W pustyni i w puszczy, czyli poradnik działkowca...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: W pustyni i w puszczy, czyli poradnik działkowca...
Kłamiesz, że sugerowałem SEKOWANIE PEWNEJ GRUPY UŻYTKOWNIKÓW.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Dobra, stary, to pisanie o PMach było trochę chamskie ale to tylko forum. Przynajmniej teraz wiesz, do kogo nie pisać.
- Sybir
Drone, do tego zarzutu już się przecież odniosłem - nie nazbyt wyraźnie?
@Karkosonne: prawda, nie powinienem podnosić tego argumentu - bo to w ogóle nie powinien być argument w publicznej dyskusji. Mój błąd.
@Karkosonne: prawda, nie powinienem podnosić tego argumentu - bo to w ogóle nie powinien być argument w publicznej dyskusji. Mój błąd.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Bardzo dobre pytanie w tej ankiecie. Nie mogłem się powstrzymać. Ja, przynajmniej niektórym, proponuję to. Sprawdzone i ponadczasowe, jak się wydaje, rozwiązanie.

edit
Ponawiam apel. Jędrek wypierdol ormowców-amatorów, albo banuj tych, którzy nagminnie łamią regulamin, bo to już naprawdę nie jest śmieszne.

edit
Ponawiam apel. Jędrek wypierdol ormowców-amatorów, albo banuj tych, którzy nagminnie łamią regulamin, bo to już naprawdę nie jest śmieszne.
- Drone
Nie lubię takich małych, tanich manipulacji, pogrążania innych kosztem wybielania siebie. Nie sugerowałem żadnego sekowania pewnej grupy użytkowników, Sybir jest kłamcą i na tym skończę ten temat.
Apeluję o usunięcie tego tematu, odebrania praw moderatora Sybirowi i zapominamy o sprawie.
Apeluję o usunięcie tego tematu, odebrania praw moderatora Sybirowi i zapominamy o sprawie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
o, ciekawa dyskusja sie wywiazala, prosze nie przycinac :D
niech to miejsce niebawem zniknie
- Lukass
Ja się w pełni z Tobą zgadzam, apeluję jedynie o ochłodzenie głów i reakcję stosowną do rangi wydarzenia. OK, zdarzył się błąd, nie zgadzam się z oceną tej dyskusji dokonaną przez kolegę Sybira i tu się z nim najwyraźniej nie dogadam. Ale nie lećmy na niego od razu z toporem i mieczem dwuręcznym +12. Na plus konsekwentne stosowanie przez niego roślinnych odniesień w tej rozmowie :D Co do Heretyka, istotnie zgłosił zastrzeżenia, ale później wyraził też zdziwienie, że temat spadł.Drone pisze:Moderator nie jest od oceniania "jakości" dyskusji (czy się nadaje do wycięcia, czy do podśmiewania się), tylko od wycinania tzw. gówna, rzeczy nic nie wnoszących do dyskusji i oczywistych obelg. Dlaczego mnie to tak ruszyło? Bo to była naprawdę ciekawa rozmowa, w której każdy miał jakieś racje.
Logika "moderatora" Sybira:
- obelg trolla Plastka nie wycinamy, bo to folklor forum - nieważne, że obraża osoby trzecie (np. AZARATH czy INFERNAL WAR, pisząc o bezmózgich spaślakach),
- dyskusje o tujach wycinamy, bo jest offtopem w dziale debilizmy :)))
Co do reszty (Plastka, Coffina - obu wirtualnie w jakiś tam sposób lubię, a jednocześnie chwilami aż zęby mnie bolą od czytania tego, co zdarza im się wypisywać; Waszych PM-ów o treści takiej czy innej; zmian wśród moderatorów) - nie mam czasu, ochoty ani wiedzy, żeby się w to wgłębiać. Faktem jest jednak, że cenzura na forum jest dość wybiórcza i skierowana chyba nie zawsze tam, gdzie być powinna. Trochę rozwagi Panowie.
I jestem przeciwko usunięciu tematu: wywalcie najwyżej awanturę na końcu. Nie po to się męczyłem z wierszem, żeby spadł po dwóch godzinach!!!
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sybir
W razie wątpliwości, nie mam zamiaru, jestem stroną w sprawie ;)pr0metheus pisze:o, ciekawa dyskusja sie wywiazala, prosze nie przycinac :D
@Lukass: Myślę, że pewną płaszczyznę porozumienia udałoby się osiągnąć (chodzi mi o szybkość oceny syutacji i podjęcia takiej, a nie innej decyzji). Co do samego tematu, to jak wyżej - jeśli ktoś stwierdzi, że trzeba wykarczować i tak uczyni, to nie będę to ja; w każdym razie szkoda byłoby tego wiersza właśnie. Jeśli argumenty Drone'a znajdą posłuch u adminów, żalu z mojej strony nie będzie, za to może jakieś nowe doświadczenie.
EOT.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Stoigniew
aha, fchuj ludzi widziało sens jego kontynuowania, udzielania się i mając niezły ubaw czytając go, ale jeden panicz uznał że nie ma sensu więc kasujemy...Sybir pisze: @Karkasonne: I teraz nie zawsze offtopy są przycinane, natomiast ten - tak. Nie widziałem sensu w jego kontynuowaniu. I chyba tyle, co mogę napisać.
dziękujemy za pokazanie jak bardzo w dupie masz zdanie innych.
to chyba tyle co mogę napisać.
- Plastek
- Kontakt:
Zaczęło się od drzew a skończyło tradycyjnie na Plastku. A przecież jestem zjebem i prostakiem, wszyscy mają mnie w dupie i oczywiście nikt nie czyta moich postów. Tak jest. Czy nie jest? Jak to jest?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Harlequin
Kurcze, a ja poszedłem spać, a tu taki wątek sie zrobił :D
edit: Ja pierdziele, a Wy to tak na poważnie z tym tematem?
Masz pan choć cień wątpliwości?Harlequin pisze:

