Ostateczne rozwiazanie kwestii ubioru u kobiet
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- YNKE
- w mackach Zła
Re: Ostateczne rozwiazanie kwestii ubioru u kobiet
Roberto nie żartuj że lubisz iść w ślimaka z grzybnią, naturalne wydzieliny to co innego, tylko koniobijcy i stulejarze tego nie tolerują
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak nosze skorzane gacie escia pare lat w kazda pogode to jeszcze grzyba nie znalazlem w kroku, wiec to przesadzone i niepotwierdzone pogloski sa.. ja mysle, ze po takiej sesji w gaciach z latexu to cipa w sosie wlasnym jest a nie grzybowa
woodpecker from space
Nosisz gacie (t) escia? Teścia?
e
Rozwalacie chłopakowi taką romantyczną ankietę.
e
Rozwalacie chłopakowi taką romantyczną ankietę.
- zekke
- weteran forumowych bitew
nastepnym razem zobie z 3 opcja specjalnie dla ciebie :
w sumie tyle gadasz o fiutach, meskich dupach, wuefistach etc - az dziwne ze nie ma jeszcze tematu "boys boys boys" w odpowiedzi na "girls girls girls" i twoje zapotrzebowanie.

w sumie tyle gadasz o fiutach, meskich dupach, wuefistach etc - az dziwne ze nie ma jeszcze tematu "boys boys boys" w odpowiedzi na "girls girls girls" i twoje zapotrzebowanie.
Lizał Pan kiedyś Panie Kolego w taką pogodę?
-
opcja jest jedna.tylko A. poza tym zydówki sa supersexi.kto był w Izraelu musi potwierdzić.nawet te na granicy z karabinami.
Nie zrzynaj ode mnie pomysłów proponowałem Ci to rano, ale myślałem raczej o czymś specjalnie dla Ciebie.

Poza tym przestań histeryzować, ani nie rozpisuję się o tych wszystkich sprawach , które wałkujesz, ani nie chodzę w wadze tej pani. Ledwie marne 112 kilogramów - zagniotłaby mnie jak robaka, a tego byś przecież nie chciał ładny Kolego.

Poza tym przestań histeryzować, ani nie rozpisuję się o tych wszystkich sprawach , które wałkujesz, ani nie chodzę w wadze tej pani. Ledwie marne 112 kilogramów - zagniotłaby mnie jak robaka, a tego byś przecież nie chciał ładny Kolego.
- Triceratops
no widze, ze ostateczne rozwiazanie nie nadeszlo. moze by zmienic fotki?
woodpecker from space
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
zdecydowanie wbieram Panią A. Metalowki niedość, że przeważnie glupie jak but to brzydale straszne,.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Random Apex
Cristina Scabbia

kontra random jewish woman

kontra random jewish woman

You've got nothing to lose but your lives.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Niczego to nie dowodzi. Odwróć system i będzie jeszcze gorzej bo fajnych żydówek jest dużo więcej niż fajnych metalówek :D
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- zawlekacz
- w mackach Zła
przede wszystkim panowie, liczcie sily na zamiary, nie dla psa kiełbasa, 90 proc z was pani A nie jest w stanie NIC zaoferowac, a gdybanie jakbyscie ja pchali, no coz, mozna sobie co najwyzej miedzy bajki a marzenia wsadzic.
Zas co sie tyczy pani B... zapocone genitalia i stopy to minus jak stad do Zamoscia, ale... uwierzcie mi, mlode i zadbane metalowki to teraz inna para kaloszy niz kiedys. Doskonale znaja swoje rzemiosło, wiedzą kto jest panem i po co zostały wyłowione. Pani A natomiast wyglada na marudna, zmanieryzowana lalunie, ktora moze ewentualnie sie wypnie, a moze nie, bo właśnie dopadł ja globus :)
Zas co sie tyczy pani B... zapocone genitalia i stopy to minus jak stad do Zamoscia, ale... uwierzcie mi, mlode i zadbane metalowki to teraz inna para kaloszy niz kiedys. Doskonale znaja swoje rzemiosło, wiedzą kto jest panem i po co zostały wyłowione. Pani A natomiast wyglada na marudna, zmanieryzowana lalunie, ktora moze ewentualnie sie wypnie, a moze nie, bo właśnie dopadł ja globus :)
nie ma to tamto
- Random Apex
Wiem - okropnie długo szukałam jakiejś ładnej metalówki ;)Alsvartr pisze:Niczego to nie dowodzi. Odwróć system i będzie jeszcze gorzej bo fajnych żydówek jest dużo więcej niż fajnych metalówek :D
You've got nothing to lose but your lives.
- Riven
- Kontakt:
natalie portman i koniec tematu zydowek
this is a land of wolves now
- Mol
- zahartowany metalizator
-
- mistrz forumowej ceremonii
Żydówki są ładne, ale szybko i brzydko się starzeją. Wybieram oczywiście ubiór A. Szkoda, że tak mało dziewuch nosi spódniczki:D
- zekke
jak widac prawie polowa woli cipe scisnieta skorzarnymi spodniami i w glanach w 20-30C
ciezko w subkulturze ktora z definicji jest gowniana znalezc nie tylko dobrze wygladajaca ale tez interesujaca kobiete, jeszcze do tego zeby ubierala sie jak kobieta a nie jak te blazny z jej ulubionych boysbandow. w zasadzie to wszystko wyklucza zjebana mentalna potrzeba przynaleznosci do takiej gownianej subkultury. wyjatki potwierdzaja reguleRandom Apex pisze:Wiem - okropnie długo szukałam jakiejś ładnej metalówki ;)Alsvartr pisze:Niczego to nie dowodzi. Odwróć system i będzie jeszcze gorzej bo fajnych żydówek jest dużo więcej niż fajnych metalówek :D
ale jednak cipę... a nie obnażony męski torszekke pisze:jak widac prawie polowa woli cipe scisnieta skorzarnymi spodniami i w glanach w 20-30C
W jakimś procencie się z tym zgadzam. Kobieta nie powinna ubierać się jak średniowieczny rycerz, choć z drugiej strony jeżeli tak sobie wymyśliła? Nic mi do tego. Płaci za to. Niech ubiera nawet wodery. Wracając do Twej znakomitej wypowiedzi. Razi mnie radykalny styl osądu, godny szesnastolatka. Nurtuje także pytanie. W takim razie co Ty tu właściwie robisz na tym "zjebanym, gównianym" forum dla "zjebanych gównianych tłustych brudasów?"zekke pisze: ciezko w subkulturze ktora z definicji jest gowniana znalezc nie tylko dobrze wygladajaca ale tez interesujaca kobiete, jeszcze do tego zeby ubierala sie jak kobieta a nie jak te blazny z jej ulubionych boysbandow. w zasadzie to wszystko wyklucza zjebana mentalna potrzeba przynaleznosci do takiej gownianej subkultury. wyjatki potwierdzaja regule
- zekke
naucz sie quote uzywac, pozniej wroc.
Widzisz ja jestem pokorny. Uczę się całe życie i nadal jestem głupi. Natomiast Ty Szczawiu posiadłeś wszystkie rozumy tego świata, choć cienki jesteś jak dupa węża.zekke pisze:naucz sie quote uzywac, pozniej wroc.