Czy seks z fanką metalu....?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Czy seks z fanką metalu....?
Tania wymówka życiowych przegrywów. ;)
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Hehe wiadomo, chociaż nie zawsze się trafia królewna, wtedy alkohol przychodzi z pomocą:) Z drugiej strony metalówki w większości to jest autentyczny przegryw na całe życie;)Wuja pisze:Tania wymówka życiowych przegrywów. ;)
Chuja trzeba szanować synu, drugiego mieć nie będziesz zwykł mawiać mój ojciec:)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ostatnio strasznie cięty na te fanki metalu jesteś, Yoszi, z tego co widzę. Ile z nich odmówiło dać ci dupy, żeś taki sfrustrowany?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
wszystkie :(
-
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
by nadać odpowiedniego klimatu do tematu
by nadać odpowiedniego klimatu do tematu
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Gunman
To temat o dinozaurach, prawdziwe fanki metalu dawno wyginęły a już z pewnością nie ma ich na ulicach. Może siedzą w zakurzonych piwnicach, nie wiem.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Coś w tym jest, nawet metaluchów płci męskiej już się nie widuje na ulicach.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Gunman
Tych jebanych hip hopów z krokiem w kolanach też nie widuję. Chyba mi umknęła chwila, kiedy upodobania muzyczne przestały wpływać na wygląd zewnętrzny.
Wreszcie jakiś mamy poważny temat. Dodatkowo bardzo aktualny. Wiosna zbliża się wielkimi krokami. Pozwolę sobie odpowiedzieć na pierwszy, że tak się wyrażę, człon pytania. A więc, czy seks? Z pewnością tak.
- Najprzewielebniejszy
znam niejednego "muzyka", ktory dziabnął niejedną lalę po koncercie, zapewniam, że większa większość tych pan mocno odbiega od paszkwili zaprezentowanych w temacie, oczywiscie in plus. niejeden z panow został też tatusiem na odległość, pytanie tylko czy na pewno swojego dzieciaka :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Gunman
Ciężarna fanka metalu, to musi zabawnie wyglądać. Macie jakieś fotki?
- COFFIN
Jak ktoś gustuje w bazylach to trudno:) Ja wolę np takie:Najprzewielebniejszy pisze:
zapewniam, że większa większość tych pan mocno odbiega od paszkwili zaprezentowanych w temacie

'Come the Blessed Madness'
- Only_True_Believers
a co jeśli fanki metalu/ reszta ludzi mają takie samo zdanie o was?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Gunman
Nas się nie krytykuje.
-
- postuje jak opętany!
W samo sedno : ))Only_True_Believers pisze:a co jeśli fanki metalu/ reszta ludzi mają takie samo zdanie o was?
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Jak byłem gnojem to marzyłem o opiętej w skóry Suzi Quatro z lat jej świetności. Jakoś w drugiej połowie lat 80-tych zobaczyłem klip z jej występem z lat 70-tych. To był dla mnie archetyp prawdziwej 'rock/metal girl'.
Potem doznałem szoku jak zobaczyłem ją w którymś odcinku "Dempsey i Makepeace na tropie" - nie mogłem uwierzyć, że tak zbrzydła przez jakieś 10 lat :D
[youtube][/youtube]
Potem doznałem szoku jak zobaczyłem ją w którymś odcinku "Dempsey i Makepeace na tropie" - nie mogłem uwierzyć, że tak zbrzydła przez jakieś 10 lat :D
[youtube][/youtube]
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
Hehe nie wiem co sobie wyobrażasz ale znam paru chłopaków z forume i nie byłoby możliwości ich identyfikacji pośród tłumów kowalskich łącznie ze mną. Metal to zainteresowania muzyczne. Nie potrafię sobie wyobrazić, że słuchając czarnuchów z get amerykańskich z łańcuchami mercedesa na szyi miałbym identyfikować się z nimi wizerunkowo pomimo moich muzyczny zainteresowań . Z metalem mam podobnie.mothra pisze:W samo sedno : ))Only_True_Believers pisze:a co jeśli fanki metalu/ reszta ludzi mają takie samo zdanie o was?
Zresztą stereotypy wizerunkowe odchodzą do lamusa i dobrze. Trzeba się skupić na tym co istotne- muzyce, która co u niektórych stanowiła zaledwie dodatek do ich wybujałego imagu.
-
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
pewnie jeden z nas ma numery tych dam w swym prywatnym kajecie
[youtube][/youtube]
pewnie jeden z nas ma numery tych dam w swym prywatnym kajecie
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
ja tam lubię założyć dobry metalowy t shit. Wolę koszulkę Terrorizer niż polo ralph lauren.
jebać gości którzy wyglądają jak "tatusie".
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Ja jestem na tym punkcie wypaczony, koszul do pracy mam pewnie wiecej jak baby butów w garderobie. Zresztą kurwa lubię wyglądać jak milion dolarów w pracy:) W domu pomykam w dresach co by nie było:)[V] pisze:ja tam lubię założyć dobry metalowy t shit. Wolę koszulkę Terrorizer niż polo ralph lauren.