ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

08-03-2020, 23:51

Pacjent ty tak na poważnie o kk? Oo
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

09-03-2020, 00:53

Nasum pisze:
Oferma pisze:NBDC to jest zjawisko tak rakowite, że w słusznym wątku. Kolejna próba „prostowania” sceny BM przez ludzi, którzy nie powinni mieć z tym nic wspólnego. Do sracza.

Cóż to takiego kryje się pod tym skrótem NBDC ?
Neckbeard Deathcamp. Odradzam sprawdzanie co to jest
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-03-2020, 07:53

maciek z klanu pisze:Pacjent ty tak na poważnie o kk? Oo
Maćku, a masz jakieś wątpliwości po tylu latach jego polityczno-religijnej agitacji w tym miejscu?
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

12-03-2020, 09:07

https://fakty.interia.pl/raporty/raport ... Id,4375787

"Byłoby bluźnierstwem myślenie, że ciało i krew Chrystusa może przenieść jakąkolwiek chorobę lub wirusa"

Niemalże jak u nas. Tego typu debilami z miejsca powinna zajmować się prokuratura; to nic innego, jak podżeganie do narażenia życia i zdrowia innych na skalę masową.
Ostatnio zmieniony 12-03-2020, 09:50 przez Plagueis, łącznie zmieniany 1 raz.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Hatefire

12-03-2020, 09:41

Plagueis pisze:[Niemalże jak u nas. Tego typu debilami z miejsca powinna zajmować się prokuratura; to nic innego, jak podżeganie do narażenia życia i zdrowia innych na skalę masową.
Dziadek pisze:Zawsze mówiłem, że trzeba ich było do lasu, póki jeszcze czas, a nie.
;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

12-03-2020, 11:55

Plagueis pisze: Niemalże jak u nas. Tego typu debilami z miejsca powinna zajmować się prokuratura; to nic innego, jak podżeganie do narażenia życia i zdrowia innych na skalę masową.
Niestety w tym kraju żaden polityk nie odważy się zrobić następnego, oczywistego kroku: czyli po prostu na siłę wszystkie świątynie zamknąć. Ciekawe, czy nie wymagałoby to zawieszenia/zerwania konkordatu?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

12-03-2020, 11:56

Plagueis pisze:https://fakty.interia.pl/raporty/raport ... Id,4375787

"Byłoby bluźnierstwem myślenie, że ciało i krew Chrystusa może przenieść jakąkolwiek chorobę lub wirusa"

Niemalże jak u nas. Tego typu debilami z miejsca powinna zajmować się prokuratura; to nic innego, jak podżeganie do narażenia życia i zdrowia innych na skalę masową.
U nas masz kościelnych hierarchów albo katodzbanów pokroju Gowina.

https://tvn24.pl/polska/koronawirus-w-p ... al-4347003" onclick="window.open(this.href);return false;

To ten sam poziom umysłowego spierdolenia.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Ascetic

12-03-2020, 12:08

Lukass pisze:
Plagueis pisze: Niemalże jak u nas. Tego typu debilami z miejsca powinna zajmować się prokuratura; to nic innego, jak podżeganie do narażenia życia i zdrowia innych na skalę masową.
Niestety w tym kraju żaden polityk nie odważy się zrobić następnego, oczywistego kroku: czyli po prostu na siłę wszystkie świątynie zamknąć. Ciekawe, czy nie wymagałoby to zawieszenia/zerwania konkordatu?
to chyba jednak dobrze. dla tych do których jeszcze nie dotarło kto z kim to teraz ma okazję <w sytuacji kryzysowej> to dostrzec. przecież na końcu i tak zostanie to im wytknięte. niech brną.
Poro
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

12-03-2020, 12:18

^ W takim ujęciu zgoda. Przy czym nie spodziewam się wcale nadmiernej refleksji na ten temat. Ale wiesz, troszeczkę mnie to wkurwia, że generalnie część ludzi się stara. Wcale nie widzę na razie hord młodzieży na ulicach (może kwestia chujowej pogody). Jak człowiek mówi, że chce iść w weekend na picie, to go zaraz ktoś zjebie, że głupi i nieodpowiedzialny. Ale do kościółka w kilka setek? Spoko. Skropimy się wodą, odklepiemy wierszyki, zjemy ciasteczko i przecież wiadomo, że nic nam nie może się stać, bo panbuk nas ochroni. A później polezie taki do metra/autobusu, czy do sklepu. I jeszcze się kurwa obrażają, jak się im powie, że w tym zakresie to w gruncie rzeczy cała ta ich wiara w niczym nie różni się od dowolnych afrykańskich czarów-marów. Szaman okadzi dymem i będzie git.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

