Show your desktop!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: Show your desktop!
Tylko chciałbym sie jeszcze dowiedzieć jak to zrobić, żeby mi się minimalizował do normalnego miejsca na pasku a nie obok zegara po prawej stronie. Niby pierdoła a irytuje bo musze za każdym razem rozwijać to małe submenu obok zegarka.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Scaarph
- zahartowany metalizator
nie no, jednak zostanę na razie przy tym swoim: http://img24.imageshack.us/img24/3573/foooof.jpg
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Co do HiFoo - żeby uniknąć problemów, warto doinstalować wymagane przez niego czcionki, inaczej się wykrzacza.
Co to za skin? Na razie większość skinów jakie próbuję, to porażka i zawsze wracam do podstawowego. ;) Ten HiFoo całkiem sympatyczny, chociaż ramożerny. Ten Twój również niegłupio się prezentuje, jak wagowo?Scaarph pisze:nie no, jednak zostanę na razie przy tym swoim: http://img24.imageshack.us/img24/3573/foooof.jpg
+1Alsvartr pisze:Tylko chciałbym się jeszcze dowiedzieć jak to zrobić, żeby mi się minimalizował do normalnego miejsca na pasku, a nie obok zegara po prawej stronie. Niby pierdoła, a irytuje bo muszę za każdym razem rozwijać to małe submenu obok zegarka.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja mam w settings > display > default user interface - panel 'system notification area'. tam odznaczyc odpowiednie opcje.
this is a land of wolves now
- beastov23
Nie próbowałeś skina, to piszesz oczywizmy. ;)
- Scaarph
foonight. http://qwasio.deviantart.com/art/FooNig ... -121835729beastov23 pisze:Co to za skin? Na razie większość skinów jakie próbuję, to porażka i zawsze wracam do podstawowego ;). Ten HiFoo całkiem sympatyczny, chociaż ramożerny. Ten Twój również niegłupio się prezentuje, jak wagowo?Scaarph pisze:nie no, jednak zostanę na razie przy tym swoim: http://img24.imageshack.us/img24/3573/foooof.jpg
wagowo w jakim sensie, ile skóra zajmuje czy ile ramu żre?
Ja po prostu przeniosłem ikonkę na pasek i ją do niego przypiąłem, siedzi jak to złoto.beastov23 pisze:+1Alsvartr pisze:Tylko chciałbym się jeszcze dowiedzieć jak to zrobić, żeby mi się minimalizował do normalnego miejsca na pasku, a nie obok zegara po prawej stronie. Niby pierdoła, a irytuje, bo muszę za każdym razem rozwijać to małe submenu obok zegarka.
- Riven
- Kontakt:
sorx :(beastov23 pisze:Nie próbowałeś skina, to piszesz oczywizmy ;).Riven pisze:ja mam w settings > display > default user interface - panel 'system notification area'. tam odznaczyc odpowiednie opcje.
bawilem sie kiedys w skiny w foobarze, ale zawsze po jakims czasie wracalem do normalnego wygladu.
- beastov23
Ramu, bo przy HiFoo zapotrzebowanie na ram zauważalnie wzrasta.Scaarph pisze:foonight. http://qwasio.deviantart.com/art/FooNig ... -121835729
wagowo w jakim sensie, ile skóra zajmuje czy ile ramu żre?
Bez obrazy, ale nie każdy jest jakimś debilem, by zajmować czas podstawowymi rzeczami. Ten HiFoo po prostu zachowuje się wbrew logice programu.Scaarph pisze:Ja po prostu przeniosłem ikonkę na pasek i ją do niego przypiąłem, siedzi jak to złoto.
Ostatnio zmieniony 25-12-2011, 17:29 przez beastov23, łącznie zmieniany 1 raz.
-

a macie patalachi
Ostatnio zmieniony 25-12-2011, 17:48 przez Vitriol, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- beastov23

A też sobie wkleję, bo uwielbiam ten widok.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ten Skarfowy bardzo fajnie się prezentuje, ale trzeba troche ogarniać żeby go skonfigurowac (przynajmniej na pierwszy rzut oka tak mi sie wydaje po tym co przeczytałem w intrukcji instalacyjnej), a to zdecydowanie przerasta moje możliwości informatyczne ;)
edit: ehhh, ból niepanoramicznego monitora, first world problems...

edit: ehhh, ból niepanoramicznego monitora, first world problems...

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Scaarph
najwięcej zachodu było ze znalezieniem odpowiednich komponentów, w razie co to dysponuję wszystkimi.Alsvartr pisze:Ten Skarfowy bardzo fajnie się prezentuje, ale trzeba troche ogarniać żeby go skonfigurowac
-
- w mackach Zła
Ty to, stary, nie masz chyba rąk.Alsvartr pisze:Tylko chciałbym się jeszcze dowiedzieć jak to zrobić, żeby mi się minimalizował do normalnego miejsca na pasku, a nie obok zegara po prawej stronie. Niby pierdoła, a irytuje bo muszę za każdym razem rozwijać to małe submenu obok zegarka.
- beastov23
-
- w mackach Zła
nie wiem, jedyny skin jaki posiadam i jakiego potrzebuje jest taki:

y0

y0
- beastov23
Pytam dlatego, bo akurat tutaj rozumiem Alsvartra. Foobar jest przypięty do paska zadań jak i nie pojawia się w zasobniku (tak mam ustawione). W przypadku HiFoo, mimo, że poszczególne nastawy się nie zmieniły, foobar minimalizuje się do zasobnika, a w pasku zostaje sama ikona. Coś ulega zmianie przy użyciu tego skina i nie jest to kwestia preferences/dui.Arisowicz pisze:nie wiem, jedyny skin jaki posiadam i jakiego potrzebuje jest taki:
Takie docinanie, gdzie ktoś nie wie, w czym rzecz, jest bez sensu.
-
- w mackach Zła
w takim razie skin jest zjebany. wygląd może ujdzie ale skoro funkcjonalność ssie to jebać go, eZ.
- YNKE
- w mackach Zła
szukacie dziury w całym ot co, ja włączam mini mode i go wcale nie minimalizuje
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Loathe
- postuje jak opętany!
Poproszę o te tapetę w jakimś lineczku.Riven pisze:a na serio
i nie wyobrazam sobie miec chociaz jednej ikony na pulpicie. ma byc minimalistyczne tlo, a cala reszta jest w pasku. i chuj! ;)
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Riven
- Kontakt:
hm, nie mam pojecia skad to wzialem a to jest na innym kompie do ktorego nie mam dostepu...jak wroce i znajde to wkleje.