kilka dni temu zaprzyjaźniłem się z takim jednym (darowałem mu życie) a ten chuj sprowadził całą rodzinę
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
bierz szwajcara, doskonale sa do rodzin z dziecmi, a owczarki teraz juz praktycznie wszystkie maja problemy z tylnymi stawamikrz63 pisze:Jak się przeprowadzę to planuję z żona właśnie berneńczyka bądź owczarka niemieckiego. Chciaż znając życie skończy się znów tak, że będzie sznaucer olbrzym. Tylko jak zakazali obcinania uszu i ogonów to sznaucery nie mają już takiego wyglądu.
jak lubisz się ośmieszać, to twoja sprawa. ;-)Bambi pisze:Ja lubię, są totalnie obciachowe i mają zajebiście idiotyczny wygląd!
prawda, dysplazja stawu biodrowego u tej razy jest dosc czesta. niektorzy hodowcy daza do wykluczenia psow, ktore sa obciazone genetycznie, ale nie zawsze sie to udaje.Analripper pisze:owczarki teraz juz praktycznie wszystkie maja problemy z tylnymi stawami
Też nie przepadam, ale ostatnio siostrzenica mojej żony dostała takiego małego knypa i polubiłem go (a własciwie to ją). Głupie to starsznie. Nie wiem czy wszystkie te ratlerki tak się zachowują, ale ten ma ewidentnie adhd. Skacze i szcza jednocześnie. Może kiedyś go nagram i wrzucę tutaj jakiś filmik:)krz63 pisze:Nie lubię małych psów