To pozdrów go i pannę, jeśli jest jeszcze od 'znajomego' ze Szczecina/Kołobrzegu i z Wacken, może będzie pamiętał, he he;)Czesław pisze:Jasne, to mój bdb kolega, zresztą Góral i metalized też go znają.... no i domyśl się gdzie skaczemy na piwko :)
Knajpy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Knajpy
'Come the Blessed Madness'
- zekke
- weteran forumowych bitew
to zes wykminil. pozniej tylko jebnac granat i po wszystkim.[V] pisze:swego czasu myslalem nad otworzeniem knajpy o takim mocno sprecyzowanym , metalowo/rockowym profilu ale to duze przedsiewziecie i mozna sporo utopic..
-
to nie jest decyzja która podejmujesz ot tak,wymaga duzego nakladu finansowego,to chyba zrozumiale?zekke pisze:to zes wykminil. pozniej tylko jebnac granat i po wszystkim.[V] pisze:swego czasu myslalem nad otworzeniem knajpy o takim mocno sprecyzowanym , metalowo/rockowym profilu ale to duze przedsiewziecie i mozna sporo utopic..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- COFFIN
I to wbrew pozorom nie gwarantuje sukcesu, a wydawać by się mogło, że jednak. Znałem kilka takich miejsc, od dawna już ich nie ma.[V] pisze:pomysl jest fajny,ale ma szanse sie sprawdzic tylko w jakims duzym miescie.musza przychodzic metale ciezkie,stare dziady,mlode pryszcze;)
-
w Szczecinie takie miejsca byly?nie bylo ruchu w interesie?COFFIN pisze:I to wbrew pozorom nie gwarantuje sukcesu, a wydawać by się mogło, że jednak. Znałem kilka takich miejsc, od dawna już ich nie ma.[V] pisze:pomysl jest fajny,ale ma szanse sie sprawdzic tylko w jakims duzym miescie.musza przychodzic metale ciezkie,stare dziady,mlode pryszcze;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
W Toruniu są 3-4 metalofo-rokowe knajpy. Syf, kiła i mogiła. Pominę już fakt że w żadnej nie ma normalnego piwa do wypicia, bo mam wrażenie że dla bywalców takich miejsc ta kwestia jest najmniej istotna.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Bunkier, Pamela i co jeszcze?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Czesław pisze:W Toruniu są 3-4 metalofo-rokowe knajpy. Syf, kiła i mogiła. Pominę już fakt że w żadnej nie ma normalnego piwa do wypicia, bo mam wrażenie że dla bywalców takich miejsc ta kwestia jest najmniej istotna.
ale co konkretnie lezy?maly wybór trunków,wystrój wnetrza,brak klimatu,ciekawych imprez?
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
A to piernikowe nie jest przypadkiem w knajpie jan olbracht?Czesław pisze:Toruńskie Piernikowe i Miodowe - dwa nowe wynalazki warzone specjalne dla tego lokalu
niech to miejsce niebawem zniknie
- COFFIN
Były, mniejsze i większe, nastawione na różnorodność ogólnie pojętej muzyki rockowej, metalu itd, padły. Na zachodzie takie miejsca lepiej sie mają, może ludzie częściej bywają po prostu. I tu właśnie takim małym ewenementem dla mnie jest latarnia w Kołobrzegu - mała knajpa, zajebisty klimat to mało powiedzieć, koncert to ścisk, jak chuj, kapele kiedyś grały dosłownie w klatce za siatką, przewineło się tam pół podziemia polskiego lat 90-tych i chyba nie było nikogo niezadowolonego:D Knajpa istnieje do dzisiaj, z tym, że w sezonie różne impry tam bywają, ale dla starych znajomych nie ma zmiłuj - zawsze alko pomór, włacznie z właścicielem. Cytuje: 'dobra, dyskoteka wypierdalać, zaraz wpadają znajomi, robimy Death Metal Party':D[V] pisze:w Szczecinie takie miejsca byly?nie bylo ruchu w interesie?
