Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Re: Księża
Ale to przecież klasyczne podejście kościołowych, którzy stanowiąc 70% społeczeństwa są wiecznie prześladowani i oczerniani, bo ludzie mają coraz większy problem z okładaniem ich po łbach tą śmieszną wiarą w żydowskiego separatystę jak cepem.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
O co w ogole te awantury? W socjalizmie ktos musi za darmo dostac, ta opcja zdecydowala, ze dostanie kk, bedzie inna opcja to dostana trannseksualne czarne lesbijki udajace psy przebrane za kobiete udajaca gumowa lale z sexshopu. Ktos musi dostac, bo lewica zawsze musi dac jakims nierobom. Czekajcie cierpliwie na swoja kolej.
woodpecker from space
- Oferma
- weteran forumowych bitew
LEWICA JEST NAJSUPEROWSZA, ZAPAMIETAJ SOBIE, TRICEPS OSZCZERCO
How entranced we are by the fire
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
@Ogre
Niby w czym prowokuje ? Zmieniły mi się poglądy i tyle. Nie pisałem o tym wiele, to wy ciągle wywołujecie mnie do tablicy i każecie przepraszać za każdego księdza.
@Lekcje Religii w szkole
Myślę że to powinno zamknąć temat:
W świetle danych zebranych z diecezji przez Komisję Wychowania KEP w 2015 r. uczestnictwo w lekcjach religii wynosiło 91,5% uczniów szkół podstawowych, w gimnazjach 90,8%, w liceach ogólnokształcących 84,8 %, w technikach i liceach zawodowych 84,6%, a w szkołach zawodowych 89,5%.
Niby w czym prowokuje ? Zmieniły mi się poglądy i tyle. Nie pisałem o tym wiele, to wy ciągle wywołujecie mnie do tablicy i każecie przepraszać za każdego księdza.
@Lekcje Religii w szkole
W świetle danych zebranych z diecezji przez Komisję Wychowania KEP w 2015 r. uczestnictwo w lekcjach religii wynosiło 91,5% uczniów szkół podstawowych, w gimnazjach 90,8%, w liceach ogólnokształcących 84,8 %, w technikach i liceach zawodowych 84,6%, a w szkołach zawodowych 89,5%.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Trochę mało aktualne te dane. Trzeba brać pod uwagę zmianę proporcji między pokoleniem JPII a pokoleniem JPGMD która dokonała się w ciągu ostatnich kilku lat ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bloodcult
Pokolenie JP2 to mit.
Co by nie mówić to religie w szkole wybrano DE MO KRA TY C NIE (i konstytucyjnie) więc nie do mnie pretensje :)
A tutaj piękny przykład walniętej matki i walniętej córki (o ile to w ogóle prawda bo śmierdzi fejkiem na kilometr):
https://wyborcza.pl/7,95891,21668783,le ... iecze.html
Co by nie mówić to religie w szkole wybrano DE MO KRA TY C NIE (i konstytucyjnie) więc nie do mnie pretensje :)
A tutaj piękny przykład walniętej matki i walniętej córki (o ile to w ogóle prawda bo śmierdzi fejkiem na kilometr):
- Nerwowy
O tym mówię. Obecnej młodzieży JP2 kojarzy się bardziej z pedofilskim zbrodniarzem o żółtej, świecącej mordzie. Zasrywanie przestrzeni publicznej wizerunkiem tej kreatury przez katolików ma w tym znaczny udział.Bloodcult pisze:Pokolenie JP2 to mit.
Tak, trzeba być walniętym żeby posłać dziecko na religię, więc w tej sytuacji matka ponosi pełną odpowiedzialność za jego krzywdę.A tutaj piękny przykład walniętej matki i walniętej córki (o ile to w ogóle prawda bo śmierdzi fejkiem na kilometr):
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
To prawda. Ja nie wiem, czego ta tępa rura oczekiwała, po kontaktach swojej latorośli ze zwichrowanym nierobem?Nerwowy pisze:Tak, trzeba być walniętym żeby posłać dziecko na religię, więc w tej sytuacji matka ponosi pełną odpowiedzialność za jego krzywdę.Bloodcult pisze:A tutaj piękny przykład walniętej matki i walniętej córki (o ile to w ogóle prawda bo śmierdzi fejkiem na kilometr):
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bo ma kisiel zamiast mózgu.535 pisze:Nie wiem, dlaczego się czepiasz małego dziecka? Zjebie.
