Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
535
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Ja nigdy nie byłem na siłowni i się nie wybieram ale... rozumiem narzekających na zamknięcie tych przybytków. Dzisiejsze apartamenty nie pozwalają wstawić kuwety dla kota, a co dopiero ławeczki i sztangi. Nie każdy dysponuje przestronnym luksusowym strychem. Choćby nieocieplonym.
- immortal69
- w mackach Zła
No mnie ten covid właśnie zmusił do małej inwestycji we własny sprzęt. Kupiłem używany zestaw i pompuję w garażu. Z plusów takiego rozwiązania to to że nie ma teraz wymówek i czas treningu przychodzi i trzeba rzeźbić 
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bynajmniej, kolega mocny uświadomił mi, że nie potrzebuję specjalnej gruszki do boksu, by walić gruchę
Find your flow
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Bardzo słusznie, takie nienapompowane koła to śmierć na drodze
Find your flow
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Kupiłem już w lutym zeszłego roku orbitreka używkę i działam.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
oczywiście, że tak.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-01-2021, 08:45Kluby sportowe są otwarte. Ja też chodzę na zajęcia z boksu i są grupy.maciek z klanu pisze: ↑28-01-2021, 06:59Dziwne z tymi basenami. W Katowicach np w Monopolu są zajęcia dla rodziców z dziećmi. A dorośli normalnie nie mogą popływać. Nie kumam tego.
dajesz zdjęcie. najlepiej z podstawówki. płacisz 60 pln za wyrobienie karty zawodniczej, a tak po prawdzie dopisanie do polskiego związku karate, jak nie byłeś dopisany i uczęszczasz na zajęcia. np. jako kadra seniorów wilanowa w występach miejskich. wiadomo jakich.
proste?
proste.
a jak ktoś doczyta np. z emilewicz to będzie wiedział, że po prostu nie dopatrzyła, albo klub narciarski był mocno niezorganizowany.
reasumując. dla chcącego nic trudnego.
-
535
No i teraz mi powiedz po chuj ta cała fikcja? Przecież to jest działanie przeciwko zdrowiu obywateli w ramach rzekomej walki o ich zdrowie. Czysty kretymizm jak w tym filmie z letigimacją i wejściem na plażę.Wacław pisze: ↑28-01-2021, 09:56oczywiście, że tak.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-01-2021, 08:45Kluby sportowe są otwarte. Ja też chodzę na zajęcia z boksu i są grupy.maciek z klanu pisze: ↑28-01-2021, 06:59Dziwne z tymi basenami. W Katowicach np w Monopolu są zajęcia dla rodziców z dziećmi. A dorośli normalnie nie mogą popływać. Nie kumam tego.
dajesz zdjęcie. najlepiej z podstawówki. płacisz 60 pln za wyrobienie karty zawodniczej, a tak po prawdzie dopisanie do polskiego związku karate, jak nie byłeś dopisany i uczęszczasz na zajęcia. np. jako kadra seniorów wilanowa w występach miejskich. wiadomo jakich.
proste?
proste.
a jak ktoś doczyta np. z emilewicz to będzie wiedział, że po prostu nie dopatrzyła, albo klub narciarski był mocno niezorganizowany.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
haha. tu są niezłe kozaki xD
sporo też mitomanów. jeden wypisuje, że nie ma smartfona, a zamieszcza zdjęcia na forum. zapewne kalkulatorem. pakować też pewnie pakuje. wiadomo co w co. takie tu historie mają miejsce.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a to jakby inna sprawa.535 pisze: ↑28-01-2021, 10:01No i teraz mi powiedz po chuj ta cała fikcja? Przecież to jest działanie przeciwko zdrowiu obywateli w ramach rzekomej walki o ich zdrowie. Czysty kretymizm jak w tym filmie z letigimacją i wejściem na plażę.Wacław pisze: ↑28-01-2021, 09:56oczywiście, że tak.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-01-2021, 08:45
Kluby sportowe są otwarte. Ja też chodzę na zajęcia z boksu i są grupy.
proste?
proste.
zresztą myślę, że to taka przypadłość państwa urzędniczego. wczoraj rozmawiałęm z gościem, którego centrala jest w danii. targa z tego pięknego kraju coś co nam jest aktualnie potrzebne. i mówi, że jak są jakieś mitingi i wychodzi z polskim rozwiązywaniem problemów, to już nawet się nie śmieją, a wychodzą akurat po kawę do ekspresu. to jakiś relikt prlu. urzędas. przepis. obejścia i najścia. bez tego lolak nie potrafi żyć. kwintesencja bycia.
Ostatnio zmieniony 28-01-2021, 10:08 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
-
535
A propos smartfona. Wkurwia mnie do białości pisanie na tym łajnie. Tak wiem rozklepane łapsko betoniarza nadaje się do szufli, a nie do ekskluzywnego urządzenia dla panienek. Przepraszam.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
unikam, ale są czasem tak ciekawe wątki w tym miejscu, że nawet w trakcie srania nie mogę się powstrzymać ....
-
535
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
Hehe nie ma czasu na paletanie sie jak na silce, kiedy wiater i mroz napierdalaja, to faktimmortal69 pisze: ↑28-01-2021, 09:26No mnie ten covid właśnie zmusił do małej inwestycji we własny sprzęt. Kupiłem używany zestaw i pompuję w garażu. Z plusów takiego rozwiązania to to że nie ma teraz wymówek i czas treningu przychodzi i trzeba rzeźbić![]()
woodpecker from space
-
tomaszm
Tak tez funkcjonowałem. Problem jest taki ,że mieszkam na wsi i basen na który uczęszczałem i zapierdalałem 2 razy tygodniu 40 km od miejsca zamieszkania zwyczajnie zamknięto. Po prostu jest zamknięty. Od 28 grudnia.
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
- Triceratops
Na orbitrekach dzialaja ludzie mlodzi, ambitni i ukierunkowani na sukces. Dzialanie orbitreka jest wielopoziomowe - od wzmacniania miesni posturalnych, poprawiania wydolnosci tlenowej, po wzmacnianie pewnosci siebie i rozwijanie odruchow pedalowania w kazdych okolicznosciach.
Trener Jarzombek
woodpecker from space
- Medard
HeheTriceratops pisze: ↑28-01-2021, 12:41Na orbitrekach dzialaja ludzie mlodzi, ambitni i ukierunkowani na sukces. Dzialanie orbitreka jest wielopoziomowe - od wzmacniania miesni posturalnych, poprawiania wydolnosci tlenowej, po wzmacnianie pewnosci siebie i rozwijanie odruchow pedalowania w kazdych okolicznosciach.
Trener Jarzombek
Wyjaśnienie jest proste, było niedrogo i blisko do przewiezienia.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sybir
Krótki dystans to bardzo istotna informacja, jeśli przewozi się coś na hulajnodze 
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz