Karkasonne pisze:To się nazywa ghillie suit i tez w takim zdarza mi się chodzić. Nie wyglada zbyt wyjściowo ale co poradzić, na imprezy oficjalne go nie zakładam.
Bardzo dobry outfit. Do polowań na myśliwych się może przydać.
Robisz foty zwierzakom czy podglądasz pary w parkach? :D
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Chodzę po lesie, dymam zające i bucze: uuuu, jestem yeti, dostaje szmergla gdy poczuje won fiuta, hej. Takoż zwie składa, ze łoscypek pachnie tożsamość, hej.
Karkasonne pisze:Chodzę po lesie, dymam zające i bucze: uuuu, jestem yeti, dostaje szmergla gdy poczuje won fiuta, hej. Takoż zwie składa, ze łoscypek pachnie tożsamość, hej.
Ale ja poważnie pytam. W co się bawisz!? Bo ja nad Biebrzę bym się wybrał i pofocił ptaki. Dobry strój.
Drogie takie coś!?
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Tutaj masz moje foto z samą narzutką na kamo (to nie jest ghillie). Dużo tańsza wersja, ale można w tym chodzić normalnie.
Uprzedzając pytania, nie, nie było grzybów na drzewie
Karkasonne pisze:Tutaj masz moje foto z samą narzutką na kamo (to nie jest ghillie). Dużo tańsza wersja, ale można w tym chodzić normalnie.
Ok. A gdzie kupujesz takie rzeczy? Gdzieś w sieci czy w sklepach mysliwskich!?
Karkasonne pisze:Tutaj masz moje foto z samą narzutką na kamo (to nie jest ghillie). Dużo tańsza wersja, ale można w tym chodzić normalnie.
Umknęło mi wcześniej. Sklepy militarne, dla myśliwych itd. W Polsce wybór wciąż niewielki niestety, to było sprowadzane ze stanów.
Umknęło mi wcześniej. Sklepy militarne, dla myśliwych itd. W Polsce wybór wciąż niewielki niestety, to było sprowadzane ze stanów.
Nie znano kładki, ale rozumiem odniesienie do wiklinowego człowieka w którym palono ludzi na ofiarę płodności ziemi, super ukazane z jednym z bardziej udanych filmowe klasy b pod zaskakującym tytułem wicker Man, oraz jeszcze bardziej zaskakującym utworem Iron Maiden po uwaga wicker Man. Jestem z zagłębia wiklinowego, raz nawet zrobiłem doniczkę ale bez podstawki bo to wyższa szkoła jazdy wiec jestem ekspertem, można zadawać pytania.
Karkasonne pisze:Nie znano kładki, ale rozumiem odniesienie do wiklinowego człowieka w którym palono ludzi na ofiarę płodności ziemi, super ukazane z jednym z bardziej udanych filmowe klasy b pod zaskakującym tytułem wicker Man, oraz jeszcze bardziej zaskakującym utworem Iron Maiden po uwaga wicker Man. Jestem z zagłębia wiklinowego, raz nawet zrobiłem doniczkę ale bez podstawki bo to wyższa szkoła jazdy wiec jestem ekspertem, można zadawać pytania.
JA dla odmiany w szkole podst. przynosząc pewną substancję chemiczną spowodowałem przyjazd Panów Strażaków. nie. nie był to sarin. (ale) jakimś tam ekspertem też się czuję. w wywoływaniu zamieszania. np.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
Chłopaki prośba, Gdyby ktoś gdzieś w przepastnych otchłaniach internetu natrafił na taką koszulkę jaką ma tutaj Rick (gość z naszej lewej) to bardzo proszę o cynk:
[youtube][/youtube]
Zajebiście mi się podoba i muszę mieć coś takiego.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jedyne słuszne odzienie w ciepłą porę to przewiewny t-shirt, krótkie spodenki i klapki plus, rzecz oczywista, okular przeciwsłoneczny .
Rozpierdalają mnie Janusze gotujący swe przyrodzenia w jeansach. O flanelach i pełnych buciorach na traperze nie wspomnę.