- Harlequin
Forumowy dendrofilizm sie uwypuklił ;)
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
lys på slutten av lys
-
- weteran forumowych bitew
Coffin był dobrym moderatorem.
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, popłakałem się ze śmiechu535 pisze:Masz pan choć cień wątpliwości?Harlequin pisze:
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Stoigniew
-
tak. mam wrażenie, ze troszeczkę zrobiono z igły widły. oczywiście nie może być tak, że moderator wg własnego widzimisię wycina ciekawą, merytoryczną dyskusję i nawet tego nie uzasadnia, z drugiej - cóż, zdarzyło się raz i nie widzę powodów żeby od razu w związku z tym pozbawiać kolegę Sybira jego funkcji. zwłaszcza, że z tego co widzę, to jest w zasadzie jedyny moderator, który coś tu robi. mnie się trochę odechciało, poza tym ostatnio rzadko tu bywam, a Nasum i ultravox praktycznie nie korzystają ze swoich uprawnieńLukass pisze: Ja się w pełni z Tobą zgadzam, apeluję jedynie o ochłodzenie głów i reakcję stosowną do rangi wydarzenia. OK, zdarzył się błąd, nie zgadzam się z oceną tej dyskusji dokonaną przez kolegę Sybira i tu się z nim najwyraźniej nie dogadam. Ale nie lećmy na niego od razu z toporem i mieczem dwuręcznym +12. Na plus konsekwentne stosowanie przez niego roślinnych odniesień w tej rozmowie :D Co do Heretyka, istotnie zgłosił zastrzeżenia, ale później wyraził też zdziwienie, że temat spadł.
Co do reszty (Plastka, Coffina - obu wirtualnie w jakiś tam sposób lubię, a jednocześnie chwilami aż zęby mnie bolą od czytania tego, co zdarza im się wypisywać; Waszych PM-ów o treści takiej czy innej; zmian wśród moderatorów) - nie mam czasu, ochoty ani wiedzy, żeby się w to wgłębiać. Faktem jest jednak, że cenzura na forum jest dość wybiórcza i skierowana chyba nie zawsze tam, gdzie być powinna. Trochę rozwagi Panowie.
I jestem przeciwko usunięciu tematu: wywalcie najwyżej awanturę na końcu. Nie po to się męczyłem z wierszem, żeby spadł po dwóch godzinach!!!
- hcpig
ROTFLDrone pisze: - dyskusje o tujach wycinamy, bo jest offtopem w dziale debilizmy :)))
Yare Yare Daze
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://wiadomosci.wp.pl/kat,143474,titl ... omosc.html
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 72542.html
W Łebie od piątku na prywatnej działce wycięto 4 hektary

i o takie cuda właśnie chodzi... pewnie ktoś sobie pod budę z grillem wyciął, albo mu na ogrodzenie właziły ;-))))
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 72542.html
W Łebie od piątku na prywatnej działce wycięto 4 hektary

i o takie cuda właśnie chodzi... pewnie ktoś sobie pod budę z grillem wyciął, albo mu na ogrodzenie właziły ;-))))
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)