- zekke
chyba nie do konca rozumiales ;d[V] pisze:to nie jest decyzja która podejmujesz ot tak,wymaga duzego nakladu finansowego,to chyba zrozumiale?zekke pisze:to zes wykminil. pozniej tylko jebnac granat i po wszystkim.[V] pisze:swego czasu myslalem nad otworzeniem knajpy o takim mocno sprecyzowanym , metalowo/rockowym profilu ale to duze przedsiewziecie i mozna sporo utopic..
-
whatever.moze otworze silownie.albo sklep z czapkami i tunczykami.
- COFFIN
-
- rasowy masterfulowicz
- zekke
ta piwiarnia w gdansku gdzies tam odbijajac od rynku jest calkiem wpyte klimatyczna, nie pamietam nazwy.
-
Panowie i Panie robie mape na wlasny uzytek dobrego am.Potrzebujecie?
-
Zlego tezaniola pisze:Panowie i Panie robie mape na wlasny uzytek dobrego am.Potrzebujecie?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Moje marzenie życiowe jest takie żeby narobić tyle kasy żeby móc otworzyć knajpe o nazwie bitchs brew, puszczać tam tylko black metal i nie przejmować się fakturami.[V] pisze:pomysl jest fajny,ale ma szanse sie sprawdzic tylko w jakims duzym miescie.musza przychodzic metale ciezkie,stare dziady,mlode pryszcze;)
Ostatnio zmieniony 15-11-2012, 22:53 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
- Hellion
- w mackach Zła
W Szczecinie były Kontrasty, Hades, 2/3, Piwnica, Szuflandia, Tunel i kilka innych, wszystkie padły. Teraz otwarto Morion, My Soul, ale czy mają klientele to nie wiem. Szczecin w zasadzie Hormonem stoi - jedyna alternatywa w mieście jak głosi ich szyld - w sumie racja.COFFIN pisze:Były, mniejsze i większe, nastawione na różnorodność ogólnie pojętej muzyki rockowej, metalu itd, padły. Na zachodzie takie miejsca lepiej sie mają, może ludzie częściej bywają po prostu. I tu właśnie takim małym ewenementem dla mnie jest latarnia w Kołobrzegu - mała knajpa, zajebisty klimat to mało powiedzieć, koncert to ścisk, jak chuj, kapele kiedyś grały dosłownie w klatce za siatką, przewineło się tam pół podziemia polskiego lat 90-tych i chyba nie było nikogo niezadowolonego:D Knajpa istnieje do dzisiaj, z tym, że w sezonie różne impry tam bywają, ale dla starych znajomych nie ma zmiłuj - zawsze alko pomór, włacznie z właścicielem. Cytuje: 'dobra, dyskoteka wypierdalać, zaraz wpadają znajomi, robimy Death Metal Party':D[V] pisze:w Szczecinie takie miejsca byly?nie bylo ruchu w interesie?
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
W Olbrachcie mają własne Piernikowe i zaczęli je warzyć nawet przed Krajiną, z tym że Jan jest browarem restauracyjnym, jednym z kilkunastu w Polsce - czyli piwo jest warzone autentycznie na miejscu.pr0metheus pisze:A to piernikowe nie jest przypadkiem w knajpie jan olbracht?Czesław pisze:Toruńskie Piernikowe i Miodowe - dwa nowe wynalazki warzone specjalne dla tego lokalu
Niby Pompa, głównie Vento, Hades.... Nie leżą mi te knajpy, ale są dłużej otwarte niż Kraina i czasem jak się w oczach dwoi to się od biedy zajdzie. Fatalna muzyka z jeszcze gorszym nagłośnieniem (nie oszukujmy się, jak się posłuchać muzyki, to najlepiej w domu), kiepskie piwo, średni wystrój, sporo nieciekawego towarzystwa (nie mówię że wszyscy - w V. przewija się trochę całkiem w porządku ludzi, co jednak zajrzę to jakaś gównażeryja siedzi)Plastek pisze:Bunkier, Pamela i co jeszcze?
Pamela jest akurat bdb knajpą - stricte rockowym/bluesowym pubem, ciągle się tam odbywają jakieś małe koncerty organizowane przez właścicieli, nieraz darmowe, na które zawsze wbija tyle ludzi, że do baru ciężko się dopchać, a najlepsze jest to że znajduje się właściwie poza centrum miasta.