Sugerujesz, że nam sprowadzą czarną (pun-intended) imigrację? :DTriceratops pisze:Objawy niedoborow trzeba leczyc suplementacja
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Księża
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Huj wie co te pisiaki wymysla :D Akurat zeby byc ksiedzem wystarczy umiec ruchac co popadnie i walic gaz ile wlezie a to afrykanerzy potrafia bdb ;)
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Lubię to.Triceratops pisze:Huj wie co te pisiaki wymysla :D Akurat zeby byc ksiedzem wystarczy umiec ruchac co popadnie i walic gaz ile wlezie a to afrykanerzy potrafia bdb ;)
- Ascetic
tymczasem
radio TokFM
"kwadrans filozofa" Tomasz Stawiszyński
temat: "wafelek i transsubstancjacja jego"
polecam tą i każ∂ą inną audycje od pana Tomka
radio TokFM
"kwadrans filozofa" Tomasz Stawiszyński
temat: "wafelek i transsubstancjacja jego"
polecam tą i każ∂ą inną audycje od pana Tomka
Poro
W sprawie wafelka dobrze się stało. Ten chłopiec będzie miał nauczkę na całe życie, żeby nie zadawać się z czarnymi zjebami. Być może wnioski wyciągną także inni.
- trup
"Przeraża mnie, że trzynastolatek wyjmuje Hostię z ust i chowa ją do kieszeni. I opowieść o bolącym zębie mnie nie przekonuje, bo nie wierzę, by jak go boli ząb to chowa ziemniaki do kieszeni. W tej sytuacji mieliśmy do czynienia z obrazą samego Boga, który w Komunii się ukrył” – pisze na Twitterze Tomasz Terlikowski.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
trup pisze:"Przeraża mnie, że trzynastolatek wyjmuje Hostię z ust i chowa ją do kieszeni. I opowieść o bolącym zębie mnie nie przekonuje, bo nie wierzę, by jak go boli ząb to chowa ziemniaki do kieszeni. W tej sytuacji mieliśmy do czynienia z obrazą samego Boga, który w Komunii się ukrył” – pisze na Twitterze Tomasz Terlikowski.

- Nerwowy
- zahartowany metalizator

A tak bardziej serio to dyskusje jakie rozgorzały po tym całym zajściu doskonale pokazały mechanizm jak pewna mniejszość cierpiąca na urojenia próbuje je narzucić większości która akurat jest ich pozbawiona ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Ascetic
trup pisze:"Przeraża mnie, że trzynastolatek wyjmuje Hostię z ust i chowa ją do kieszeni. I opowieść o bolącym zębie mnie nie przekonuje, bo nie wierzę, by jak go boli ząb to chowa ziemniaki do kieszeni. W tej sytuacji mieliśmy do czynienia z obrazą samego Boga, który w Komunii się ukrył” – pisze na Twitterze Tomasz Terlikowski.
pana Tomka przeraża, że gówniakowi się odechciało bawić (według ich wiary) w kanibala. mnie przeraża, że jak się okazuje jest paragraf (z gumy) pod który te niewinne zabawy można podciągnąć.
Poro
Mnie natomiast przeraża pan Tomek. Poziom spierdolenia tego osobnika przekracza wartości dopuszczalne.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
[youtube][/youtube]
Znakomity film :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
- Ascetic
tu też była udana i niezgorsza inscenizacja:Hatefire pisze:[youtube][/youtube]

wersja statyczna katolikizowana.
Poro
- Nerwowy
To już by trzeba jego fanów zapytać skoro to oni dostarczając większość tego wybornego "contentu" ;)wolff pisze:Co z tą szyderą na JP2? Lewacka nienawiść, chęć dowartościowania się, ukraińskie korzenie, bycie głupem i zatajonym komuchem, brudasem i przećpaną kurwą? Coś jeszcze innego?
Takie pytanie :)
Co prawda gardzę i lewą jak i prawą stroną ale nie mam aż takich bólów jak znakomita większość wszarów tego forum, więc?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- dzik
Łoo kurwa :) Ten Terlikowski to jest jednak nieźle jebnięty. Widły i Piec dla tego pajaca.trup pisze:"Przeraża mnie, że trzynastolatek wyjmuje Hostię z ust i chowa ją do kieszeni. I opowieść o bolącym zębie mnie nie przekonuje, bo nie wierzę, by jak go boli ząb to chowa ziemniaki do kieszeni. W tej sytuacji mieliśmy do czynienia z obrazą samego Boga, który w Komunii się ukrył” – pisze na Twitterze Tomasz Terlikowski.
dobry kościół to kościół spalony
- Medard
Nowe ciekawostki o polańskim, miał pobić i zgwałcić w szwajcarskim domu aktorkę Valentine Monnier.Medard pisze:Przecież polański zaprosił nieletnią na jakiś kasting i sesję zdjęciową, wtedy ja miał zgwałcić.
To nie była prostytutka.
Ogólnie Hollywood tak samo jak KK ukrywało te tematy, w tym molestowanie.
Oczywiście robota taka, że dziewczyny się same chętnie puszczają, ale każdy przypadek trzeba indywidualnie.
Można sobie wygooglać o tym w necie.
Czy jednak nie ma nad tym ścierwem rozłożonego parasola ochronnego?
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
Niemniej akurat Hollywood nie ma tu nic do rzeczy, bo akurat USA próbuje go ściągnąć. Nie wiem o co chodzi, być może o francuski resentyment wobec USA i robienie im na złość. Natomiast cieszyłbym się jakby Amerykanom udało się ściągnąć to ścierwo do siebie i osadzić w celi z wielkim czarnuchem o ksywce "Dusiciel Białasów".Medard pisze:Nowe ciekawostki o polańskim, miał pobić i zgwałcić w szwajcarskim domu aktorkę Valentine Monnier.
Można sobie wygooglać o tym w necie.
Czy jednak nie ma nad tym ścierwem rozłożonego parasola ochronnego?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Ściga zawsze prokuratura, tylko od wielu lat w jego przypadku idzie to zawsze nieudolnie.
Nasze władze też zrezygnowały kilka lat temu z ekstradycji.
A takie akcje w fabryce snów dosyć częste i reżyser hollywodzki, chociaż ten przypadek akurat był w Europie, gdy już uciekł ze Stanów.
Nasze władze też zrezygnowały kilka lat temu z ekstradycji.
A takie akcje w fabryce snów dosyć częste i reżyser hollywodzki, chociaż ten przypadek akurat był w Europie, gdy już uciekł ze Stanów.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
No przecież nikt temu nie przeczy, a zwłaszcza ja. To całe #metoo nie wzięło się znikąd. Na marginesie ten wątek jest już np poruszony w książce "Ojciec chrzestny".Medard pisze:A takie akcje w fabryce snów dosyć częste i reżyser hollywodzki, chociaż ten przypadek akurat był w Europie, gdy już uciekł ze Stanów.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
odjebcie się od Romeczka