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
Jeśli dziecko ma ciężkie problemy emocjonalne to - owszem - nie powinno chodzić na religię, a co więcej powinno być pod opieką psychologa. Brak akceptacji takich zjawisk jak śmierć w wieku szkolnym jak najbardziej wymaga opieki specjalisty a nie srania żalami go GW. Walnięta matka co nie umie zadbać o dziecko z problemami.
- Bloodcult
@535, nicram
Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby 535 i nicrama.
Święta Dymfno, męczenniczko czystości, patronko tych, którzy cierpią z powodu nerwowych i psychicznych dolegliwości, ukochane dziecka Jezusa i Maryi, przyczyniaj się za nimi u Boga.
Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby 535 i nicrama.
Święta Dymfno, męczenniczko czystości, patronko tych, którzy cierpią z powodu nerwowych i psychicznych dolegliwości, ukochane dziecka Jezusa i Maryi, przyczyniaj się za nimi u Boga.
Mam nadzieję, że wkrótce będziesz miał okazję się wykazać i nam to tutaj wszystko pięknie opiszesz. Ekspercie od wychowywania dzieci.
- WaszJudasz
Dlaczego miałoby to zamknąć temat?Bloodcult pisze:@Lekcje Religii w szkole
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
Jest podobno demokracja ? Skoro taki a nie inny odsetek na lekcje religii uczęszcza (choć nie jest ona obowiązkowa) to jest to wyraz chęci uczestnictwa w tych zajęciach.
Jedna z największych wad demokracji jest taka że buli się za to czego chce większość a nie za to co słuszne.
Jedna z największych wad demokracji jest taka że buli się za to czego chce większość a nie za to co słuszne.
- uglak
ponizej jakiego % powinna zejsc frekwencja, zebys byl za rezygnacja z finansowania lekcji religii przez panstwo?Bloodcult pisze:Jest podobno demokracja ? Skoro taki a nie inny odsetek na lekcje religii uczęszcza (choć nie jest ona obowiązkowa) to jest to wyraz chęci uczestnictwa w tych zajęciach.
Guilty of being right
- Bloodcult
Mnie nie pytaj. Nie jestem demokratą.
- Hatefire
Taka uwaga natury ogólnej. Z jednej strony podkreślasz swoją gorliwość i poważne traktowanie wiary i tradycji kościoła. Z drugiej na lewo i prawo wykorzystujesz modlitwę do osoby uznanej przez magisterium tegoż kościoła za świętą do przepychanek, nierzadko niskich lotów, na jakimś niszowym forum. Wykorzystujesz ponadto ją w sposób dosyć niegodny, jako narzędzie insynuowania swoim adwersarzom choroby psychicznej. Trochę się to gryzie z deklarowaną przez ciebie postawą.Bloodcult pisze:@535, nicram
Znaczy ja się akurat przyzwyczaiłem, że większość polskich katolików używa krzyża i różańca do napieprzania innych.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- WaszJudasz
Skąd taka teza? W polskich szkołach nader częste jest ignorowanie prawa w postaci zapisywania na religię wszystkich hurtem, co jest KRK bardzo na rękę, ponieważ dla wielu rodziców bariera psychologiczna wymogu (bezprawnego, ale szeroko stosowanego) AKTYWNEGO sprzeciwienia się uczestnictwu dziecka w religii jest nie do przeskoczenia.Bloodcult pisze:Jest podobno demokracja ? Skoro taki a nie inny odsetek na lekcje religii uczęszcza (choć nie jest ona obowiązkowa) to jest to wyraz chęci uczestnictwa w tych zajęciach.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
@Hatefire
W temacie o banach wyjaśniłem.
@WaszJudasz
To już problem szkół albo i nawet zwykła wygada (Skoro tylko nie liczni nie chodzą to łatwiej zapisać wszystkich hurtem). To samo jest z resztą z WF. Jak dla mnie mogą domyślnie nie zapisywać, tylko aby potem nie było pretensji że ludzie wierzą w mord 80 milionów Indian :)
W temacie o banach wyjaśniłem.
@WaszJudasz
To już problem szkół albo i nawet zwykła wygada (Skoro tylko nie liczni nie chodzą to łatwiej zapisać wszystkich hurtem). To samo jest z resztą z WF. Jak dla mnie mogą domyślnie nie zapisywać, tylko aby potem nie było pretensji że ludzie wierzą w mord 80 milionów Indian :)