Noworoczne postanowienia

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: Noworoczne postanowienia

28-12-2016, 10:46

Wgłębić się zdecydowanie mocniej w świat muzyki elektronicznej bo ciągnie mnie mocno w te rejony a wiedzę mam tylko powierzchowną, uzupełnić kolekcję filmową o takie monumenty i postacie jak Arnold, Bruce, Sylwek, Clint i masę innych.

Ograniczyć palenie, picie i prowadzić bardziej ustabilizowany tryb życia.
Jak się sytuacja rzeczywiście przedstawia.

https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU&t=1655s
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

28-12-2016, 10:47

Triceratops pisze: ale takie czytanie do snu gowno warte, bo ani sie naczytasz ani wyspisz.
Popieram. Niestety w obecnym trybie życia nie pozostaje mi nic innego ;(.
Heretyk

28-12-2016, 10:49

Triceratops pisze: Tez kurwa mam takie postanowienie, wkurwia mnie, ze sterta rosnie zamiast malec. Jedna dziennie marzenie, na razie wychodzi mi jedna na tydzien, ale takie czytanie do snu gowno warte, bo ani sie naczytasz ani wyspisz.
czyli 50 rocznie. to i tak zajebiście, można pogratulować. a w okresie tej jednej dziennie byłem bez pracy i tylko z tego względu mi się udało. mając robotę i, nie daj boże, jeszcze rodzinę na głowie, nie ma w ogóle takiej opcji
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-12-2016, 10:53

Tylko, wiesz te jebane naukowe cegly o kwantach, biologii i kosmosie to powinno sie czytac naraz. A tak urywanie godzin przed snem, to pod koniec nie pamietam o czym byl poczatek :) Chuj nie czytanie, wlasciwie to odhaczanie wzrokiem.
woodpecker from space
Heretyk

28-12-2016, 10:56

Triceratops pisze:Tylko, wiesz te jebane naukowe cegly o kwantach, biologii i kosmosie to powinno sie czytac naraz. A tak urywanie godzin przed snem, to pod koniec nie pamietam o czym byl poczatek :) Chuj nie czytanie, wlasciwie to odhaczanie wzrokiem.
prawda, trzeba się koniecznie skoncentrować. i w ogóle tego typu pozycje czytam średnio dwa razy dłużej niż przykładowo jakiś kryminał czy horror w bo ich przypadku to można praktycznie myslenie wyłączyć, to się "samo" czyta :)
Awatar użytkownika
Ascetic

Re: Świąteczno noworoczne postanowienie

28-12-2016, 10:56

Triceratops pisze:
Ascetic pisze: ja tam nie widzę podjętego wyzwania
misiek, 50 pln nie robi różnicy jak się domyślasz. (wczoraj na ten przykład przepiłem 2 razy tyle)
tu chodzi o zasady
cwaniaczysz i tyle.
Dobra, nie nadymaj sie tak, bo pekniesz mistrzu, Nie widze nigdzie zadnego cwaniaczenia tylko jakies zalosne proby wycofania sie z sytuacji.
Temat skonczony :D
nie zachowuj się jak przysłowiowa "baba"
z początkiem grudnia się przypominam

możemy sobie tak udowadniać, a ja się bardzo cieszę, że jesteś zainteresowany. zupełnie poważnie piszę. jesteśmy w kontakcie.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

28-12-2016, 10:58

tomaszm pisze:Wgłębić się zdecydowanie mocniej w świat muzyki elektronicznej bo ciągnie mnie mocno w te rejony a wiedzę mam tylko powierzchowną, uzupełnić kolekcję filmową o takie monumenty i postacie jak Arnold, Bruce, Sylwek, Clint i masę innych.

da się? ;-)
lys på slutten av lys
tomaszm

28-12-2016, 10:58

Triceratops pisze:
Ascetic pisze:dobra ja też mam noworoczne postanowienie
zero alko (dzisiaj i jutro i w sylwestra planuję się centralnie najebać. później tylko z wyjątkiem koncertów. spotkaniem z kumplami z dawnej roboty. wypadami na parking. jakimiś okazjonalnymi sytuacjami, zupełnie nieważnymi. żonie też nie odmówię jak poprosi. jak się jakieś alko do mnie uśmiechnie w sklepie pewnie też zrobię mały/ maciupeńki wyjątek)
taki fitnesiak ze mnie będzie
uda się?
widziales to?

http://masterful-magazine.com/forum/vie ... A#p1360176" onclick="window.open(this.href);return false;
Triceps a jak u Ciebie forma z tym/tego no ..z pukankiem:D?

