Mózg mi się połamał od próby rozplątania tej składni. Szanuję takie językowe łamańce.
Film chętnie obejrzę i ocenię.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Mózg mi się połamał od próby rozplątania tej składni. Szanuję takie językowe łamańce.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
Tez mialem to cytowac, ale zobaczylem Twoj post. Pieknie, kwieciscie, ale kurde, chyba w piatek o 17 jestem za glupi na wylapanie sensu tego zdania.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑23-01-2026, 17:01Mózg mi się połamał od próby rozplątania tej składni. Szanuję takie językowe łamańce.
Film chętnie obejrzę i ocenię.
Może nie powinienem się wpierdalać, bo głównie czytam forum i tylko od czasu do czasu se popierdole smuty. Ale ciekawi mnie, co cię powstrzymuje żeby wyłożyć lachę na wszystkich, zająć się faktycznie terapią i przejść na emeryturę w wieku 39 lat? Z tego co czytam kasy masz jak lodu, w pracy nie ma kolegów tylko partnerzy w biznesie.tomaszm pisze: ↑23-01-2026, 15:40Stary ja nigdy dna nie sięgnąłem, robię wszystko na 100% mocy, to ,że mam potrzebę takiej a nie innej formy relaksacji to moja sprawa. powiem więcej- nie mogę się mieć lepiej ,mam 39 lat i wszystko może mi zwisać. Mogę kutasa na wszystkich wyłożyć jak muszą zapierdalać do roboty a ja nie muszę, ja nic nie muszę.Używki nie są złe liczy się kontekst ,mnie napędzają, wprowadzaja w unormowanie ale z głową.
Czekałem na ten diament Forbesa. Gratuluję wyróżnienia Tomasz. Taki skromny jesteś, że chyba nie wspominałeś o tym wcześniej.
Np to?:

długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie