Lucek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: Lucek
jestem zdecydowany. jak nie przywrócą Lucjana + Wilka spierdalam stąd. no chyba że nicram z ozdobem dostarczą mi tyle radości co wcześniej wymieniony duet.535 pisze:Tomek. Do chuja Wacława, wziąłbyś się już w końcu zdecydował.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Ale ewakuujesz się jako Wacław czy tak ogólnie, definitywnie? Tyle już tych obietnic było ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nie rób scen. To, że administracja nie trzyma ciśnienia nie jest żadną nowością. Od czasu do czasu Jędrek się ocknie, oderwie od pielenia grządek i leci z kopaczką zupełnie na oślep. Jego prawo.Wacław pisze:jestem zdecydowany. jak nie przywrócą Lucjana + Wilka spierdalam stąd. no chyba że nicram z ozdobem dostarczą mi tyle radości co wcześniej wymieniony duet.535 pisze:Tomek. Do chuja Wacława, wziąłbyś się już w końcu zdecydował.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
tak ogólnie to nie licz, że się mnie tak szybko pozbędziesz -;) jestem nie do zajechania/ zajebania -;) w najgorszym wypadku stanę się alter ego np. Drona, czy ozdoba i będę smęcił o guście obiektywnym, czy innych kluczowych aspektach w odbiorze muzyki. a wracając do sedna sprawy, bo wbrew pozorom to nie o mnie tu chodzi, proszę zrobić mi ładny present pod choinkę (bo te poza tymi co sobie sam kupiłem są umiarkowanie hujowe) i przywrócenie w trybie nagłym obu zawodników. rajtnał.Sybir pisze:Ale ewakuujesz się jako Wacław czy tak ogólnie, definitywnie? Tyle już tych obietnic było ;)
Wychodzi na to że towarzystwo z alei unii kompletnie nie zna swojej historii
https://www.wprost.pl/kraj/388946/kibic ... -zyda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.wprost.pl/kraj/388946/kibic ... -zyda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- w mackach Zła
Oczywiście znam historię swojego klubu . Wśród Jego założycieli widnieją nazwiska o pochodzeniu żydowskim , trudno żeby w tamtych czasach gdzie prawie 40% ludności stanowili żydzi wypierać się jakichkolwiek z powiązań .
Konkurencję założyli żydzi angielscy pracujący w zakładach w podłódzkiej wsi widzew .
Socjaliści z PPS ( wśród nich również żydzi ) mieli udział w połączeniu kilku towarzystw sportowych i powstała rts ( rok 1922 ) czerwonoarmiści franka smudy preferują jednak datę 1910 .... Wiadomo my to Łódź a oni pejsy , koniec tematu.
Poza tym nie o to mi tu chodziło :-)
Fajnie było poczytać posty dwóch gniewnych ludzi
Konkurencję założyli żydzi angielscy pracujący w zakładach w podłódzkiej wsi widzew .
Socjaliści z PPS ( wśród nich również żydzi ) mieli udział w połączeniu kilku towarzystw sportowych i powstała rts ( rok 1922 ) czerwonoarmiści franka smudy preferują jednak datę 1910 .... Wiadomo my to Łódź a oni pejsy , koniec tematu.
Poza tym nie o to mi tu chodziło :-)
Fajnie było poczytać posty dwóch gniewnych ludzi
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zondam odbanowania obu panow, chociaz Lucek mnie brzydko przezywal a Wolff nawet chcial bic na Wielickiej. Ksiadz na pasterce mowil, ze nalezy przebaczac i jak im przebaczam, a kto wie, moze oni tez juz sobie przebaczyli i teraz sie kochaja cierpiac, ze nie moga nas poinformowac o tym.
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
I właśnie dlatego określanie innych klubów jako "żydowskie" z ust ŁKS-iaków jest śmieszne i groteskowe, ale nie ma co się spinać, rodziców się nie wybiera ;) EOTAdrianSmith pisze:Oczywiście znam historię swojego klubu . Wśród Jego założycieli widnieją nazwiska o pochodzeniu żydowskim , trudno żeby w tamtych czasach gdzie prawie 40% ludności stanowili żydzi wypierać się jakichkolwiek z powiązań .
-
- w mackach Zła
Nie " INNYCH " tylko jednego .
- Triceratops
Chcialbym niesmialo zauwazyc, ze dzisiaj mija termin. Zrobilem sobie kawe, odswietnie sie rozebralem do naga, siedze, odswiezam forum i czekam.....Najprzewielebniejszy pisze:obaj maja tygodniowe bany, jesli dalej beda zasrywane wszystkie tematy ban przedłuze na permanentny.
jesli komus zabralem tym ruchem pożywkę i zajęcia na swieta - zapraszam do mnie na działkę, sporo krzakow i drzewek mam do wycięcia.
Wesołych Świąt
woodpecker from space
- Medard
A weź się za robotę, rano a tu forum zamiast pracy.Triceratops pisze:Chcialbym niesmialo zauwazyc, ze dzisiaj mija termin. Zrobilem sobie kawe, odswietnie sie rozebralem do naga, siedze, odswiezam forum i czekam.....Najprzewielebniejszy pisze:obaj maja tygodniowe bany, jesli dalej beda zasrywane wszystkie tematy ban przedłuze na permanentny.
jesli komus zabralem tym ruchem pożywkę i zajęcia na swieta - zapraszam do mnie na działkę, sporo krzakow i drzewek mam do wycięcia.
Wesołych Świąt
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
Przeciez pracuje, jestem platnym trollem wynajetym przez konkurencje
woodpecker from space
- maciek z klanu
tez czekam na powrot tych dwóch wojów
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo