Kącik siatkarski
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Kącik siatkarski
dokładnie tak. wymienieni zawodnicy to była klasa sama w sobie, zwłaszcza Zagumny. jebany rozgrywał tak, że szczęka opadała.dodałbym Ignaczaka jeszcze
natomiast to co dzieje się obecnie, bez komentarza
natomiast to co dzieje się obecnie, bez komentarza
- Biały
- w mackach Zła
dla mnie zawsze Wlazły był tym synonimem talentu w polskim sporcie, już wychodząc po za ramy siatkówki, gdzie głównie dominują rzemieślnicy i tytani pracy, tak w tym przypadku można było dostrzec coś więcej
teraz brak lidera, który pociągnąłby grę i był pierwszą opcją, Kubiak jest tylko solidnym graczem, Kurek to wiadomo, od zawsze forma jak chorągiewka na wietrze... ci nasi młodzi przecież niedawno zdobyli mistrzostwo świata u21 więc wydaje się, że można patrzeć z optymizmem w przód, ale to pewnie nie stanie się od razu takie przełożenie poziomu z młodzieżówki na seniorów.
teraz brak lidera, który pociągnąłby grę i był pierwszą opcją, Kubiak jest tylko solidnym graczem, Kurek to wiadomo, od zawsze forma jak chorągiewka na wietrze... ci nasi młodzi przecież niedawno zdobyli mistrzostwo świata u21 więc wydaje się, że można patrzeć z optymizmem w przód, ale to pewnie nie stanie się od razu takie przełożenie poziomu z młodzieżówki na seniorów.
-
wlazły to był (jest? gra jeszcze w ogóle?) jebany mistrz, tak patrząc z perspektywy czasu. tzn ja za nim nigdy nie przepadałem, ale umiejętności i skuteczność miał takie, że czapki z głów. jakiś Kurek, przykładowo, nie istnieje w porównaniu z nim
- Biały
- w mackach Zła
tak gra jeszcze w Skrze, ma kontrakt na przyszły sezon
no piły w ciemno do niego można było puszczać, jak był w swoim prime
no piły w ciemno do niego można było puszczać, jak był w swoim prime
- Harlequin
III faza turnieju MŚ i nasi w grupie z włochami i serbami. Moim zdaniem chyba dobre losowanie, bo rywale są do przejścia.
- Oki
- weteran forumowych bitew
każdy jest do przejściaHarlequin pisze:III faza turnieju MŚ i nasi w grupie z włochami i serbami. Moim zdaniem chyba dobre losowanie, bo rywale są do przejścia.
bardzo cieszy mnie mozliwość ponownej konfrontacji z Serbami - ciekawym czy też będzie 3:0, szczerze wątpię :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Finał Polska-Rosja, zawsze lubiłem oglądać mecze tych wybitnych drużyn.
Jebać żuli.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
jakie losowanie ?? to było tylko oficjalne przedstawienie ustaleń gospodarzy, heheHarlequin pisze:III faza turnieju MŚ i nasi w grupie z włochami i serbami. Moim zdaniem chyba dobre losowanie, bo rywale są do przejścia.
co bardziej wtajemniczeni wiedzieli już wczoraj wieczorem po naszej wygranej, że makaroniarze tak to pokombinują :)
... i się nie pomylili.
-
jasna sprawa
- Harlequin
No i ruskie po dupie dostali, bdb.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- dzik
- Harlequin
This, Tymczasem gramy z Serbią i może być ciekawie.dzik pisze:Mnie tam rosjan niigdy nie jest szkoda.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Serbia mocniejsza niż w 1szym meczu ale mamy 2:0 i dobre końcówki setów. Ale było też więcej błędów... 3 set na razie na większym luzie i w jest dobrze. Prowadzimy.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Stoigniew
ciekawe czy odwdzięczymy im się za podkładkę z przed kilku i dni i damy im wygrać seta ?? hehe :)
bo zdaje się że już jeden set daje praktycznie Serbom miejsce w czwórce.
a co do meczu, to nie ma jakichś fajerwerków, ale podoba mi się spokój i konsekwencja gry. oby tak dalej.
bo zdaje się że już jeden set daje praktycznie Serbom miejsce w czwórce.
a co do meczu, to nie ma jakichś fajerwerków, ale podoba mi się spokój i konsekwencja gry. oby tak dalej.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Powtórka sprzed kilku dni stała się faktem. Dwa pierwsze sety doskonała siata.
Brałeś pierwszy mecz na poważnie :)trup pisze:Serbia mocniejsza niż w 1szym meczu
Jebać żuli.
- Stoigniew
jest dobrze
Serbom odwdzięczymy się jutro posyłając spaghetti do domu :)
Serbom odwdzięczymy się jutro posyłając spaghetti do domu :)
- immortal69
- postuje jak opętany!
Nie powiem...miło mnie zaskoczyli.
Klasowo pograne 2 pierwsze sety, w których może nie wszystko wychodziło ale w decydującym momencie było dociśnięte jak na obrońców tytułu przystało.
Jutro nie ma co kalkulować tylko wybić makaroniarzom z głowy grę w tą dyscyplinę
Klasowo pograne 2 pierwsze sety, w których może nie wszystko wychodziło ale w decydującym momencie było dociśnięte jak na obrońców tytułu przystało.
Jutro nie ma co kalkulować tylko wybić makaroniarzom z głowy grę w tą dyscyplinę
- Harlequin
Oby wygrac seta i już potem można grac na luzaku. Co by się nie stało to bedzie pierwsze miejsce. Oby tylko USA pokonało Brazylię, bo co jak co, ale Brazylijców prędzej ogramy niż USA.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No amerykanie są mocni jednak. Ale każda drużyna ma słabszy moment... różnie może być...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."