12-03-2020, 12:27

Lukass pisze:^ W takim ujęciu zgoda. Przy czym nie spodziewam się wcale nadmiernej refleksji na ten temat. Ale wiesz, troszeczkę mnie to wkurwia, że generalnie część ludzi się stara. Wcale nie widzę na razie hord młodzieży na ulicach (może kwestia chujowej pogody). Jak człowiek mówi, że chce iść w weekend na picie, to go zaraz ktoś zjebie, że głupi i nieodpowiedzialny. Ale do kościółka w kilka setek? Spoko. Skropimy się wodą, odklepiemy wierszyki, zjemy ciasteczko i przecież wiadomo, że nic nam nie może się stać, bo panbuk nas ochroni. A później polezie taki do metra/autobusu, czy do sklepu. I jeszcze się kurwa obrażają, jak się im powie, że w tym zakresie to w gruncie rzeczy cała ta ich wiara w niczym nie różni się od dowolnych afrykańskich czarów-marów. Szaman okadzi dymem i będzie git.
jak czytam każdego dnia, że ktoś spierdala z kwarantanny i trzeba go gonić po stacjach benzynowych to nie mam nadziei. wiesz, takie rozumienie wolności: „co ja nie mogę?” „wszystko mogę”. zreszta sam pewnie widziałeś wpisy korwinowcow po uchwaleniu ustawy. od razu głosy, że stan wojenny. a jakby mieli jak w Czechach, a tak być powinno to by się dopiero posrali. że się im wolność odbiera.
Awatar użytkownika
Sybir

12-03-2020, 12:29

Na stację benzynową to jeszcze nic - pewne duńskie małżeństwo uciekło z kwarantanny (ich syn jest chory) na Maderę :D

https://www.portugalresident.com/danish ... -them-out/" onclick="window.open(this.href);return false;
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

12-03-2020, 12:32

Sybir pisze:Na stację benzynową to jeszcze nic - pewne duńskie małżeństwo uciekło z kwarantanny (ich syn jest chory) na Maderę :D
a to to ja akurat rozumiem -;) moja małżowina mnie urabia, że może jednak. roboty ni ma, hotel na 2 tygodnie, a jak nas nie wypuszcza jak tych teraz z cypru to i 3 -:) waham się
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

12-03-2020, 13:08

Na Maderę? Fajnie. Pogoda na pewno lepsza. Przed chwilą wiatr mi drzewo za oknem położył.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

12-03-2020, 16:37

Ascetic pisze:
Lukass pisze:
to chyba jednak dobrze. dla tych do których jeszcze nie dotarło kto z kim to teraz ma okazję <w sytuacji kryzysowej> to dostrzec. przecież na końcu i tak zostanie to im wytknięte. niech brną.
Jakieś plusy wszak muszą być.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Ascetic

12-03-2020, 16:50

Lukass pisze:Na Maderę? Fajnie. Pogoda na pewno lepsza. Przed chwilą wiatr mi drzewo za oknem położył.
jest na etapie: "gdzie polecieć i może jednak wrócić. nie za szybko, ale jednak". szuka. ryje. i przynudza*. ja na pewno zostaje. nie przepadam za wyrzucaniem z hoteli i nocowaniem na lotniskach. poza tym już i tak na janusza-foliarza z tymi zapasami wyszedłem. sprawa rozwojowa. ale taniość kusi.nie mnie. ja preferuję sianie defetyzmu, paniki, złych emocji i jeszcze raz paniki. a właśnie jak tam? pomorskie dalej "wolne miasto"? dalej niegościnni jesteście dla wiruska? ;-)

* dzisiaj mówię. "rok siedzenia na dupie < a to miał być rok wyjazdów (taka odmiana ;_))> to wjeżdżają te dwa koty na kwadrat. ale nie. słyszę "a co będą jadły?" i kij. nie chce mi się spinać, ale to byłby dobry moment na zapełnienie pustki. mam też czas wolny coby je przyuczyć do lania tam gdzie mają lać itd. itp. ale nie ... taniość kusi.
Poro
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

12-03-2020, 17:23

^ Ha, prawie nikogo nie badają, to i nadal wolne. Ale wiadomo na pewno, że jest trochę ludzi na kwarantannie, trochę mniej na obserwacji tu i tam. Nie ma wiruska i już :D

Ja pierdolę. Jutro jeszcze muszę do roboty skoczyć, a później to już chyba wersja więzienna będzie.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Ascetic

12-03-2020, 17:30

Lukass pisze:^ Ha, prawie nikogo nie badają, to i nadal wolne. Ale wiadomo na pewno, że jest trochę ludzi na kwarantannie, trochę mniej na obserwacji tu i tam. Nie ma wiruska i już :D

Ja pierdolę. Jutro jeszcze muszę do roboty skoczyć, a później to już chyba wersja więzienna będzie.
i to jest bardzo dobra metoda.
się uwzięli na te testy i się burdel zrobił.
a taki spokój był.
Poro
535

13-03-2020, 20:34

Tymczasem w kraju z gówna, cwaniakowanie nadal trwa. Co prawda w szpitalach sprzętu brak, ale sympatyczni młodzi ludzie, uprawiający jeden za najbardziej niszowych sportów świata, wożą dupy rządowym samolotem. Pozorant na każdym kroku chce przytulić kilka punktów. Fajny gość z tego Jędrka. Król się bawi, złotem płaci. Naszym złotem.

Norwescy dziennikarze opisali, że w czwartek po południu ekipa Polski nie wiedziała, co ma ze sobą zrobić i jak długo pozostanie w Norwegii, ponieważ Raw Air miał zakończyć się dopiero w niedzielę i bilety lotnicze wystawione zostały na poniedziałek.

"Adam Małysz, polska legenda skoków, który jest obecnie dyrektorem ds. skoków w Polskim Związku Narciarskim, chciał natychmiast opuścić Norwegię sparaliżowaną przez koronawirusa. Poprosił więc prezydenta Polski o pomoc i natychmiast ją otrzymał. Prezydent nie zastanawiał się i od razu wysłał do Trondheim swój samolot” - podkreśliła z szacunkiem i zdumieniem NRK.

„Prezydencki transport” opisały też inne media zwracając uwagę na fakt, że bardzo bogata Norwegia jest jednym z nielicznych krajów świata, który nie posiada samolotów rządowych. Król i premier latają samolotami rejsowymi i dopiero w specjalnych sytuacjach wynajmowane lub czarterowane są samoloty od firm prywatnych.

„Wiele ekip miało problemy z wyjazdem z Norwegii, lecz po Adama Małysza i jego skoczków przyleciał samolot samego prezydenta. To naprawdę wielka rzecz” - skomentowała NRK.
Nasum

13-03-2020, 20:39

Sybir pisze:Na stację benzynową to jeszcze nic - pewne duńskie małżeństwo uciekło z kwarantanny (ich syn jest chory) na Maderę :D

https://www.portugalresident.com/danish ... -them-out/" onclick="window.open(this.href);return false;

To już trzeba być naprawdę spierdolonym umysłowo.
Awatar użytkownika
Ascetic

13-03-2020, 20:40

535 pisze:Tymczasem w kraju z gówna, cwaniakowanie nadal trwa. Co prawda w szpitalach sprzętu brak, ale sympatyczni młodzi ludzie, uprawiający jeden za najbardziej niszowych sportów świata, wożą dupy rządowym samolotem. Pozorant na każdym kroku chce przytulić kilka punktów. Fajny gość z tego Jędrka. Król się bawi, złotem płaci. Naszym złotem.

Norwescy dziennikarze opisali, że w czwartek po południu ekipa Polski nie wiedziała, co ma ze sobą zrobić i jak długo pozostanie w Norwegii, ponieważ Raw Air miał zakończyć się dopiero w niedzielę i bilety lotnicze wystawione zostały na poniedziałek.

"Adam Małysz, polska legenda skoków, który jest obecnie dyrektorem ds. skoków w Polskim Związku Narciarskim, chciał natychmiast opuścić Norwegię sparaliżowaną przez koronawirusa. Poprosił więc prezydenta Polski o pomoc i natychmiast ją otrzymał. Prezydent nie zastanawiał się i od razu wysłał do Trondheim swój samolot” - podkreśliła z szacunkiem i zdumieniem NRK.

„Prezydencki transport” opisały też inne media zwracając uwagę na fakt, że bardzo bogata Norwegia jest jednym z nielicznych krajów świata, który nie posiada samolotów rządowych. Król i premier latają samolotami rejsowymi i dopiero w specjalnych sytuacjach wynajmowane lub czarterowane są samoloty od firm prywatnych.

„Wiele ekip miało problemy z wyjazdem z Norwegii, lecz po Adama Małysza i jego skoczków przyleciał samolot samego prezydenta. To naprawdę wielka rzecz” - skomentowała NRK.
dziwne, że zenka nie było na pokładzie.

idź pan w uj. zawsze mówiłem, że to sport januszy i elektoratu na klęczkach.

tvp> disco polo. skoki. teleturnieje dla dałnów. a od dziś pewnie w prajm tajmie msze-online. bo pewnie taki dil był. nie całujecie krzyża a łopińskiemu nabijajcie oglądalność. ciekawe co na to rydzyk?
Poro
ODPOWIEDZ