Jeśli to nie tajemnica to zapytam, masz partnerkę na stałe w końcu czy pierdolisz monogamię w końcu sport to zdrowie:D?

tomaszm

28-12-2016, 11:05

Ascetic pisze:
tomaszm pisze:Wgłębić się zdecydowanie mocniej w świat muzyki elektronicznej bo ciągnie mnie mocno w te rejony a wiedzę mam tylko powierzchowną, uzupełnić kolekcję filmową o takie monumenty i postacie jak Arnold, Bruce, Sylwek, Clint i masę innych.

da się? ;-)
Hehe to sie okaże, tu nie chodzi o jakieś skrajności ot ograniczyć z 20 papierosów dziennie do załóżmy 5, z wypitej butelczyny do załóżmy 2,3 setek. Takie tam małe restrykcje. I przede wszystkim mniej się stresować, basen nie mniej jak 2 razy w tygodniu i maksymalnie ograniczyć gównożarcie.

Awatar użytkownika
Triceratops

28-12-2016, 11:06

Ascetic pisze:
Triceratops pisze:
Ascetic pisze: ja tam nie widzę podjętego wyzwania
misiek, 50 pln nie robi różnicy jak się domyślasz. (wczoraj na ten przykład przepiłem 2 razy tyle)
tu chodzi o zasady
cwaniaczysz i tyle.
Dobra, nie nadymaj sie tak, bo pekniesz mistrzu, Nie widze nigdzie zadnego cwaniaczenia tylko jakies zalosne proby wycofania sie z sytuacji.
Temat skonczony :D

możemy sobie tak udowadniać, a ja się bardzo cieszę, że jesteś zainteresowany. zupełnie poważnie piszę. jesteśmy w kontakcie.
A ze wczesniej bylem to cie nie cieszylo? Myslisz, ze jak przesuniesz z maja na grudzien to cie te pare miesiecy uratuje, bo co, soczek bedziesz bil? Z tego wszystkiego wnioskuje, ze na razie to jeszcze nie zaczales nic w tym kierunku, a zapytanie rzucilem ot tak z ciekawosci, czy musial bym sobie plan nieco zmodyfikowac w strone wytrzymalosci, bo drazek robie regularnie od dawna. Ale papieru nie spisalismy u tomasza z umowa sie okazuje :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

28-12-2016, 11:12

Triceratops pisze:
Ascetic pisze:

A ze wczesniej bylem to cie nie cieszylo? Myslisz, ze jak przesuniesz z maja na grudzien to cie te pare miesiecy uratuje, bo co, soczek bedziesz bil? Z tego wszystkiego wnioskuje, ze na razie to jeszcze nie zaczales nic w tym kierunku, a zapytanie rzucilem ot tak z ciekawosci, czy musial bym sobie plan nieco zmodyfikowac w strone wytrzymalosci, bo drazek robie regularnie od dawna. Ale papieru nie spisalismy u tomasza z umowa sie okazuje :D

dalej nie jest spisane ;-) czelenż, tyle, że jaki?
napisz też coś o wadze, bo to robi różnice, jak doskonale wiesz, inaczej jest przy 60 a inaczej przy 120
poza tym nie robisz serii 30/30 na raz. nie kłam ;-) chyba, że z godzinnym przerwami.

