Dyskąta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Dyskąta
W Carrefourach są kible?:P Pracujesz tam? :D Kasjerki to jest odmienna sprawa, w ogóle Carrefour ma chyba tendencję do zatrudniania jakichś niepełnosprawnych, głuchych itd :P Chociaż ostatnio obsługiwała mnie taka 8.5/10 w skali światowej :D Ale najgorsze kasjerki są w Biedronce na Korotyńskiego w Warszawie, wszystkie normy estetyczne przekroczone :D
- empir
- zahartowany metalizator
No chyba w każdym C.H. jest kibel. Nawet jeśli jest on niesprawnyHollowman pisze:W Carrefourach są kible?:P Pracujesz tam? :D Kasjerki to jest odmienna sprawa, w ogóle Carrefour ma chyba tendencję do zatrudniania jakichś niepełnosprawnych, głuchych itd :P Chociaż ostatnio obsługiwała mnie taka 8.5/10 w skali światowej :D Ale najgorsze kasjerki są w Biedronce na Korotyńskiego w Warszawie, wszystkie normy estetyczne przekroczone :D
-
- w mackach Zła
Nie wiem, ja nigdy nie widziałem :D Wiem, że w Galeriach są, obok marketów zawsze ale w samym sklepie się nie spotkałem :D Apropo kibli to muszę sie pożalić, bo byłem dwa dni temu w Krakowie i pierwszy raz spotkałem się, żeby w galerii handlowej kazal płacić za kibiel. Galeria Krakowska fuck you.
-
- zaczyna szaleć
he, przecież tam kible są darmowe LOLHollowman pisze:Nie wiem, ja nigdy nie widziałem :D Wiem, że w Galeriach są, obok marketów zawsze ale w samym sklepie się nie spotkałem :D Apropo kibli to muszę sie pożalić, bo byłem dwa dni temu w Krakowie i pierwszy raz spotkałem się, żeby w galerii handlowej kazal płacić za kibiel. Galeria Krakowska fuck you.
TESCO zarządza
-
- postuje jak opętany!
Brakuje Polo marketu i Netto.
Ten pierwszy nawet nawet. Dobre promocje na alko, karty rabatowe, płacenie kartą, stoisko z mięsiwem, świeże bułki (Na miejscu robione). Problemem jest wieczna ciasnota, te dyskonty są tak źle i nieintuicyjne zaprojektowane, że człowiek kluczy i sam nie wie gdzie czego szukać.
Głos na Biedrę, gdyż nigdy się srogo nie zawiodłem (choć brak płacenia kartą boly). No i faktycznie, te chujowe reklamy wkurwiają.
Ten pierwszy nawet nawet. Dobre promocje na alko, karty rabatowe, płacenie kartą, stoisko z mięsiwem, świeże bułki (Na miejscu robione). Problemem jest wieczna ciasnota, te dyskonty są tak źle i nieintuicyjne zaprojektowane, że człowiek kluczy i sam nie wie gdzie czego szukać.
Głos na Biedrę, gdyż nigdy się srogo nie zawiodłem (choć brak płacenia kartą boly). No i faktycznie, te chujowe reklamy wkurwiają.
-
- w mackach Zła
No nie są, wszedłem, stała stara baba, za nią wielki napis NASI PRACOWNICY DBAJĄ O NAJLEPSZE WARUNKI obok niej miska jak u żebraczki i wszyscy wrzucali złotówki :D
-
- zaczyna szaleć
heh, ja tam nigdy nie wrzucam. Jebane rumuny; )Hollowman pisze:No nie są, wszedłem, stała stara baba, za nią wielki napis NASI PRACOWNICY DBAJĄ O NAJLEPSZE WARUNKI obok niej miska jak u żebraczki i wszyscy wrzucali złotówki :D
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Kupuję tylko w Piotrze i Pawle.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- COFFIN
- nicram
Bardzo lubię, podobnie jak Almę. Co zresztą fajne, mało tam polskiego motłochu bez kart płatniczych i kont bankowych. :-DLykantrop pisze:Kupuję tylko w Piotrze i Pawle.
all the monsters will break your heart
-
- w mackach Zła
Tak, i dużo fajnych rzeczy niedostępnych w innych sklepach.nicram pisze:Bardzo lubię, podobnie jak Almę. Co zresztą fajne, mało tam polskiego motłochu bez kart płatniczych i kont bankowych. :-DLykantrop pisze:Kupuję tylko w Piotrze i Pawle.
- Lykantrop
To raczej nie dla snobizmu, ale w imię zasad. Wystarczająco dużo polskiego kapitału wywożę via discogs :DRiven pisze:snob i burzuj
O, właśnie, w almie też bywam, chociaż rozczarowuje coraz skromniejsza oferta andergrałndowych piw. Chyba jedynie w bydgoskim jeszcze trzymają poziom i jako ostatni ściągają miażdżącego Utenosa z Litwy :)nicram pisze:Bardzo lubię, podobnie jak Almę. Co zresztą fajne, mało tam polskiego motłochu bez kart płatniczych i kont bankowych. :-DLykantrop pisze:Kupuję tylko w Piotrze i Pawle.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Kontakt:
w piotrze I pawle maja spoko wybor piw z tego co pamietam. nakupilem tam sporo niemieckich browarow ktorych nigdy na oczy nie widzialem. wiekszosc byla zajebista.
alma masa ok, szkoda, ze mi nie po drodze.
alma masa ok, szkoda, ze mi nie po drodze.
this is a land of wolves now
- nicram
Ale z Almy możesz sobie zamówić i do domu Ci przywiozą. Nie musi być Ci po drodze.
all the monsters will break your heart
- Riven
- Kontakt:
wiem, wiem, nawet ostatnio była o tym mowa:). Poki co nie było konieczności żeby uciekać się do takich fanaberii, alejest to swietna opcja , zwłaszcza, ze od jakiejś kwoty dostawa jest za darmo.
To nie jest mus tylko dobrowolny datek. Jeśli zrobiłeś to bo każdy to robił...Hollowman pisze:No nie są, wszedłem, stała stara baba, za nią wielki napis NASI PRACOWNICY DBAJĄ O NAJLEPSZE WARUNKI obok niej miska jak u żebraczki i wszyscy wrzucali złotówki :D
Stanę w obronie Biedrony, nie wiem o co chodzi z tym że niby tanio ale nie do końca. Tam zawsze wydaję najmniej. Z alkoholi też mają bardzo fajne i stosunkowo tanie wina (mój ulubiony Mateus z tej półki kosztuje 15 zeta, w Tesco 27 - zalety tego, że firma jest z Portugalii). Chociaż dostępność jest czasem wątpliwa, ale jak zrobią jakiś wino-fest to jest bogato. A to, że nie można płacić kartą? Dzięki temu jest właśnie ok. 3% taniej, bo transakcje wbrew pozorom kosztują, tylko że inne sklepy wliczają sobie to w koszta, a wszystkie Biedrony jakie dotąd widziałem miały obok bankomaty (u mnie można wyciągnąć np. nawet 10 zł z takiego). A jestem raczej z tych, którzy wolą po trochę oszczędzać i wydawać na inne przyjemności, niż luksus zapłacenia kartą, bo bez karty to jest "polska biedota" czy jak tam wyżej napisano.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Gdzies widzialem ankiete najtanszych supermarketow, biedrona byla dopiero na 9 tym miejscu. Najtanszy ponoc jest auchan, drugi kałland. Kupuje roznie, nie mam ulubionego sklepu z bułkami jak stara baba;)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Riven
- Kontakt:
what, w biedronce nie można placic karta? :O
i to żaden "luksus", to jest po prostu jedyny słuszny i wygodny sposób dokonywania platnosci :). niecierpie gotówki w portfelu, zwłaszcza większej. jeszcze jakbym sobie apgrejdowal karte do takiej z paypassem...
i to żaden "luksus", to jest po prostu jedyny słuszny i wygodny sposób dokonywania platnosci :). niecierpie gotówki w portfelu, zwłaszcza większej. jeszcze jakbym sobie apgrejdowal karte do takiej z paypassem...
-
- w mackach Zła
No dobra, nie wiedziałem, byłem w Krakowie po raz pierwszy od 7miu lat, nie wiem jakimi reguałmi rządzą się tamtejsze Galerie :DTo nie jest mus tylko dobrowolny datek. Jeśli zrobiłeś to bo każdy to robił...
Ale musze pochwalić Saturn, dobrze wyposażony i niezłe ceny.
No, paypass rządzi, świetna sprawa. Najbardziej własnie nie lubię tych starych bab z garściami drobniaków i PANI WYBIERZE BO NIE WIDZE.jeszcze jakbym sobie apgrejdowal karte do takiej z paypassem...
Ostatnio zmieniony 20-12-2012, 14:41 przez Hollowman, łącznie zmieniany 1 raz.