hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
u mojej kuzynki w szkole młode dziewczyny 18-22lata już sobie poprawiają usta.I fakt faktem idzie to zrobić dobrze, że nie rzuca sie w oczy i dyskretnie poprawia usteczka ale niektóre to przeginają.
u mojej kuzynki w szkole młode dziewczyny 18-22lata już sobie poprawiają usta.I fakt faktem idzie to zrobić dobrze, że nie rzuca sie w oczy i dyskretnie poprawia usteczka ale niektóre to przeginają.
No jak wszędzie: jedni wcale, inni za mało, drudzy za dużo, a trzeci w sam raz
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
O matko, ale biczyska. Z jednej strony wulgarne na maxa i zero klasy, ale z drugiej strony natury nie oszukasz i ciężko byłoby się oprzeć jeździe bez trzymanki.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Grzebanie w obyczajówce to zdecydowanie nie moje pole.... niemniej miło, że wyłazi hipokryzja na każdym kroku.
A propĄ lasek prawych i cnotliwych, to kiedyś zwróciłem uwagę na tak panią dziennikarkę z TV Trwam.
Wioletta Czarnomska. Myślę że pani jest ostra.