ZOSTAŁEM OJCEM!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- grot
- weteran forumowych bitew
Re: ZOSTAŁEM OJCEM!
Powiedz Mag-da-leee-na głośno i wyraźnie, aż usłyszę w tym muzykę 

- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
maaadzia maaadzia , kojarrzy sie z taka rozlazla blondynaaaaaaa
this is a land of wolves now
- Husar
- weteran forumowych bitew
Madzie i Marty sa tepe w chuj
Ja osobiscie uwielbiam Kasie i Zosie 

Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- olo1972
- postuje jak opętany!
Ja wybrałem Beata dla swojej córy,ale urodził się chłopak
Drugi zresztą i nici z Beatki.

- Scaarph
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz
a może Amfetamina?
-
- zaczyna szaleć
Jest tylko jedno kultowe imię dla dziewczynki
TRADYCJA
TRADYCJA

- Scaarph
to była moja pierwsza propozycja w tym temaciearise pisze:Jest tylko jedno kultowe imię dla dziewczynki
TRADYCJA

-
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
A to przepraszam nie czytałem wcześniejszych postów.Scaarph pisze:to była moja pierwsza propozycja w tym temaciearise pisze:Jest tylko jedno kultowe imię dla dziewczynki
TRADYCJA
- Block69
Jessica czy Dżesika
Nie jest dopuszczalne nadanie dziecku: imienia ośmieszającego, imienia nieprzyzwoitego, imienia w formie zdrobniałej, imienia niepozwalającego odróżnić płci dziecka. Jednakże można oczywiście uruchomić własną kreatywność i wymyślić imię niepowtarzalne, ponieważ w tym momencie prawo już nie jest tak bardzo restrykcyjne. - Pewnego dnia przyszli do nas rodzice i chcieli swojemu synowi dać imię Dąb. Urzędnik Stanu Cywilnego nie zgodził się, wojewoda również, ale w sądzie nikt nie miał nic przeciwko. I teraz chłopiec ma na imię Dąb – wspomina Edmund Olczak, dyrektor Urzędu Stanu Cywilnego w Krakowie.
"W pewnej szkole, miasteczka nie wspomnę, uczyła się MISZEL Noga" – pisze Mc_roch. "A ja miałam praktykę w gdyńskiej szkole i na pierwszej lekcji omal się nie udusiłam, tłumiąc śmiech. Sprawdzając obecność, musiałam z pełną powagą wyczytać DOLORES ŚLEDŹ i KARMEN FĄFARA" – dodaje Helena. Z kolei Dziewczonka spotkała się z Żakliną Zając. "Moja kuzynka nazwała swoją córkę Klaudia. Imię jak imię, obleci. Ale jak się doda nazwisko dziecka, to mamy oto w rodzinie Klaudię Ogórek. Aż zgrzyta" – dopisuje Hejo. Asiaby wspomina: "Do dziś chodzi mi po głowie chłopczyk, któremu rodzice dali na imię Tarzycjusz; pamiętam jego płacz, gdy dzieci nie umiały powtórzyć jego imienia w przedszkolu. Znajomi dali na imię synowi Nasim... bez komentarza". "A pewna nauczycielka polonistyki z najlepszego liceum w Rybniku nazwała swego syna Gniewosz Mściwosz, nie trzeba się domyślać, na co ten chłopak wyrósł" - komentuje Ania. "Poznałam pewną Samanthę Kiełbasę z Wieprza. Nikt mi nie powie, że to takie światowe i piękne" - pisze Marzena. "Znam chłopca, który nazywa się Nataniel Nawalaniec. Czy rodzice tego sobie wcześniej nie wypowiedzieli na głos?" – zadaje sobie pytanie Aga.
Nie jest dopuszczalne nadanie dziecku: imienia ośmieszającego, imienia nieprzyzwoitego, imienia w formie zdrobniałej, imienia niepozwalającego odróżnić płci dziecka. Jednakże można oczywiście uruchomić własną kreatywność i wymyślić imię niepowtarzalne, ponieważ w tym momencie prawo już nie jest tak bardzo restrykcyjne. - Pewnego dnia przyszli do nas rodzice i chcieli swojemu synowi dać imię Dąb. Urzędnik Stanu Cywilnego nie zgodził się, wojewoda również, ale w sądzie nikt nie miał nic przeciwko. I teraz chłopiec ma na imię Dąb – wspomina Edmund Olczak, dyrektor Urzędu Stanu Cywilnego w Krakowie.
"W pewnej szkole, miasteczka nie wspomnę, uczyła się MISZEL Noga" – pisze Mc_roch. "A ja miałam praktykę w gdyńskiej szkole i na pierwszej lekcji omal się nie udusiłam, tłumiąc śmiech. Sprawdzając obecność, musiałam z pełną powagą wyczytać DOLORES ŚLEDŹ i KARMEN FĄFARA" – dodaje Helena. Z kolei Dziewczonka spotkała się z Żakliną Zając. "Moja kuzynka nazwała swoją córkę Klaudia. Imię jak imię, obleci. Ale jak się doda nazwisko dziecka, to mamy oto w rodzinie Klaudię Ogórek. Aż zgrzyta" – dopisuje Hejo. Asiaby wspomina: "Do dziś chodzi mi po głowie chłopczyk, któremu rodzice dali na imię Tarzycjusz; pamiętam jego płacz, gdy dzieci nie umiały powtórzyć jego imienia w przedszkolu. Znajomi dali na imię synowi Nasim... bez komentarza". "A pewna nauczycielka polonistyki z najlepszego liceum w Rybniku nazwała swego syna Gniewosz Mściwosz, nie trzeba się domyślać, na co ten chłopak wyrósł" - komentuje Ania. "Poznałam pewną Samanthę Kiełbasę z Wieprza. Nikt mi nie powie, że to takie światowe i piękne" - pisze Marzena. "Znam chłopca, który nazywa się Nataniel Nawalaniec. Czy rodzice tego sobie wcześniej nie wypowiedzieli na głos?" – zadaje sobie pytanie Aga.
PENIS METAL
- Mol

ja sie sie spotkalem z Jordanem Siemaszko.
Brajan Goryl tez jest dobry, i Kewin Ciarkowski.
- kosteq
- zaczyna szaleć
Karol - synek, Małgosia - dziołszka. Z żoną sprawę imion mamy już załatwioną. Teraz ino trza wleźć na małżonkę i ten teges
Oby w tym roku 

Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
U mnie na uczelni wykłada kobieta o imieniu Dżulietta 

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- postuje jak opętany!
xyz
Ostatnio zmieniony 14-03-2013, 21:44 przez esq, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- chaos
- w mackach Zła
już za dwa dni ...
optuję za nataszą, małżowina za matyldą, córka za julką (ale ona jest mała i nie biorę tego na poważnie)
optuję za nataszą, małżowina za matyldą, córka za julką (ale ona jest mała i nie biorę tego na poważnie)
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
natasza >> julia >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> matylda
- Lykantrop
Wg Wyborczej w Polsce mamy samych antysemitów. Trochę to się kłóci ze statystykami, bo ponoć najchętniej wybieranym imieniem dla chłopca w 2009 r. było imię Szymon.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rasowy masterfulowicz
niby dzieci i ryby głosu nie mają, ale byłbym za propozycją córy 

- Morph
- Kontakt: