Podróże
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: Podróże
Nie no, bezwzględnie w tym miejsciu będę musiął przysiąść na dłuższą chwilę z kratą piwa ;)
support music, not rumors
-
- mistrz forumowej ceremonii
wszystkich szczytów nie skompletowalem,juz mnie to nie zajmuje,mysle o Koronie Ziemi :)kakademona pisze:masz zaliczoną "korone gór polskich" ? nie mowię formalnie, tylko tak dla siebie...tez najlepiej wypoczywam w polskich górach.[V] pisze:dla mnie Polska ma wciaz duzo do zaoferowania.Kocham Sudety,zrobilem pieszo wiekszosc szlaków na przestrzeni ostatnich 15 lat.Jutro lece na urlop,w planach 5 dni w Karkonoszach.W Górach najlepiej wypoczywam.Z innych rzeczy: W planach mam wejscie na najwyzszy szczyt Ameryki Poludniowej jakos tak w przyszlym roku,kasa jest,musze doszlifowac forme:)
fajny temat.
byle byla kasa i zdrowie,wtedy bedzie ok.:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- weteran forumowych bitew
Bieszczady zaliczam co rok.rok w rok.ostatnie lata śpię w nowo odtwarzanej osadzie ( no bo to nie wieś jeszcze ) Krzywe-Między Wetliną a Cisną.
- Rattlehead
Ja jestem dwa razy do roku i najczęściej nocuję w Wołosatem. Idalna baza wypadowa.
-
to fakt.ostatnio był przetarg na sprzedaż budynku po poczcie polskiej w Ustrzykach Górnych na przeciwko hotelu górskiego.miałem dylemat czy startowac i nie wystartowałem.był tylko jeden uczestnik i kupił.przerazała mnie jednak odległość jesli chodzi o przeprowadzenie remontu i adaptacji.
-
a był ktokolwiek z was w afryce? nie mowię tu o jakiejs tunezji czy egipcie...
- Rattlehead
Ja nie byłem, ale jeśli interesuje Cię przykładowo Tanzania to mam dobrego informatora :)
- Scaarph
znam kogoś, kto był z miesiąc czy ileś. liczy się?kakademona pisze:a był ktokolwiek z was w afryce? nie mowię tu o jakiejs tunezji czy egipcie...
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Mnie się marzy drugi wypad do Norge, tylko tym razem na dłużej niz tydzień i z większą ilością hajsu.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Adrian696
a wypad z Afrika Korps sie liczy??kakademona pisze:a był ktokolwiek z was w afryce? nie mowię tu o jakiejs tunezji czy egipcie...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Tak, a kapuchy na taki wypad do Norwegii, z każdym rokiem trzeba coraz więcej. Niestety.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jakbym teraz leciał to przynajmniej byłbym mądrzejszy o tyle, że zabookowałbym sobie bilet z pół roku wczesniej a nie na ostatnią chwilę. No ale tak czy inaczej fakt, trzeba miec ciężki portfel żeby nie musieć się szczpyać.535 pisze:Tak, a kapuchy na taki wypad do Norwegii, z każdym rokiem trzeba coraz więcej. Niestety.
- twoja_stara_trotzky
mam teścia w Norge, mogę se tam latać i co miesiąc
- Morph
- Kontakt:
Do Norwegii TYLKO i WYŁĄCZNIE samochodem. Chyba, że samochód czeka na miejscu. Inaczej to o kant dupy potłuc. Jak lizanie loda przez szybę...
- twoja_stara_trotzky
a skąd wiesz, że nie latam? :DMorph pisze:To czemu nie latasz :D?
- YNKE
- w mackach Zła
zasugerował się twoim podpisem pewnie :D
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jeżeli mówimy o wypadzie objazdowym do pewnie tak, ale wtedy koszty wzrastają jeszcze bardziej. A i czasu więcej potrzeba.535 pisze:Do Norwegii TYLKO i WYŁĄCZNIE samochodem. Chyba, że samochód czeka na miejscu. Inaczej to o kant dupy potłuc. Jak lizanie loda przez szybę...
Jednak w przypadku chęci zwiedzenia jednego rejonu/miasta, ze stałym zakwaterowaniem samochód nie jest niezbędny.
- Morph
- Kontakt:
Bo byś to ogłosił i jebnął posta na FB :Dtwoja_stara_trotzky pisze:a skąd wiesz, że nie latam? :DMorph pisze:To czemu nie latasz :D?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- twoja_stara_trotzky
no ale na FB jestem od stosunkowo niedawna, a teścia w Norge mam od 12 lat :DMorph pisze:Bo byś to ogłosił i jebnął posta na FB :Dtwoja_stara_trotzky pisze:a skąd wiesz, że nie latam? :DMorph pisze:To czemu nie latasz :D?