(ponawiam próbę przejścia na PM, zakładam, że jebie towarzystwo ta akcja)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

28-12-2016, 11:17

tomaszm pisze:
Ascetic pisze:

da się? ;-)
Hehe to sie okaże, tu nie chodzi o jakieś skrajności ot ograniczyć z 20 papierosów dziennie do załóżmy 5, z wypitej butelczyny do załóżmy 2,3 setek. Takie tam małe restrykcje. I przede wszystkim mniej się stresować, basen nie mniej jak 2 razy w tygodniu i maksymalnie ograniczyć gównożarcie.
czego Ci życzę ;-)
lys på slutten av lys
tomaszm

28-12-2016, 11:48

Będzie trudno, świat sie składa z samych pokus:)

[youtube][/youtube]

Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

28-12-2016, 16:58

Ascetic pisze:
Triceratops pisze:
Ascetic pisze:

dalej nie jest spisane ;-) czelenż, tyle, że jaki?
napisz też coś o wadze, bo to robi różnice, jak doskonale wiesz, inaczej jest przy 60 a inaczej przy 120
poza tym nie robisz serii 30/30 na raz. nie kłam ;-) chyba, że z godzinnym przerwami.

(ponawiam próbę przejścia na PM, zakładam, że jebie towarzystwo ta akcja)

nie, czemu. ja tam czytam z zaciekawieniem:)
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

28-12-2016, 17:20

Standardowo, zamierzam ograniczyć palenie i spożycie alko pod postacią piwa. To drugie jest dość łatwe, to pierwsze... Patrzę w lustro i wiem, że będzie ciężko.

Aaa, no i odpowiedź na postulaty tworzenia kolejnego getta:
knaar pisze:popieram, piszcie w niemetalowych działach o innych gatunkach
Nie
Nie
Nie
Nie
Nie

A tak w ogóle, piszcie takie propozycje we właściwych wątkach, a nie niszczycie czystość tematu o postanowieniach noworocznych :D
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Ascetic

28-12-2016, 17:35

pr0metheus pisze: nie, czemu. ja tam czytam z zaciekawieniem:)
P.
pewnie poczytasz ;-) będzie się sączyło i babrało jak znam życie ;-)
póki co Triceps ma w dupie moje PM'ki
"kóltróra", k'mać ;-)
lys på slutten av lys
BOLEK
weteran forumowych bitew

28-12-2016, 19:00

dziwnie znikają posty czyżby cenzura kol modelatorzy
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
Triceratops

28-12-2016, 19:09

Ascetic pisze:
pr0metheus pisze: nie, czemu. ja tam czytam z zaciekawieniem:)
P.
pewnie poczytasz ;-) będzie się sączyło i babrało jak znam życie ;-)
póki co Triceps ma w dupie moje PM'ki
"kóltróra", k'mać ;-)
Zbyt jestes spiety i sie glupio tlumaczysz, ze zwyklej propozycji zrobiles jakas przedziwna sprawe, w ktorej cwaniaczylem, bo nie spisalismy zadnej umowy przedwstepnej i nasz tomasz jej notarialnie nie potwierdzil :D Nie pamietasz, (bo nie chce ci sie doczytac?) jaki challenge zaproponowales, bo przeciez to ile zrobilem danego dnia nachwytem i podchwytem nie ma jakiegos realnego przelozenia na wynik tego challengu, ktory zartobliwie zaproponowales a ja sie na niego zgodzilem :D A z wiecznie spietymi ludzmi nie lubie sie zadawac za bardzo, forum to tylko zabawa ;)
woodpecker from space
PureHate
weteran forumowych bitew

28-12-2016, 19:22

Moje postanowienie to w nowym roku kupować więcej nowości a duuużo mniej rarów na które w tym roku poszedł majątek a z braku czasu niektóre wysłuchałem po razie.Skupiając się na rarytasach i ciekawych wydawnictwach z lat 80/90 przeleciała mi koło nosa płyta Paradise Lost z 2015 roku SIC doskonała płyta !

A tak w ogóle trzeba by przystopować z kolekcją.Nie mam gdzie tego powoli układać.W przyszłym roku może jak uda się coś odłożyć to w końcu pojadę tam gdzie się wybieram od 5 lat. Chociaż to pewnie wyjdzie w praniu.
aniola
weteran forumowych bitew

28-12-2016, 19:46

Nie czytania o 1 wydaniach:)))))))
ODPOWIEDZ