tych zajęciach.

Jedna z największych wad demokracji jest taka że buli się za to czego chce większość a nie za to co słuszne.
ponizej jakiego % powinna zejsc frekwencja, zebys byl za rezygnacja z finansowania lekcji religii przez panstwo?
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Bloodcult

27-11-2019, 13:48

Mnie nie pytaj. Nie jestem demokratą.

Awatar użytkownika
Hatefire

27-11-2019, 13:56

Bloodcult pisze:@535, nicram
Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby 535 i nicrama.

Święta Dymfno, męczenniczko czystości, patronko tych, którzy cierpią z powodu nerwowych i psychicznych dolegliwości, ukochane dziecka Jezusa i Maryi, przyczyniaj się za nimi u Boga.
Taka uwaga natury ogólnej. Z jednej strony podkreślasz swoją gorliwość i poważne traktowanie wiary i tradycji kościoła. Z drugiej na lewo i prawo wykorzystujesz modlitwę do osoby uznanej przez magisterium tegoż kościoła za świętą do przepychanek, nierzadko niskich lotów, na jakimś niszowym forum. Wykorzystujesz ponadto ją w sposób dosyć niegodny, jako narzędzie insynuowania swoim adwersarzom choroby psychicznej. Trochę się to gryzie z deklarowaną przez ciebie postawą.

Znaczy ja się akurat przyzwyczaiłem, że większość polskich katolików używa krzyża i różańca do napieprzania innych.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

27-11-2019, 14:07

Bloodcult pisze:Jest podobno demokracja ? Skoro taki a nie inny odsetek na lekcje religii uczęszcza (choć nie jest ona obowiązkowa) to jest to wyraz chęci uczestnictwa w tych zajęciach.
Skąd taka teza? W polskich szkołach nader częste jest ignorowanie prawa w postaci zapisywania na religię wszystkich hurtem, co jest KRK bardzo na rękę, ponieważ dla wielu rodziców bariera psychologiczna wymogu (bezprawnego, ale szeroko stosowanego) AKTYWNEGO sprzeciwienia się uczestnictwu dziecka w religii jest nie do przeskoczenia.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Bloodcult

27-11-2019, 14:18

@Hatefire
W temacie o banach wyjaśniłem.

@WaszJudasz
To już problem szkół albo i nawet zwykła wygada (Skoro tylko nie liczni nie chodzą to łatwiej zapisać wszystkich hurtem). To samo jest z resztą z WF. Jak dla mnie mogą domyślnie nie zapisywać, tylko aby potem nie było pretensji że ludzie wierzą w mord 80 milionów Indian :)

ODPOWIEDZ