Maria wraca, będzie dalej wesołoDeathless King pisze:no jak tak bedziecie pisac, to sie chlopak wystraszy i zniknie z MM - i co wtedy?
Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Re: Złote Wary Masterfula 2006
-
Ritual
- zaczyna szaleć
pucek pisze:wcale nie uwazam sie za grubego

- Scaarph
- zahartowany metalizator
hehehe no dzisiaj się w ogóle grubo posypało 
edit: o kurwa, nomen-omen hahaha
edit: o kurwa, nomen-omen hahaha
- koreaniec
- w mackach Zła
"pikanterii" focie dodaje że Pucek ma taki sam wyraz twarzy jak Kali na jego koszulce 
Lefthandpathyoga
- Deathless King
Ogólnie podobny jest.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Scaarph
- white_pony
błagam powiedzcie ze to któryś z was łapserdaki robi se jaja 
do not make equal what is unequal
- Scaarph
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
Castor pisze:longinus696 pisze: Boże, jaki stek bzdur. Na koncertach techno/trance cała publiczność staje się jedną, pulsującą w rytm beatu, magmą. W ogóle dziś stoję na stanowisku, że jest to muzyka być może bardziej predystynowana do odbioru na żywca niż na przykład taki metal, gdzie w środku sali tworzy się jakiś chamski, bezładny młyn złożony z kilku knurów, a cała reszta ludków stoi jak słupy i ewentualnie przytupują sobie jedną nóżką, tudzież machają włoskami.rozjebałeś mnie.
Skoro lubisz tak techno to odpowiedz mi na jedno, ale to zajebiście ważne pytanie:
Co Ty kurwa tu robiszchodzi mi o forum Masterfula.
jesteś pierdolonym kretynem, nie mam już żadnych wątpliwości
- Castor
-
Heretyk
no właśnie 
o twojej starej
o twojej starej
- Castor
powiem Ci tylko tyle, że dla mnie, nie wiem jak dla ciebie, bardziej kontrowersyjną tezą jest taka w której wyżej stawia się "koncerty" techno nad koncertami metalowymi. A w ogóle to dziwi mnie fakt, że na forum poświęconej muzyce metalowej muszę kogokolwiek przekonywać, że tak nie jest.
a od mojej starej to się odpierdol
a od mojej starej to się odpierdol

- white_pony
-
Heretyk
aha... no to zabroń jeszcze longinusowi tu pisać w takim razie 
mój boże...wielu idiotów już w życiu spotykałem, ale ty przebijasz ich wszystkich. EOT
mój boże...wielu idiotów już w życiu spotykałem, ale ty przebijasz ich wszystkich. EOT
- empir
Ja pierdole. Przecież longinus napisał że uważa
Castor zmień dilera.
Nie trzeba studiów i 5 fakultetów aby zrozumieć iż nie oznacza to od razu iż ktoś jest miłośnikiem techno.longinus696 pisze:jest to muzyka być może bardziej predystynowana do odbioru na żywca niż na przykład taki metal
Castor zmień dilera.
- Castor
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Dziwi Cię że nie wszyscy mają łeb z betonu i nie pałuja się tylko nad metalem/metalowymi koncertami/ciuchami w stylu metalowym/czymkowliek co jest związane z metalem?Castor pisze:powiem Ci tylko tyle, że dla mnie, nie wiem jak dla ciebie, bardziej kontrowersyjną tezą jest taka w której wyżej stawia się "koncerty" techno nad koncertami metalowymi. A w ogóle to dziwi mnie fakt, że na forum poświęconej muzyce metalowej muszę kogokolwiek przekonywać, że tak nie jest.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Skaut
truHeretyk pisze:Castor pisze:longinus696 pisze: Boże, jaki stek bzdur. Na koncertach techno/trance cała publiczność staje się jedną, pulsującą w rytm beatu, magmą. W ogóle dziś stoję na stanowisku, że jest to muzyka być może bardziej predystynowana do odbioru na żywca niż na przykład taki metal, gdzie w środku sali tworzy się jakiś chamski, bezładny młyn złożony z kilku knurów, a cała reszta ludków stoi jak słupy i ewentualnie przytupują sobie jedną nóżką, tudzież machają włoskami.rozjebałeś mnie.
Skoro lubisz tak techno to odpowiedz mi na jedno, ale to zajebiście ważne pytanie:
Co Ty kurwa tu robiszchodzi mi o forum Masterfula.
![]()
jesteś pierdolonym kretynem, nie mam już żadnych wątpliwości
Coś tam było! Człowiek!
- Castor
To akurat mnie nie dziwi. Nie mam problemu z akceptacją tego faktu. Ale dziwi mnie że na tym forum ludzie bronią tezy że koncerty techno są lepsze o koncertów metalowych, albo że muzyka techno jest lepiej wypada na koncertach niż metal.Alsvartr pisze:Dziwi Cię że nie wszyscy mają łeb z betonu i nie pałuja się tylko nad metalem/metalowymi koncertami/ciuchami w stylu metalowym/czymkowliek co jest związane z metalem?Castor pisze:powiem Ci tylko tyle, że dla mnie, nie wiem jak dla ciebie, bardziej kontrowersyjną tezą jest taka w której wyżej stawia się "koncerty" techno nad koncertami metalowymi. A w ogóle to dziwi mnie fakt, że na forum poświęconej muzyce metalowej muszę kogokolwiek przekonywać, że tak nie jest.
a w którym miejscu napisałem że Longinus696 jest miłośnikiem techno?empir pisze:Ja pierdole. Przecież longinus napisał że uważaNie trzeba studiów i 5 fakultetów aby zrozumieć iż nie oznacza to od razu iż ktoś jest miłośnikiem techno.longinus696 pisze:jest to muzyka być może bardziej predystynowana do odbioru na żywca niż na przykład taki metal
Castor zmień dilera.
także to Ty empir powinieneś zmienić dilera
Morbid, znając Twoje możliwości, spokojnie znajdziesz to na wyprzedaży w Media Markt po 9,90 zł za sztukę.Skaut pisze:a tak, z tych bardziej śmiesznych niż żenujących:
boroowa pisze:zależy jaką cenę przykleiszmorbid pisze:a Marduk-obedience i heres no peace po ile stoi???![]()