Lucek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: Lucek
Ja czekam, przecież temat o tym właśnie debilu, byłeś taki kozak a teraz się kryjesz jak brud pogardzany i wytykany palcem. Zapomniałeś co pisałeś, wystarczy wrócić wyżej.
Zastanawiam się jak można być taką lućką frajerem, zero zasad i honoru i tylko napinanie się w necie. Położyłem ci podeszwę na ryju a ty się kurwo dusisz a strach cię paraliżuje marny wiraszko spod monopolowego.
Wystarczy pierdnąć a lućka już przylatuje, pewnie nie śpi po nocach kombinując jak wyjść z twarzą ,hahaha, za późno. Brudny frajer, gardzę.
Zastanawiam się jak można być taką lućką frajerem, zero zasad i honoru i tylko napinanie się w necie. Położyłem ci podeszwę na ryju a ty się kurwo dusisz a strach cię paraliżuje marny wiraszko spod monopolowego.
Wystarczy pierdnąć a lućka już przylatuje, pewnie nie śpi po nocach kombinując jak wyjść z twarzą ,hahaha, za późno. Brudny frajer, gardzę.
Jebać żuli.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
wiem ze ze musisz juz sobie takie jedno/dwudniowe przerwy robić by "wymyślać" takie dłuższe teksty, skończyła ci sie para i jesteś przerażony, przedrzezniasz mnie jak małe dziecko i prubujesz naśladować, przejąłem juz nad tobą kontrole, wiem ze musisz łykać proszki by jakoś funkcjonować, jak śmiesznie patrzeć jak sie wijesz glisto :)
Lucek pisze:i cóż ty możesz z tym wszystkim zrobić mała wystraszona bierna parówko ?? czekaj i bój sie, oto szczyt twoich mozliwości pedałku
- Lucek
hop hop, wolfino gdzie jesteś ? co to juz koniec ? skończyła sie para ? nie chowaj sie sflaczały przerazony kondonie, do nogi suko i waruj, kombinuj jak zadowolić swego pana Lucjusza, winnaś sie przymilać moze złagodze ci wymiar kary, hop hop gdzie sie skryłaś mała prostytutko ?
- Lucek
he he wolfina próbuje teraz zgrywać niedostepną, głupi cwel zamknął oczy i udaje ze go nie ma, cóż innego moze zrobic, nędzne pedalicho obesrane po same pachy, chyba już nikt nie ma wątpliwości kim jest ta obesrana kurwa, zapewne jutro przywlecze sie znów i bedzie udawać taniego cwaniaczka a cały czas sie boi, obesrany cwel, tak właśnie kończy frajernia...
- Headcrab
- Kontakt:
Przecież to ty nie chcesz umówić się na solo. Więc kto tu się boi?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-

koledzy dziś Wigilia więc niech Wam się darzy
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
czy ktoś łącznie z samymi zainteresowanymi w ogóle jeszcze pamięta jak to wszystko się zaczeło? :D
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
obaj maja tygodniowe bany, jesli dalej beda zasrywane wszystkie tematy ban przedłuze na permanentny.
jesli komus zabralem tym ruchem pożywkę i zajęcia na swieta - zapraszam do mnie na działkę, sporo krzakow i drzewek mam do wycięcia.
Wesołych Świąt
jesli komus zabralem tym ruchem pożywkę i zajęcia na swieta - zapraszam do mnie na działkę, sporo krzakow i drzewek mam do wycięcia.
Wesołych Świąt
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mi by pasowalo, ostatnio zrozumialem, ze tylko fizyczna robota ma jakikolwiek sens. Daleko te twoje dzialki? Dobra siekierkie masz? Jakies pustaki tez moglbym poprzenosic. Tylko jeden warunek - pracuje w samych szortachNajprzewielebniejszy pisze: zapraszam do mnie na działkę, sporo krzakow i drzewek mam do wycięcia.
Wesołych Świąt
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
Masz wpierdol , nudzę się , mam gorączkę i zabrałeś mi jedyną rozrywkę. Poza tym żaden nie potwierdził / zaprzeczył czy kibicuje żydzewowi
Nie pisz do mnie i nie dzwoń :-)
Masz bana , hail powiedziałem
-
- mistrz forumowej ceremonii
chociaż raz jakieś radykalne męskie decyzje. popieramNajprzewielebniejszy pisze:obaj maja tygodniowe bany, jesli dalej beda zasrywane wszystkie tematy ban przedłuze na permanentny.
Wesołych Świąt
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Slusznie, kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. I znowu forum dla twardych blekmetalowcow i hardych defmetalowcow zamienilo sie w piaskownice dla milusinskich. gdzie wszyscy sie miziaja po kutaskach i klepia po pleckach a pani wszystkie klotnie przerywa i usuwa. ide poszukac dymu na forum dla hiphopersow,AdrianSmith pisze:Masz wpierdol , nudzę się , mam gorączkę i zabrałeś mi jedyną rozrywkę. Poza tym żaden nie potwierdził / zaprzeczył czy kibicuje żydzewowi
woodpecker from space
Od wycinania drzewek oraz krzaków, a także czego sobie klient życzy i nie życzy, mamy tutaj na sali uznanego specjalistę. Doktorze! Administracja w potrzebie.Najprzewielebniejszy pisze:obaj maja tygodniowe bany, jesli dalej beda zasrywane wszystkie tematy ban przedłuze na permanentny.
Wesołych Świąt
- Sybir
Kol. 535, po godzinach jestem, ale niech będzie - przebiorę się i lecę ciąć.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sybir
Oho, a co to za heavymetalowe słownictwo, Panie Kolego? Może Kolega da przykład własną osobą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz