Kłopoty ze zdrowiem

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: Kłopoty ze zdrowiem

28-08-2022, 14:47

Maciek tu masz wszystkie trzy specyfiki ,które po prostu w moim przypadku odmieniły mi życie. Vivomixx na czco z rana rozpuszczasz w wodzie mineralnej(nie może być gazowana bądż też ciepła). Tylko w saszetkach. Co drugi dzień .Z suplementacji trimesan i rutiver . Raz dziennie mędzy posiłkami.

Obrazek

Tu vivomixx najtaniej na internecie- zywe 450 milardów kultur bakterii. Nie ma mocniej.
https://www.drogeriaolmed.pl/produkt/vi ... gK4qfD_BwE

Samopoczucie - level extra. Cały brzuch zrzuciłem, narmalny stolec, samopoczucie rewelacja. Wszystko siedzi w brzuchu, W wieku 36 lat nie mogła moja luba zaciążyć ,bo jakies bakteryjne gówno mi się przypałetało. Prawie rok czasu Meh nawet nazwijmy to męskie sprawy w postaci erakcji miałem zaburzone ,bo jelita nie pracowały jak powinny.
tomaszm

09-10-2022, 15:57

12 kilogramów w ciągu roku poszło w piździeć. Wódkę lubię tak samo, tłuste żarcie- właściwie nic się nie zmieniło. Trafiałem na właściwego lekarza- pytam- Panie pływam 4 godziny w tygodniu, ciągle coś robie kurwa nie potrafię schudnąć. Jestem załamany. Do tego syfy na ryju robią mi się co jakiś czas jak u dojrzewającego nastolatka. Co jest nie tak?

Zbadał , prześwietlił- Panie Tomku syf macie w jelitach- w/w kuracja odmieniła mi po prostu życie. Z vovimixu nigdy w życiu nie zrezygnuje. Te dwie kuracje 2 razy w miesiący robią cuda. A samopoczucie...........kurwa panie po litrze gorzały latam jak skowronek. Nie ma stanów lękowych, kac na poziomie praktycznie minimalnym, waga sama schodzi.... nosz kurwa jebany kosmos.

A miałem po dobrym chlaniu jakieś krwiste stolce, chujowa kondycja psychiczna blablabla było tego mnóstwo.

Ktoś powie 250 zł drogo jak na miesiąc. chuja tam ile pieniędzy wydaje się na niezdrowe żarcie i inne gówna. To są pieniądze warte wszystkiego. Byłem w piżdzieć sceptykiem i pomyśleć ,że wszystko zalega w naszych flakach-- nawet takie kwestie jak waga, wygląd cery, samopoczucie...

NIe wspominam o erakcji która na dwa lata utraciłem przez gówniane prowadzenie sie, stres itd. Teraz to jest kwestia podmuchu wiatrem i stoi na baczność. Pomyśleć ,że wszystko to siedzi w flakach,
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

09-10-2022, 19:00

Ja schudłem 10kg w pół roku. Tylko dieta. 5 posiłków dziennie i pilnowanie kalorii. Ale w jelita to mi chyba nikt jeszcze nie zaglądał.
tomaszm

09-10-2022, 19:07

Tam się wszystko zaczyna. Serio.

Całe zycie smarowałem się jakimiś gównianymi maściami na trądzik a chłop w sensie lekarz mnie uświadomił ,że to wszystko kwestia flaków. Sama Kolonoskopia nie boli. Ja tam miałem bez znieczulenia i przeżyłem. A niezła pizda jestem w takich tematach:)
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-10-2022, 19:33

tomaszm pisze:

Całe zycie smarowałem się jakimiś gównianymi maściami na trądzik a chłop w sensie lekarz mnie uświadomił ,że to wszystko kwestia flaków. Sama Kolonoskopia nie boli. Ja tam miałem bez znieczulenia i przeżyłem. A niezła pizda jestem w takich tematach:)
To zależy jak masz ułożone flaki. Znam takich, którzy przeżyli to bardzo ciężko.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
tomaszm

09-10-2022, 19:41

Tak szczerze przed kolonoskopia wypiłem 2 setki żeby się nie stresować i rozluźnić. Możliwe też, że ułożenie flaków zrobiło robotę. Ja na widok igły z strzykawka tracę przytomność. Naprawdę.

Jak opuściłem oddział covidowy w Rybniku to się kumpel śmiał że cały zespół lekarski klaskał, bo tak stekalem po nocach, że nikt nie spał i że co chwilę umieram. Mimo przyjęcia dawek leków uspokajajacych, ktore powaliłyby konia. :) straszna ciota jestem i delikates

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

09-10-2022, 19:44

empir pisze:
Ja schudłem 10kg w pół roku. Tylko dieta. 5 posiłków dziennie i pilnowanie kalorii. Ale w jelita to mi chyba nikt jeszcze nie zaglądał.
Na keto kilogramy leciały mi w dół jak pojebane, ale wątroba nie dała rady, za duże obciążenie przy obecnych lekach. Niemniej jeśli ktoś mi powie że nie może schudnąć i nie próbował keto, to znaczy że nie próbował wszystkiego. 1500 i bylem ciągle nasycony
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Triceratops

09-10-2022, 20:17

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Na keto kilogramy leciały mi w dół jak pojebane, ale wątroba nie dała rady,
Nie bardzo rozumiem powyzsze zdanie, moglbys rozjasnic?
woodpecker from space
Pacjent

09-10-2022, 20:35

tomaszm pisze:
09-10-2022, 19:41
Tak szczerze przed kolonoskopia wypiłem 2 setki żeby się nie stresować i rozluźnić. Możliwe też, że ułożenie flaków zrobiło robotę. Ja na widok igły z strzykawka tracę przytomność. Naprawdę.

Jak opuściłem oddział covidowy w Rybniku to się kumpel śmiał że cały zespół lekarski klaskał, bo tak stekalem po nocach, że nikt nie spał i że co chwilę umieram. Mimo przyjęcia dawek leków uspokajajacych, ktore powaliłyby konia. :) straszna ciota jestem i delikates
To Ty jesteś hard core skoro na czczo i po kuracji środkiem oczyszczającym jelita walnąłeś dwie setki. :D
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

09-10-2022, 20:45

Triceratops pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Nie
Bonecrusher
rasowy masterfulowicz

09-10-2022, 21:49

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
09-10-2022, 20:45
Triceratops pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Nie
:D
Stay clean! 8)
Awatar użytkownika
Triceratops

09-10-2022, 21:54

Tu sie nie ma z czego smiac, tu trzeba plakac ;)
woodpecker from space
tomaszm

09-10-2022, 21:54

Pacjent pisze:
tomaszm pisze:

To zależy jak masz ułożone flaki. Znam takich, którzy przeżyli to bardzo ciężko.
:D kiedyś jak się za mocno opije wkleję moją kartę pobyty w szpitalu na oddziale covidowym z uwagami lekarza. Brzuch pęknie od śmiechu co tam się znalazło :)

Parę wyrywków:

" pacjent twierdzi ,że jest radcą prawnym i zajmuje się ściganiem lekarzy opowiedzianymi za błędy medyczne. Na zapytanie czy jest zadowolony z dotychczasowej opieki medycznej odpowiada twierdzącą ale zaznacza ,że ma wszystkich na oku

" Pacjent trafił na oddział pod silnym działaniem alkoholu bo jak sam twierdzi musiał coś przyjąć, bo to może być ostatni alkohol w jego życiu "

* Pacjent chodzi po całym oddziale ratunkowym i rozdaje swoje wizytówki z aktywizacją sprzedażową. Próby palenia papierosów w ubikacji zostały udaremnione prze pielęgniarkę oddziałową,

To tylko wyrywek:)

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika
Triceratops

09-10-2022, 22:33

To tylko zostawie tutaj znane slowa pewnego znanego profesora
Obrazek
Niestety dzis mamy takie czasy, ze ludzie swoja glupota zapracowuja ciezko i osobiscie na wlasne choroby. Czasami dostaja klucz do zdrowia, ale zamiast go uzyc zgodnie z przeznaczeniem to uzywaja go do dlubania w zebach, otwierania butelek z piwem albo nawet do bicia much. Dobrej nocy panowie
woodpecker from space
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

09-10-2022, 23:33

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
empir pisze:
Na keto kilogramy leciały mi w dół jak pojebane, ale wątroba nie dała rady, za duże obciążenie przy obecnych lekach. Niemniej jeśli ktoś mi powie że nie może schudnąć i nie próbował keto, to znaczy że nie próbował wszystkiego. 1500 i bylem ciągle nasycony
Nie wiem co to keto (bo chyba nie o ketanol tu chodzi) ale ja mam rozpiskę na ok 2100 kcal
Awatar użytkownika
Żułek

09-10-2022, 23:51

Obrazek

? ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

10-10-2022, 00:13

Jakieś magiczne pigułki?
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

10-10-2022, 00:24

Triceratops pisze:
09-10-2022, 22:33
To tylko zostawie tutaj znane slowa pewnego znanego profesora
Obrazek
Niestety dzis mamy takie czasy, ze ludzie swoja glupota zapracowuja ciezko i osobiscie na wlasne choroby. Czasami dostaja klucz do zdrowia, ale zamiast go uzyc zgodnie z przeznaczeniem to uzywaja go do dlubania w zebach, otwierania butelek z piwem albo nawet do bicia much. Dobrej nocy panowie
To jest właśnie to czego chciałem uniknąć bo doskonale wiadomo jak to będzie wyglądało na 3 ruchy do przodu, ja opiszę problem i powiem że coś co uważasz za zbawienne mi nie pomogło a nawet zaszkodziło, ty odpowiesz że w takim razie musiałem to źle robić i to moja wina. Przerabiane sto razy, widze że w tym przypadku przeskoczyłes od razu do przewidywalnej konkluzji bo wbrew temu co mówisz masz mega wbite w głowę wypracowane wzorce i nie jesteś w stanie w ogóle wziąć pod uwagę, że mogą nie zadziałać, tak samo jak każdy ma wzorce tylko ty masz odwrotne. Nie chcę mi się już bawić w te rozmowy z mistycznym mistrzem który będzie mówił jak żyć, jednocześnie mówiąc że on absolutnie nie z tych co mówią jak żyć.
Awatar użytkownika
Żułek

10-10-2022, 00:43

empir pisze:
10-10-2022, 00:13
Jakieś magiczne pigułki?
nie wiem, strzelam bo Karkas nie napisał co to ;)
akurat na spamie wpadła mi tego reklama więc czemu nie ? :sarcasm1:
ale jak ktoś ma jakieś cuda co się chudnie i nie trzeba się bawić w diety czy jakieś inne wygibasy to ja chetny jestem, pare kilo móglbym w sumie śmiało zrzucić ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Triceratops

11-10-2022, 09:06

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
10-10-2022, 00:24
To jest właśnie to czego chciałem uniknąć bo doskonale wiadomo
Ale to w ogole nie bylo do ciebie, nie jestes pepkiem swiata, ciebie zapytalem tylko o to mityczne keto co to rzekomo watroba na nim nie wyrabia i po twojej odpowiedzi juz wiem, ze bajdurzyles, wiecej z toba nie musze rozmawiac.
woodpecker from space
ODPOWIEDZ