ŻUŻELEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ŻUŻELEK
Jak tak pójdzie to na przyszły mecz nie będzie juniorów
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Wyglada na to ze ROW ma 3 zawodników: Lambert, Milik i Woryna. Ten pierwszy szczególnie zaskoczył in plus. Szczepaniak porażka. Czeka ich ciężki sezon .
Ale zajebisty był mecz Stal- Unia
Pawlicki i Sayfutdinow potwierdzili swoją wartość, Zmarzlik nieco poniżej oczekiwan, tak jak Kasprzak. Ale były niektóre biegi takie, ze palce lizać. Wniosek taki , ze Unia wciaz silna i będzie walczyć o złoto.
Ale zajebisty był mecz Stal- Unia
Pawlicki i Sayfutdinow potwierdzili swoją wartość, Zmarzlik nieco poniżej oczekiwan, tak jak Kasprzak. Ale były niektóre biegi takie, ze palce lizać. Wniosek taki , ze Unia wciaz silna i będzie walczyć o złoto.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- w mackach Zła
Świeżo po obejrzeniu Row - Falubaz, Lambo mvp spotkania. Ciesze się, bo kibicuje chłopakowi o uważam, że z młodych żużlowców to największy talent obok Bewley a ubiegły sezon w pl to wypadek przy pracy i obeznanie nBpolskich lotniskach - w tym zapewne będzie liderem rekinów.
- maciek z klanu
Wiadomo co z Batchelorem? LAMBERT super. Za rok pewnie w Sparcie
- pr0metheus
- maciek z klanu
Właśnie nic nie znalazłem, więc przupuszczam że słabo na treningach, choć nie widziałem go nawet w transmisji. Moze w ogóle nie przyjechał.
- devastator77
Znakomite ściganie w Gorzowie,w Rybniku słabizna,spodziewałem się dobrej jazdy rekinów,a tym czasem myszy pożarły te rekinki do samych ości.
Po co rybniczanom ten toruński piździelec Miedziński?
Po co rybniczanom ten toruński piździelec Miedziński?
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- maciek z klanu
W pierwszym biegu spierdolił że nie przytrzymał krawężnika, w drugim był wolny.. nie ocenialbym jeszcze
- pr0metheus
A ja myśle ze Miedzinski napompowany jak i cały Apator, który zapowiada ze z nikim nie przegra w tym sezonie. Ale może się mylę i Miedziak coś powalczy. Gorzej z młodymi.
Juniorka ROW kompletnie nie przygotowana do sezonu, w sumie stwarzali zagrożenie dla siebie i innych. W dodatku ten rezerwowy Tudzież tez połamany, wiec kadrowo jest duży problem.
Naprawdę chciałbym żeby ROW się utrzymał, ale nie wiem kogo w tej sytuacji miałby przeskoczyć w tabeli...
Juniorka ROW kompletnie nie przygotowana do sezonu, w sumie stwarzali zagrożenie dla siebie i innych. W dodatku ten rezerwowy Tudzież tez połamany, wiec kadrowo jest duży problem.
Naprawdę chciałbym żeby ROW się utrzymał, ale nie wiem kogo w tej sytuacji miałby przeskoczyć w tabeli...
- pr0metheus
jakiz wpierdol dzisiaj zebraly falubazy od wlokniarza na wlasnym torze.
unia tez duzo mocniejsza od sparty , gdzie bewley, fricke nie jada wogole.
jak wroclaw nie wykorzysta okna transferowego i na dodatek zawiesza im maksa to bedzie cieniutko.
unia tez duzo mocniejsza od sparty , gdzie bewley, fricke nie jada wogole.
jak wroclaw nie wykorzysta okna transferowego i na dodatek zawiesza im maksa to bedzie cieniutko.
-
- w mackach Zła
Ok tam oj tam nie zawieszą
W ZG to był gwałt na myszach.
A w Lesznie raczej do przewidzenia ale kilka biegów wybornych np. ostatni i pogoń Janowskiego za Emilem z sukcesem.
A w Lesznie raczej do przewidzenia ale kilka biegów wybornych np. ostatni i pogoń Janowskiego za Emilem z sukcesem.
- pr0metheus
ja mysle ze zawiesza, i to jakos przed play off.
emil nie do zdarcia, leon tez. zmarzlik troche ponizej oczekiwan, podobnie tajski. ciekawe jak artem, pierwszy mecz wyszedl mu nieprzecietnie
emil nie do zdarcia, leon tez. zmarzlik troche ponizej oczekiwan, podobnie tajski. ciekawe jak artem, pierwszy mecz wyszedl mu nieprzecietnie
-
- w mackach Zła
Madsen zdecydowanie jest numerem 1 do tytułu w tym roku, w ogóle nie stracił nic z szybkości względem ubiegłego. Wczoraj bawił się na trasie z rywalami.
Artiom mimo dużego kompletu przed tyg. ( pewnie też maxa dzisiaj) nie jest dla mnie żadnym kandydatem na mistrza. Za miękki. Wyżej stawiam szanse Emila, Doyle'a, Bartka (mimo zadyszki, to dopiero początek) i Taia, i Janowski też pokazuje świetna prędkość.
Artiom mimo dużego kompletu przed tyg. ( pewnie też maxa dzisiaj) nie jest dla mnie żadnym kandydatem na mistrza. Za miękki. Wyżej stawiam szanse Emila, Doyle'a, Bartka (mimo zadyszki, to dopiero początek) i Taia, i Janowski też pokazuje świetna prędkość.
- devastator77
W Zielonej wstyd,kurwa normalnie wstyd,można przegrać ale nie w takim stylu! Powinni ludziską zwrócić kasę za bilety.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- pr0metheus
Najwyższa przegrana falubazu u siebie od 20 lat
Ale prawdziwe fatum wisi nad Rybnikiem. Leviediew właśnie złamał nogę w przegranym meczu w Grudziądzu. Tam niedługo nie będzie miał kto jeździć , więcej stracili zawodników niż rozegrali meczy
Ale prawdziwe fatum wisi nad Rybnikiem. Leviediew właśnie złamał nogę w przegranym meczu w Grudziądzu. Tam niedługo nie będzie miał kto jeździć , więcej stracili zawodników niż rozegrali meczy
-
- w mackach Zła
Lambo przesadził w tym biegu ostatnim, mogli spokojnie dowieźć to 5-1.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Lambert jeździł dla siebie, nie dla drużyny - już w tym biegu, gdzie Buczkowski złapał gumę było to widać. Ale nie wiem czy można mu się dziwić. Przy tej nerwówie jaką oni tam mają i karuzeli kadrowej to cud, że jeszcze chce im się wyjeżdżać. Ogólnie to tam w garażu ROWu musi strasznie wiać chujem. Ten covid i gwarancja utrzymania w ekstralidze spadł im z nieba w tym sezonie. Ale kij prez. Mrozkowi w dupę. Mimo wszystko i tak sporo wyścigów w tym meczu było zaskakująco wyrównanych.
Artiom Łaguta - brawa, nie wiem co on tam za dopalacz ma w silniku.
Artiom Łaguta - brawa, nie wiem co on tam za dopalacz ma w silniku.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- w mackach Zła
Robia wrażenie jego punkty ale już bez wygranego startu był praktycznie bezradny w pierwszej odsłonie 15 biegu. Lambert zawalił i zniszczył im sezon/lebiediewowi. Choć jest też zdecydowanie ich najjaśniejszym ogniwem, fajnie że pokazuje swój wielki potencjał po słabszym ubiegłym sezonie.
- pr0metheus
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Nie klepneli tego ostatecznie? W kwietniu jeszcze było to przedstawiane jako mocno prawdopodobne. Ale to zdecydowanie lepiej oczywiście.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.