Medicine, zawsze znajdzie się wzór w moim guście, aczkolwiek materiały mają różne - od takich co to rozciągają się łatwo i szybko, po takie, które wciąż mam i się trzymają mimo noszenia dużo, a mam takową jakoś od 2017 roku na pewno bo mam w niej zdjęcie z podróży tamtego roku.uglak pisze: ↑31-05-2025, 01:06Gdzie kupujecie koszulki? Potrzebuje sobie trochę uzupełnić szafę o jakieś nieszatanistyczne do roboty*, a wygląda na to że camoshop spadł z rowerka i teraz naciągają ludzi, a othertees ma dobre jakościowo rzeczy, ale ciężko więcej fajnych wzorów znaleźć.
* - IT przecież nie będzie chodzić w jakichś koszulach.
szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: szmaty dla facetów
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- postuje jak opętany!
- Triceratops
Co tam konkretnie z Camoshop nie dziala? Reklamuja sie ostro i wzionbym pare koszulek, bo lubie ich koszulki, ale jak leca w chuja to nie wiem...uglak pisze: ↑31-05-2025, 01:06Gdzie kupujecie koszulki? Potrzebuje sobie trochę uzupełnić szafę o jakieś nieszatanistyczne do roboty*, a wygląda na to że camoshop spadł z rowerka i teraz naciągają ludzi, a othertees ma dobre jakościowo rzeczy, ale ciężko więcej fajnych wzorów znaleźć.
woodpecker from space
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Przestali realizować zamówienia i w zasadzie to są na skraju upadłości. Jak ktoś ich bardzo męczy to po kilku miesiącach dostaje zwrot kasy albo swoje zamówienie, ale to w końcu jebnie. Dziwne, bo zamawiałem parę razy i było ok, za tą cenę to były spoko rzeczy (z koszulek na rower, z wyjątkiem jednej, mam tylko ich rzeczy), a firma działała od lat i miała sporą bazę klientów.Triceratops pisze: ↑26-06-2025, 22:43Co tam konkretnie z Camoshop nie dziala? Reklamuja sie ostro i wzionbym pare koszulek, bo lubie ich koszulki, ale jak leca w chuja to nie wiem...uglak pisze: ↑31-05-2025, 01:06Gdzie kupujecie koszulki? Potrzebuje sobie trochę uzupełnić szafę o jakieś nieszatanistyczne do roboty*, a wygląda na to że camoshop spadł z rowerka i teraz naciągają ludzi, a othertees ma dobre jakościowo rzeczy, ale ciężko więcej fajnych wzorów znaleźć.
Guilty of being right
- Triceratops
Szkoda, bo lubie ich koszulki ale opinie w necie rzeczywiscie chujowe, troche ryzyko. Jest cos podobnego w zamian?
woodpecker from space
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Sprawdź na Militaria.pl, mają sporo koszulek. Może coś Ci podpisuje. Kupiłem tam kiedyś dwie koszulki i jestem zadowolony
Everyone loves you when you are dead
- Triceratops
NIestety widze, ze nie skonczyl im sie ukropierdolec, wiec szczam na ich oferte. Tylko polskie sklepy mnie interesuja. Zreszta to zupelnie inna oferta
woodpecker from space
- Triceratops
Odpisali mi, ze rzeczywiscie mieli chwile slabosci ale juz wstali na nogi i dzialaja. Zloze kontrolne zamowienieuglak pisze: ↑26-06-2025, 23:23Przestali realizować zamówienia i w zasadzie to są na skraju upadłości. Jak ktoś ich bardzo męczy to po kilku miesiącach dostaje zwrot kasy albo swoje zamówienie, ale to w końcu jebnie. Dziwne, bo zamawiałem parę razy i było ok, za tą cenę to były spoko rzeczy (z koszulek na rower, z wyjątkiem jednej, mam tylko ich rzeczy), a firma działała od lat i miała sporą bazę klientów.Triceratops pisze: ↑26-06-2025, 22:43Co tam konkretnie z Camoshop nie dziala? Reklamuja sie ostro i wzionbym pare koszulek, bo lubie ich koszulki, ale jak leca w chuja to nie wiem...uglak pisze: ↑31-05-2025, 01:06Gdzie kupujecie koszulki? Potrzebuje sobie trochę uzupełnić szafę o jakieś nieszatanistyczne do roboty*, a wygląda na to że camoshop spadł z rowerka i teraz naciągają ludzi, a othertees ma dobre jakościowo rzeczy, ale ciężko więcej fajnych wzorów znaleźć.
woodpecker from space
- uglak
Za pobraniem możesz spróbować, ale nie radziłbym im dawać pieniędzy z góry.
Guilty of being right
- Triceratops
- TheDude
Przyzwoite t-shirty i polo często znajduję w H&M i w New Yorker. Nie przepadam za jakimiś głupimi grafikami czy napisami i są tam takie ubrania dla facetów.
- trup
Wiem, że nikt nie lubi i wszyscy gardzą, ale bardzo ładne długi koszuli i krótki koszuli wypuściła Honorata z obstawą.
Visteria's official apparel.
T-shirt Gildan Heavy Cotton (S - XL)
Longsleeve Stedman (S - XL)
Orders: visteria.metalpunk@gmail.com

Visteria's official apparel.
T-shirt Gildan Heavy Cotton (S - XL)
Longsleeve Stedman (S - XL)
Orders: visteria.metalpunk@gmail.com

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Ja tam nie wiem ale jeśli ktoś się zastanawia nad zakupem w europejskim ditstro Immolation to to sa zajebiste rzeczy w zajebistej jakości.